Ben şimdi arayıp söyleyeyim değiştirsinler gününüIyi bari bu sene izlenecek dizimiz var. Ama gününü değişsinler survivordan izlenmez yoksa
Hadi yaaa o kadar diyosunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdi arayıp söyleyeyim değiştirsinler gününüIyi bari bu sene izlenecek dizimiz var. Ama gününü değişsinler survivordan izlenmez yoksa
Aşık oluyor artık omusle uğraşmaz.Yasemin den nefret ediyorum. .
Defne çook tatlı :)
Bi el at zekzi hemsom bu işi ancak sen çözersin zatenBen şimdi arayıp söyleyeyim değiştirsinler gününü
Bi el at zekzi hemsom bu işi ancak sen çözersin zaten
Bıktık şu survivordan.Değişmesin bence.Iyi bari bu sene izlenecek dizimiz var. Ama gününü değişsinler survivordan izlenmez yoksa
Aşık oluyor artık omusle uğraşmaz.
Başta ben de seviyordum ama çok bozuldu.Sinan bu bölüm hiç aşık gibi değildi.Aşık adam bile bile Ömer'le yollar mı Defne'yi.Yasemin'e kök söktürdüğü için ben İso'yu seviyorum
Sinan Defne'ye aşık ne yapsın pis Yasemin'i
Kanal değiştirmiş hangi kanal da acaba onlarinda reytingleri iyiydi diye biliyorum. Aynı gün olmasın.Şu arka sokaklar bitmedi gitti ya
Temem abla bana ne kiziyon acuna kizBıktık şu survivordan.Değişmesin bence.
O kadar.
Kız final yapti ya oŞu arka sokaklar bitmedi gitti ya
Haklısın bu bölümde aptal aşık gibi davranmıyorduBaşta ben de seviyordum ama çok bozuldu.Sinan bu bölüm hiç aşık gibi değildi.Aşık adam bile bile Ömer'le yollar mı Defne'yi.
Devam edecekmis.Temem abla bana ne kiziyon acuna kiz
Kız final yapti ya o
NefretKanal değiştirmiş hangi kanal da acaba onlarinda reytingleri iyiydi diye biliyorum. Aynı gün olmasın.
Yoo Kanal D varTemem abla bana ne kiziyon acuna kiz
Kız final yapti ya o
Ay kendimi kesecem haaDevam edecekmis.
Komedi o dizi.Bak gül.Hele Şevket Çoruh o iğrenç sesiyle beni benden alıyor.Tutuyor diye demir atmışlar bir diziye.İnsan bıkar yahu.Oyna oyna nereye kadar.Para gelsin de önemli değil onlar için.Sonra da entel dantel takılırlar. Oynadığın diziye bak önce.Kime bu havan.Şu arka sokaklar bitmedi gitti ya
Komedi o dizi.Bak gül.Hele Şevket Çoruh o iğrenç sesiyle beni benden alıyor.Tutuyor diye demir atmışlar bir diziye.İnsan bıkar yahu.Oyna oyna nereye kadar.Para gelsin de önemli değil onlar için.Sonra da entel dantel takılırlar. Oynadığın diziye bak önce.Kime bu havan.