I ivaus Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2017 372 200 103 30 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #1 Kızlar reklam yapmak yasak biliyorum ama özelden mesaj atarsanız aşırı iyiliğe geçmiş olursunuz. İstanbul'da Avrupa yakasında kiralık apart, yurt tarzı bı yer arıyorum GUVENİLİR. Kalan ya da tavsiyesi olan var mı acaba
Kızlar reklam yapmak yasak biliyorum ama özelden mesaj atarsanız aşırı iyiliğe geçmiş olursunuz. İstanbul'da Avrupa yakasında kiralık apart, yurt tarzı bı yer arıyorum GUVENİLİR. Kalan ya da tavsiyesi olan var mı acaba
ortam virusu You'll know me soon. Kayıtlı Üye 30 Haziran 2017 194 1.032 63 36 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #2 Google'da aramayı denediniz mi? Üniversite çevresinde olanların tamamı güvenilir, hiçbirinde kokain satılmıyor, merak etmeyin.
Google'da aramayı denediniz mi? Üniversite çevresinde olanların tamamı güvenilir, hiçbirinde kokain satılmıyor, merak etmeyin.
GeyikliGece gider geyikli gecede uyurduk... Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2016 11.151 32.035 598 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #3 Istanbul avr yakasi o kadar buyuk ki... Isiniz okulunuz vs nerede ona gore onerebiliriz belki.
Benbenmesela Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2016 1.523 1.501 133 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #4 Bölge verirsen yardımcı olabiliriz
I ivaus Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2017 372 200 103 30 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #5 Aaaa ciddi misiniz Google diye bı şey var demek. Merak etmeyin aramaya inanıyorum. Kokaine alıştırıp benim diğerlerimi sokmez biliyorum. Ama farkındaysaniz internette dolandırıcı bir yığın para konusu da deneme yanılma.ayla ugrasilacak bı şey değil. ortam virusu .!.: Google'da aramayı denediniz mi? Üniversite çevresinde olanların tamamı güvenilir, hiçbirinde kokain satılmıyor, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla...
Aaaa ciddi misiniz Google diye bı şey var demek. Merak etmeyin aramaya inanıyorum. Kokaine alıştırıp benim diğerlerimi sokmez biliyorum. Ama farkındaysaniz internette dolandırıcı bir yığın para konusu da deneme yanılma.ayla ugrasilacak bı şey değil. ortam virusu .!.: Google'da aramayı denediniz mi? Üniversite çevresinde olanların tamamı güvenilir, hiçbirinde kokain satılmıyor, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla...
I ivaus Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2017 372 200 103 30 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #6 Benbenmesela .!.: Bölge verirsen yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... Basaksehir, Bağcılari arıyorum
Benbenmesela .!.: Bölge verirsen yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... Basaksehir, Bağcılari arıyorum
I ivaus Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2017 372 200 103 30 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #7 Kızlar kusura bakmayın konu acil olunca elim ayağıma dolanmış ve anlaşılmayacak düzeyde yazmisim. Basaksehirde is yerim. O civarda bı yer ariyorum.
Kızlar kusura bakmayın konu acil olunca elim ayağıma dolanmış ve anlaşılmayacak düzeyde yazmisim. Basaksehirde is yerim. O civarda bı yer ariyorum.
K kadingucum22 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2017 2 0 1 35 11 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus #8 şuradan bak canım, hepsi güvenilir yurtlar... https://www.ozelyurtara.com/yurtlar/istanbul/ozel-yurtlari
şuradan bak canım, hepsi güvenilir yurtlar... https://www.ozelyurtara.com/yurtlar/istanbul/ozel-yurtlari