• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

Bence dizinin en başarılı ikilisi korisle nöro :KK53: son bölümdeki göndermeler de çok iyiydi. Hayvan gibi siy yapiyosunuz.:KK70:

Setten resim.

95mEG5.png

Yeni bölüm de olabilir gelecek bölüm de.Çorap giyse iyiymiş ama böyle de güzel.:KK53: Ömüş`e herşey yakışır.:KK70:
Internette bazı sayfalarda tüyo gibi birsey çıkmış. 12.bölümde defne ömer nişanı oluyormuş yasemin defnenin kiralik olduğunu öğrenip ömere soyluyormus.
Ben inanmadim diğer bölümlerde de cikmisti böyle şeyler yasemin öğreniyor diye ama çıkmadı hiçbiri.

Internette bazı sayfalarda tüyo gibi birsey çıkmış. 12.bölümde defne ömer nişanı oluyormuş yasemin defnenin kiralik olduğunu öğrenip ömere soyluyormus.
Ben inanmadim diğer bölümlerde de cikmisti böyle şeyler yasemin öğreniyor diye ama çıkmadı hiçbiri.
Var öyle söylentiler.Nişanı bilmiyorum ama gerçeği Yasemin`den öğrenecekmiş bu doğru.

Var öyle söylentiler.Nişanı bilmiyorum ama gerçeği Yasemin`den öğrenecekmiş bu doğru.
Onu ben de tahmin ediyorum ama daha nisan olayı için çok erken.hele sevgili olsunlar .ömere yeni bir asistan gelsin öyle bir haber vardı. Defnenin mankenlik serüveni başlasın biraz.:KK53::KK59:

Onu ben de tahmin ediyorum ama daha nisan olayı için çok erken.hele sevgili olsunlar .ömere yeni bir asistan gelsin öyle bir haber vardı. Defnenin mankenlik serüveni başlasın biraz.:KK53::KK59:
Olaylar olaylar olsun diyorsun yani.:KK48:Bence de nişan için erken.Daha hemen sevgili olmasınlar.Biraz daha atışsınlar böyle.:KK53:Ayakkabı mankenliğinden para vermediler kıza.Ömer ona para verecek bence.Böylelikle Neriman`a borcunu ödeyip kurtulacak bana öyle geliyor.

Olaylar olaylar olsun diyorsun yani.:KK48:Bence de nişan için erken.Daha hemen sevgili olmasınlar.Biraz daha atışsınlar böyle.:KK53:Ayakkabı mankenliğinden para vermediler kıza.Ömer ona para verecek bence.Böylelikle Neriman`a borcunu ödeyip kurtulacak bana öyle geliyor.
Evet bende istemiyorum aslında hemen sevgili olmalarini:KK53:galiba biz senaryo yazsak 3.5 sene kimseyi kavuşturmayiz. :KK70:

Hayal olmasın yine. :KK53:ömere de yeni asistan gelecek mis öyle bir haber cikmisti 2 bölümlük.
Yok hayal değil bence:)Yeni asistanı bu kız.

20150722_642223-620x330.jpg

Bu da setten.Arkadaki bu kız galiba.

CNHYOtiUAAA8oJj.jpg

2.fragman çıkmış. Defne birisine ömeri anlatıyor. Kızıl saçlı birisi galiba. Defne omerin evinde kahvaltı hazırlıyor bu kısmı omerin hayali olabilir bence yeni asistan.
Ömer mahalleye gidiyor. :KK53:herkes çekirdek citliyor. :KK53::KK55:

11. Bölüm 2. fragman.

Sinan yine pot kırıyor sen nereden biliyorsun diye defnenin manken olduğunu bilmiyor ki o.Ama korisin suratı nasıl çok iyi yapiyor yüz ifadesi falan.ömer şükrü ile dertlesiyor heralde.

11. Bölümden resimler.

lyZPPJ.jpg

vLPAAz.jpg

7bDWdY.jpg

rV1X4a.jpg

L4D8X0.jpg

7bDWJl.jpg

Eklentiler

• ZV3g63.jpg
    ZV3g63.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme: