Kiralık Aşk Star Tv

Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sargu'dan şok ayrılık kararı

Elçin Sangu'nun Meryem Uzerli'nin yakalandığı tükenmişlik sendromuna yakalanması "Kiralık Aşk'tan ayrılıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi. Nefes alacak vakit bulamadığını söyleyen Elçin Sangu, yapımcısıyla da kavga etti.

Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncusu Elçin Sangu'nun tükenmişlik sendromuna yakalandığı ortaya çıktı. Elçin Sangu'nun yoğun set programı nedeniyle yorgun düştüğü ve psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Elçin Sangu'nun Kiralık Aşk diisinin yapımcısı ve meajeriyle kavga ettiği ileri sürüldü.

http://www.internethaber.com/kiralik-askin-defnesi-elcin-sargudan-sok-ayrilik-karari-1500961h.htm

artik güzel ask yasamalarini görmek istiyoruz
son bölümler didismeyle geciyor biktim

Ay artık söylese de bi rahatlasak!! kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar seyirciyle.
O değil de ergenler gibi resmen bunları izlerken ağzım açık yüzümde muzip bi gülümsemeyle hayran hayran bakıp azıcık bana da aşık olsana diyorum içimden.

Valla guzel dizi begeniyorum basindan beri de izlemeye calisiyorum ask bazen bi bakista gizlidir derler ya Ömerin Defneye bakislari o soxu dogruluyo :) Hele Korayi izlerken cok egleniyorum yaaa

Uzun zamandir izlemiyorum diziyi iyice sacmaladi en sevdigim karakter sinandi onu da daldan dala konan capkin yaptilar once yasemin sonra defne sonra sude simdi yine yasemin sinan icin izliyordum ama artik dizide beni ceken birsey yok :-/

Uzun zamandır izlemiyorum bıraktım.

Hangi ara Defne'yi bu kadar bencil ve nankör yapmışlar?

Sanırsın Ömer ölüm döşeğinde, gidicem de gidicem tutturdu. Ailesinin yüzüne bakmadı, Nihan'ın sürprizini bozdu. Halbuki 10 dakika geç kalacaktı abisini lokantaya bıraksaydı! Ömer evde bekliyor arayıp gelemiyorum dese nolurdu ki? Kötü diye, uykusundan sıçrayarak uyanıyor diye kendisinden bariz ciddi bi şey saklayan adamın yanına dirilttik dediği ailesini hiçe sayarak koştu gitti. Ben şok!

Yazamadan duramadım, ağır saçmalamışlar.

X