- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
eder eder merak etme reytigler çok iyiAynen yaaa çok yakışıyolarrsevdim bu diziyi umarim yaz.dizisi olarak kalmaz sezonda devam eder
Dur birkaç bölüm daha izleyelim kıskanmalarını çok heyecanlı.olsun ya bunlar açılsın birbirine de sonra bir sürü engel çıkar nasıl olsa
Ilk başlarda iyiydi ama sahneleri çok bence.Bir de defneyi rahat biraksa mesela kitap sahnesinde defne onun yüzünden veremedi.nerimanın o abuk halleri bir bana mı sıkıcı geliyor çok uyuz oluyorum ya hiç gülünecek gibi değil
Dizi patladı gitti sen ne diyorsun.Aynen yaaa çok yakışıyolarrsevdim bu diziyi umarim yaz.dizisi olarak kalmaz sezonda devam eder
destek olacağım derken köstek oluyorIlk başlarda iyiydi ama sahneleri çok bence.Bir de defneyi rahat biraksa mesela kitap sahnesinde defne onun yüzünden veremedi.
Ben kızını merak ediyorum.
Aynen güldürdü de dizi.Öpmesin ilk bölümdeki öpüş yeter ona.Hem Guldum kahkaha ata atahem agladim duygulandim en bi sevdigim dizi omer opebilseydi iyi olcakti ama yakin galibaa o da
Kız güzel adam dayanamıyor napsın.Ömer de defne ile konuşurken gözü hep kızın dudaklarindafragman da bile ayni .
oooo daha sevgili olacaklarda öğrenecek de seneye sezon finalinde anca bence çok yavaştan alıyorlar çünküÖmer bu Neriman'la, Defne arasındaki anlaşmayı öğrenirse ne yapar acaba?Valla bunu düşünmekten güzel anlara konsantre olamıyorum.
Aynen güldürdü de dizi.Öpmesin ilk bölümdeki öpüş yeter ona.
Kendi görüşü Defne'ye değil yengeye kızar dedi.Sevdiği için ona toz kondurmaz dedi röportajda.Ömer bu Neriman'la, Defne arasındaki anlaşmayı öğrenirse ne yapar acaba?Valla bunu düşünmekten güzel anlara konsantre olamıyorum.
Böylesi daha iyi yavaş yavaş olsun.oooo daha sevgili olacaklarda öğrenecek de seneye sezon finalinde anca bence çok yavaştan alıyorlar çünkü
Hem de çok yakışıyorlar.seviorum Ikisini yakisiolar da
Sezon finali belli mi ki?oooo daha sevgili olacaklarda öğrenecek de seneye sezon finalinde anca bence çok yavaştan alıyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?