Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende şükrü abiyi tek geçiyorum çok tatlı bi abimiz :)Dizinin yıldızı Koris. benim gözümde. Rolünü çok güzel yapıyor.
Evet oda güzel yapıyor.bende şükrü abiyi tek geçiyorum çok tatlı bi abimiz :)
Fragmanda ki kız sude olabilir mi? Bence telefon da görüştüğü kişi değil omerin.
Evet Esra eron mus.esra eron muydu yahu o kız. ben ona benzettim.
11. Bölüm fragmanı.
Anaamm themisim de burdaymisssBu bölüm fena değildi umut vaad edici umarım gerisi gelir
çünkü yanlış anlamalar can sıkıcı oluyor
Bencede hemen kavuşma olmasın hem hemen kavuşma olunca senaryo güzel gitmez.Ben böyle yanlış anlaşmaların daha güzel olduğu kanısındayım.Çünkü birbirlerine açılsalar ne heyecanı kalır ki.Devamlı sevgili modu izlemek hiç heyecan verici değil.Böyle laf sokmalar,kıskanmalar çok daha güzel bence.Hemen kavuşmasınlar:)
Buldum işte. Çok güzel dizi dimi.Hemen cuma olsa.Nerden buldun kız fragmaniii bende acaba yeni bölümde neler olacak diyodummm
burdayım bazen çok güzel gidiyor dizi bazen bozuyor korişte olmasa hiç izlenmezAnaamm themisim de burdaymisss
olsun ya bunlar açılsın birbirine de sonra bir sürü engel çıkar nasıl olsaBen böyle yanlış anlaşmaların daha güzel olduğu kanısındayım.Çünkü birbirlerine açılsalar ne heyecanı kalır ki.Devamlı sevgili modu izlemek hiç heyecan verici değil.Böyle laf sokmalar,kıskanmalar çok daha güzel bence.Hemen kavuşmasınlar:)
Aynen yaaa çok yakışıyolarr sevdim bu diziyi umarim yaz.dizisi olarak kalmaz sezonda devam ederBuldum işte. Çok güzel dizi dimi.Hemen cuma olsa.