• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

Yalnız Elçin Sangu çok iyi bir oyuncuymuş kızı harcamışlar yıllardır.Mimiklerini çok güzel kullanıyor.Drama oynamasın komedi ona çok yakışıyor.

Dizinin gününü değiştirirler mi sizce.

Neyse resimlerin Defne'ye ait olduğunu öğrendi:21:Yoksa Yasemin yine birşeyler çevirecekti:KK11:İso Yasemin'i adam edecek :rolleyes:
Sevindi öğrenince.İso'ya da gıcık oluyorum.Bir tripler, bir havalar.:KK12:Kadın da Sinan gibi birini sevmedi de o kroya tutuldu.:KK12:

Sevindi öğrenince.İso'ya da gıcık oluyorum.Bir tripler, bir havalar.:KK12:Kadın da Sinan gibi birini sevmedi de o kroya tutuldu.:KK12:
Sinan'a yazık ya bi aklı başında o var dizide gerisi çatlak:KK53:

Dizinin gününü değiştirirler mi sizce.
Değiştirmezler gibime geliyor.Çünkü kanalın en sağlam dizisi.Cuma da iyi bir gün.Değiştirseler de yakarım bütün dizileri.:KK53:

Iso ilk başlarda gözüme iyi gozukuyordu ama sonradan aynı dediğin gibi hava trip vs onuda pek sevmiyorum artık. :eek:

Değiştirmezler gibime geliyor.Çünkü kanalın en sağlam dizisi.Cuma da iyi bir gün.Değiştirseler de yakarım bütün dizileri.:KK53:
Karagül u geçermi onuda hiç izlemedim ama izleyenler çok galiba.

Back