• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

Dizinin yıldızı Koris. :KK55:benim gözümde. Rolünü çok güzel yapıyor.

Fragmanda ki kız sude olabilir mi? Bence telefon da görüştüğü kişi değil omerin.

Ne güzel bir bölümdü yahu.
Myav9M.gif
Myav9M.gif
Myav9M.gif
Hiç bitmeseydi ya.
Myav9M.gif
Myav9M.gif
Myav9M.gif

Bu bölüm fena değildi umut vaad edici umarım gerisi gelir

çünkü yanlış anlamalar can sıkıcı oluyor

Ben böyle yanlış anlaşmaların daha güzel olduğu kanısındayım.Çünkü birbirlerine açılsalar ne heyecanı kalır ki.Devamlı sevgili modu izlemek hiç heyecan verici değil.Böyle laf sokmalar,kıskanmalar çok daha güzel bence.Hemen kavuşmasınlar:)

Ben böyle yanlış anlaşmaların daha güzel olduğu kanısındayım.Çünkü birbirlerine açılsalar ne heyecanı kalır ki.Devamlı sevgili modu izlemek hiç heyecan verici değil.Böyle laf sokmalar,kıskanmalar çok daha güzel bence.Hemen kavuşmasınlar:)
Bencede hemen kavuşma olmasın :KK53:hem hemen kavuşma olunca senaryo güzel gitmez.

olsun ya bunlar açılsın birbirine de sonra bir sürü engel çıkar nasıl olsa

Back