Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

kesinlikle kiralarım.biliorum çok özel bi gün ama kiralayınca özelliğini kaybetmez dimi bi kaç saat giyeceğim ee daha sonra da gelinlikle bi fantazi yapmayacağıma göree kiralamak en mantılısı bence

bende nişanlyken seningibi düşünüyodm ve kiraladım da ama şimdi cok pişmanım çünkü ogüzel günümün hatırası gitti

bende kendi gelindliğimi diktirip satın aldım, ara sıra açıp bakıyorum :) annemin gelinliğinin olmasını çok isterdim gerçekten, o kalmış içimde belkide saklamakta da zorlanmıyorum işin açıkçası o kadar gereksiz şey varken evde bir gelinlik mi yük olacak sanki :)

Kesınlıkle en güzelı satın almak benım gelınlıgımde ıkıncı gıysı dolabında duruyor ve hıc yer kaplamıyor.Icındekı tarlatan katlanıp saklanabılıyor cunku.

18 haziranda düğünüm var bir ara kiralık olsun diye düşündüm ama annecim kesinlikle kendinin olucak diye diretti bu seferde 1500 tl patladı inşallah güzel bir gelinlik olurda verdiğimiz paraya değer.

ben almaktan yanayım hele birde diktiriyosanız cünkü arada tas çatlasa en fazla 300 400tl oynuyor 300 400 içinde kiralamaya degmez ya birde ben burda uygun fiyatlar okuyorumm ama ben nisanlıgımı bile 2500 e diktiriyorum cok mu verdm acaba yaa

Bende kiralık olmasından yanayım..Aslında duygusal düşündüğünüzde evet belki bana ait olmalı diyorsunuz,özel olmalı ve başkası giymemeli oluyor.Ancak eğer kendinize ait bir model varsa,hayalinizde belki,özel yaptırmak ve satın almak daha mantıklı.Ancak gidip bir gelinlikçideki sunulan ve belli modellere bakıyorsanız hiç almayın derim.Kiralayın..Ablalarımdan biliyorum senelerce o gelinlikler hiçbi işe yaramadan bi köşede kaldı...:97:

Tabiki kiralık. Birdaha giymeyeceğim şey dolabımda dursa neolurki belkı açıp bakmıycam bile ne gerek var.

Kiralık düşünüyorum, eğer değişmezse düşüncem.
Saklayayım, hatıra kalsın diye heveslerim yok benim hiçbir şeyde, biliyorum garip.

Kocam kalsın o günden hatıra, yeter

ay canım ya bende satın aldım sonra temizletip özel poşetiyle kaldırdım ama benim ki üst ve altı ayrı olduğu için saklamam da biraz daha kolay oldu üstünü de bi hurca koyup dolabımın üst katına kaldırdım tarlatanı da bazamın altına koydum ama ne biliyim çok para olsada arada bi heveslenip bakıyorum giyiyorum sende içinden nasıl geliyosa öyle yap tatlım:)

kız ne yaptın be :)2500 çok yaf o kadar paraya normal kıyafet alsan oooooooooo neler alırsın 1000 liradan sonrası bence çoooooooook canım ya

kısmetse bende evlenicem:) ve insanın maddi durumu uygunsa satın almalı.... kiralık ne bileyim.. daha önce giyen kişiye uğur getirmemişse bende etkilenirim.. falan gibi hurafelere inanırım :) yani gidip de 3 milyara gelinlik de almam tabi ama kendime ait olmasını isterim... saklarım.. evlilik yıldönümlerimizde giymeyi düşünüyorum :) öyle karar verdik nişanlımla:) durumu uygun olan satın alsın .... hatırası bile yeter.....

ben de bu yaz evleniyorum. ben de eğer maddi imkan varsa satın almaktan yanayım. ben diktiriyorum ve satın alıcam. Bıkana kadar da çıkarıp çıkarıp giyicem

ben üç yıllık evliyim kayınannem gelinliği alalım diye çok ısrar etmişti ama ben istememiştim şimdi çok pişmanım keşke alsaymışım imkanınız varsa alın bence kızlar
benim gelinliğimi ilk ben giydim ama kiralıktı

Son düzenleme:
Valla şu gelinlik nişanlık işlerine 2000 3000 4000 lira gibi paralar verenlere çok acıyorum... nişanda giydiğim elbiseyi bir butikten 200TL'ye aldım, herkes bayıldı. Gelinliği de buldum 700TL'ye herşeyiyle kiralık,(bence o bile çok pahalı...) giyince mükemmel durdu eminim onu da herkes çok beğenecek. Gelinlikler güzel zaten, bütün gelinler prenses gibi oluyor... Zaten 3-4 saat giyilen şeyler bunlar, videonuzu izlersiniz fotoğraflara bakarsınız hatırlarsınız. Bu sektörün gazına geliyorsunuz yok özel olmalı yok kimse giymesin... O zaman oturduğunuz gelin masasını da özel yaptırın, gelin arabanıza daha önce başkası binmemiş olsun Milyonlarım olmadığı sürece gidip de yarı araba parasını böyle şeylere vermem hayatta, kolay kazanılmıyor sonuçta. Bütün gelinlere allahtan akıl fikir damatlara sabır diliyorum...

yapılan kuru temizleme gelinliği mutlaka yıpratır ve öyle bir gelinliği giymeyi de kimse istemez, düğünden kısın başka şeylerden kısın ama durumunuz varsa mutlaka gelinliğinizi satın alın derim... Kim ne derse desin yapılan düğün unutulur herşey unutulur ama gelinlik içindeki fotoğrafınız hep yanınızda kalır...

Bende almamıştım gelinliğimi katalogdan beğendiğim gelinlik üzerime gre dikildi duğünden 1 ay sonrada geri gitti burda yalnış anlaşılan bir konu var gelinliği kiralamak başkasının giydiği gelinliği giymek değilki beğeniyorsunuz diktiriyorsunuz yani ilk sizin oluyor yine öyle olmayanlarda var onuda anlatayım modelı begendınız hazırda alt tul sız tafta ıstıyorsunuz ust model kalıyor alt yenıden dıkılıyor bırde komple baskasına aıt olanlar var taraftar değilim...

bende başta kiraladın arkadaşın dediği gibi bana da beğendiğim bir model baştan dikildi. düğünden sonra fikir değiştirdim üzerine 100 lira daha vrerek satın alldım. hatıra kalsın istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…