- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
eder eder merak etme reytigler çok iyiAynen yaaa çok yakışıyolarr sevdim bu diziyi umarim yaz.dizisi olarak kalmaz sezonda devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eder eder merak etme reytigler çok iyiAynen yaaa çok yakışıyolarr sevdim bu diziyi umarim yaz.dizisi olarak kalmaz sezonda devam eder
Dur birkaç bölüm daha izleyelim kıskanmalarını çok heyecanlı.Ama Ömer anladı bırakmaz artık peşini.Dediğin gibi bin kez başka kadın ve erkek girer araya.olsun ya bunlar açılsın birbirine de sonra bir sürü engel çıkar nasıl olsa
Ilk başlarda iyiydi ama sahneleri çok bence.Bir de defneyi rahat biraksa mesela kitap sahnesinde defne onun yüzünden veremedi.nerimanın o abuk halleri bir bana mı sıkıcı geliyor çok uyuz oluyorum ya hiç gülünecek gibi değil
Dizi patladı gitti sen ne diyorsun.Düşün ekşi sözlüktekiler bile izliyor.Aynen yaaa çok yakışıyolarr sevdim bu diziyi umarim yaz.dizisi olarak kalmaz sezonda devam eder
destek olacağım derken köstek oluyorIlk başlarda iyiydi ama sahneleri çok bence.Bir de defneyi rahat biraksa mesela kitap sahnesinde defne onun yüzünden veremedi.
Ben kızını merak ediyorum.
Aynen güldürdü de dizi.Öpmesin ilk bölümdeki öpüş yeter ona.Hem Guldum kahkaha ata ata hem agladim duygulandim en bi sevdigim dizi omer opebilseydi iyi olcakti ama yakin galibaa o da
Nevoş.Kavuşmasınlar dimi.Yine çok güzel bir bölüm oldu
Kız güzel adam dayanamıyor napsın.Ömer de defne ile konuşurken gözü hep kızın dudaklarinda fragman da bile ayni.
1 kez öptü ona yeter bile.Kız güzel adam dayanamıyor napsın.
oooo daha sevgili olacaklarda öğrenecek de seneye sezon finalinde anca bence çok yavaştan alıyorlar çünküÖmer bu Neriman'la, Defne arasındaki anlaşmayı öğrenirse ne yapar acaba?Valla bunu düşünmekten güzel anlara konsantre olamıyorum.
seviorum Ikisini yakisiolar daAynen güldürdü de dizi.Öpmesin ilk bölümdeki öpüş yeter ona.
Kendi görüşü Defne'ye değil yengeye kızar dedi.Sevdiği için ona toz kondurmaz dedi röportajda.Ömer bu Neriman'la, Defne arasındaki anlaşmayı öğrenirse ne yapar acaba?Valla bunu düşünmekten güzel anlara konsantre olamıyorum.
Böylesi daha iyi yavaş yavaş olsun.oooo daha sevgili olacaklarda öğrenecek de seneye sezon finalinde anca bence çok yavaştan alıyorlar çünkü
Hem de çok yakışıyorlar.seviorum Ikisini yakisiolar da
Sezon finali belli mi ki?oooo daha sevgili olacaklarda öğrenecek de seneye sezon finalinde anca bence çok yavaştan alıyorlar çünkü