• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

olsun ya bunlar açılsın birbirine de sonra bir sürü engel çıkar nasıl olsa
Dur birkaç bölüm daha izleyelim kıskanmalarını çok heyecanlı.:rolleyes:Ama Ömer anladı bırakmaz artık peşini.Dediğin gibi bin kez başka kadın ve erkek girer araya.:KK48:

nerimanın o abuk halleri bir bana mı sıkıcı geliyor çok uyuz oluyorum ya hiç gülünecek gibi değil
Ilk başlarda iyiydi ama sahneleri çok bence.Bir de defneyi rahat biraksa mesela kitap sahnesinde defne onun yüzünden veremedi.
Ben kızını merak ediyorum.

Hem Guldum kahkaha ata ata:KK70: hem agladim duygulandim :KK61: en bi sevdigim dizi :21::21::21: omer opebilseydi iyi olcakti ama :KK60: yakin galibaa o da:KK74:

Ömer de defne ile konuşurken gözü hep kızın dudaklarinda :KK53:fragman da bile ayni:KK70:.

Ömer bu Neriman'la, Defne arasındaki anlaşmayı öğrenirse ne yapar acaba?:KK17::KK17::KK17:Valla bunu düşünmekten güzel anlara konsantre olamıyorum.

Ömer bu Neriman'la, Defne arasındaki anlaşmayı öğrenirse ne yapar acaba?:KK17::KK17::KK17:Valla bunu düşünmekten güzel anlara konsantre olamıyorum.
oooo daha sevgili olacaklarda öğrenecek de seneye sezon finalinde anca bence çok yavaştan alıyorlar çünkü

Kendi görüşü Defne'ye değil yengeye kızar dedi.Sevdiği için ona toz kondurmaz dedi röportajda.

Back