Az biraz daha laf sokup kıskansınlar.Kavuşurlarsa tadı kaçarBiraz daha böyle devam etsin çok iyi gidiyor
O öpüş kaç öpüşe bedel hey gidim hey.1 kez öptü ona yeter bile.
İnnnşallahKendi görüşü Defne'ye değil yengeye kızar dedi.Sevdiği için ona toz kondurmaz dedi röportajda.
dizi sürer büyük ihtimal anca seneye öğrenir benim tahminim bu belli olmaz sezon ortasın da da öğrenebilirSezon finali belli mi ki?
Diğer diziler gibi haziranda olur.Sezon finali belli mi ki?
Neyse resimlerin Defne'ye ait olduğunu öğrendiAz biraz daha laf sokup kıskansınlar.
O öpüş kaç öpüşe bedel hey gidim hey.
Güneşi Beklerken gibi aralıksız sürse keşkeDiğer diziler gibi haziranda olur.
Maçların olduğu güne denk gelmesin deDizinin gününü değiştirirler mi sizce.
Hiç sorma süperlig başladı. Allahtan iki tane tv var.Maçların olduğu güne denk gelmesin de
Sevindi öğrenince.İso'ya da gıcık oluyorum.Bir tripler, bir havalar.Neyse resimlerin Defne'ye ait olduğunu öğrendiYoksa Yasemin yine birşeyler çevirecekti İso Yasemin'i adam edecek
Biz de tabletten idare ederiz artıkHiç sorma süperlig başladı. Allahtan iki tane tv var.
Sinan'a yazık ya bi aklı başında o var dizide gerisi çatlakSevindi öğrenince.İso'ya da gıcık oluyorum.Bir tripler, bir havalar.Kadın da Sinan gibi birini sevmedi de o kroya tutuldu.
Yasemin'e kök söktürdüğü için ben İso'yu seviyorumSevindi öğrenince.İso'ya da gıcık oluyorum.Bir tripler, bir havalar.Kadın da Sinan gibi birini sevmedi de o kroya tutuldu.
Değiştirmezler gibime geliyor.Çünkü kanalın en sağlam dizisi.Cuma da iyi bir gün.Değiştirseler de yakarım bütün dizileri.Dizinin gününü değiştirirler mi sizce.
Iso ilk başlarda gözüme iyi gozukuyordu ama sonradan aynı dediğin gibi hava trip vs onuda pek sevmiyorum artık.Sevindi öğrenince.İso'ya da gıcık oluyorum.Bir tripler, bir havalar.Kadın da Sinan gibi birini sevmedi de o kroya tutuldu.
Karagül u geçermi onuda hiç izlemedim ama izleyenler çok galiba.Değiştirmezler gibime geliyor.Çünkü kanalın en sağlam dizisi.Cuma da iyi bir gün.Değiştirseler de yakarım bütün dizileri.
Iyi bari bu sene izlenecek dizimiz var. Ama gününü değişsinler survivordan izlenmez yoksaeder eder merak etme reytigler çok iyi
Hadi yaaa o kadar diyosunnDizi patladı gitti sen ne diyorsun.Düşün ekşi sözlüktekiler bile izliyor.
hiç izlemedim o karagülü fragmanlarını görüyorum çok sıkıcı geliyor kasvetliKaragül u geçermi onuda hiç izlemedim ama izleyenler çok galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?