- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
kesinlikle kiralarım.biliorum çok özel bi gün ama kiralayınca özelliğini kaybetmez dimibi kaç saat giyeceğim ee daha sonra da gelinlikle bi fantazi yapmayacağıma göree kiralamak en mantılısı bence
benim hefesim cok büyük satin almaktan yanayim, hatira diye saklarim. Kizim olursa kizma hatira diye kalir annesin gelinligi. Annemin gelinligi duruyor ve cok özel benim icin. Hatta düsünüyorum annemin gelinligi üstüme göre diktirip kina gecemde giysem mi diye... Baskasinin giydigi gelinligi nebilim bana göre degil hiii durumun olmaz baska tabi ozaman lafim yok...
Camurdan olsun benim olsun...
gelinliği aldığında bişey olacak sanırdım alma kirala saklamak zor diyenlerede kızardım anlamazdım.. sanki hep yanımda olursa gelinliğim çok zöel olacak gibi gelirdi.. aldım gelinliğimi bi sürü para vererek diktirdim .. elbette iyi oldu ama daha 18 gün oldu ama ben koyacak yer bulamıyorum.. gardrobu kalabalık ediyo kabarık kabarık bazanın içine koydum yazık oldu açıkçası.. bide verdiğim parayı düşündükçe içim gidiyor.. çıkarıp giyicem bugünlerde tekrar ama bu seferde aldığım kiloyu gösterirse üzülürüm diye korkuyorum naniknanik açıkçası 18 gün içinde böyle düşünmüşsem bundan sponraki yılalrda ne düşünüceğim ortada en yiisi ben kilo almayım sonra her gezmeye giderken gelinliğimi giyinip gidiyim :lepi:
Evet arkadaslar, konuya baktim bulamadim sanirim daha önce acilmamis baslik..
Benim sorum, kiralik gelinlik mi tercihiniz yoksa birdaha giymeyeceginizi bilseniz dahi tamamen size ait gelinlik mi ?
Aslinda mantik acisindan kiralik daha dogru ama ben duygusal yönden düsünüyorum,o gelinlik dolabimda cürüsede sararsada benim olsun sadece benim olsun isterim... Ve radikal bir karar vermezsem kiralamayi düsünmüyorum..
Sizin bu konuda,istediginiz / fikriniz nedir ? a.s.
ben almaktan yanayım hele birde diktiriyosanız cünkü arada tas çatlasa en fazla 300 400tl oynuyor 300 400 içinde kiralamaya degmez ya birde ben burda uygun fiyatlar okuyorumm ama ben nisanlıgımı bile 2500 e diktiriyorum cok mu verdm acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?