• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

Kocamin kurtlar vadisinden sonra takip ettigi tek dizi :KK48: Cok büyük bi basari bence.
Reytingleri çok iyi bütün kategorilerde birinci yüksek puanla.ama kış sezonu olunca ne olur bilinmez.
Kara ekmek var.karagul var cuma günleri.

Reytingleri çok iyi bütün kategorilerde birinci yüksek puanla.ama kış sezonu olunca ne olur bilinmez.
Kara ekmek var.karagul var cuma günleri.
Hepsinin tahtını sallar.Kara Ekmeği seyrediyorum ama tercih yapacak olursam bunu seçerim.

Hepsinin tahtını sallar.Kara Ekmeği seyrediyorum ama tercih yapacak olursam bunu seçerim.
Bende seyrediyorum kara ekmegi bazı bölümlerine bakamadım tabi sonradan ama tercih yaparsam kiralik aşkı izlerim. :KK48:

9. Bölümden fotoğraflar.

5810_9719_11082015_3.jpg

5810_9719_11082015_5.jpg

5810_9719_11082015_7.jpg

5810_9719_11082015_2.jpg

5810_9719_11082015_13.jpg

Kiralık Aşk setinden sürpriz aşk haberi
Renkli dizi Kiralık Aşk konusu kadar kadrosundaki isimlerin özel yaşamıyla da konuşturuyor. Kiralık Aşk'ta Yasemin karakterini hayat veren Sinem Öztürk ve dizinin görüntü yönetmeni Bekir Toplar aşk yaşıyor.
Son güncelleme: 12 Ağustos 2015 09:30

Kiralık Aşk dizisi setinden bu kez yeni bir aşk haberi geldi. Star ekranlarının yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan ve yeni sezonda da devam etmesi beklenen dizisi Kiralık Aşk'ta Yasemin karakterine hayat veren Sinem Öztürk, kalbini dizinin görüntü yönetmeni Bekir Toplar'a kaptırdı. Güzel oyuncu, Kiralık Aşk dizisi başlamadan önce kalp cerrahı Macit Bitargil'le aşk yaşamış ancak bu aşk hüsranla sonuçlanmıştı. Kiralık Aşk setinde tanışan ve bir süredir sessiz sedasız aşk yaşayan çiftten Sinem Öztürk, ilişkilerini sosyal medyadan da ilan etti. Köpeği ve sevgilisiyle fotoğrafını "Çekirdek aile" notuyla yayınlayan Sinem Öztürk'ten sonra sevgilisi Bekir Toplar da güzel oyuncuyla beraber çekilmiş fotoğrafını kalp işaretiyle paylaştı.

KİRALIK AŞK'TA YASEMİN KARAKTERİ

Kiralık Aşk, zor durumda olan Defne ve yengesi tarafından hükmedilmek istenen Ömer'in yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. Dizide Sinem Öztürk'ün hayat verdiği Yasemin, Ömer'e aşıktır ve onu elde edebilmek için her yolu mübah görmektedir. Senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk'ün yer aldığı Kiralık Aşk'ta Yasemin iki aşığın arasına giren ama aynı zamanda dişiliğini kullanmasıyla diziye renk katan bir karakterdir

Kocamin kurtlar vadisinden sonra takip ettigi tek dizi :KK48: Cok büyük bi basari bence.

benim kocada izliyor bir bunu birde diriliş ertuğrulu en azından bu ne yaa diye homurdanmıyor :KK48:
2 bölüm kurt seyit-şura izliyim demiştim de laflarıyla beynimi yemişti al al kumanda senin olsun demiştim. :confused:

benim kocada izliyor bir bunu birde diriliş ertuğrulu en azından bu ne yaa diye homurdanmıyor :KK48:
2 bölüm kurt seyit-şura izliyim demiştim de laflarıyla beynimi yemişti al al kumanda senin olsun demiştim. :confused:

demek erkeklerin genetiginde var bu huy :) benimkinin yanindada dizi izlenmez, agzi burnu egilir bu ne bicim dizi yaaau diye.
dogru bak esim dirilisede bakiyor onu unutmusum :)

demek erkeklerin genetiginde var bu huy :) benimkinin yanindada dizi izlenmez, agzi burnu egilir bu ne bicim dizi yaaau diye.
dogru bak esim dirilisede bakiyor onu unutmusum :)

var var kesinlikle. iyi al kumandayı sen açta görelim güzel programı diyorum kendimi natgeoda belgesel izlerken buluyorum.
içim dışım aslan, su aygırı, yılan bilumum hayvan belgeseli oldu :rolleyes:

var var kesinlikle. iyi al kumandayı sen açta görelim güzel programı diyorum kendimi natgeoda belgesel izlerken buluyorum.
içim dışım aslan, su aygırı, yılan bilumum hayvan belgeseli oldu :rolleyes:
Evli değilim ama benim babamda aynı belgesel sever.izledigi iki dizi vardı stv de onuda bıraktı. Aslan.yilan şu aygri aynı sizin dediğiniz gibi.Annem kızar ara sıra izleme diye ama çok seviyor.:KK53:
Erkek kardeşim izler ama benimle:KK53: oda belgesel sevmez.

Evli değilim ama benim babamda aynı belgesel sever.izledigi iki dizi vardı stv de onuda bıraktı. Aslan.yilan şu aygri aynı sizin dediğiniz gibi.Annem kızar ara sıra izleme diye ama çok seviyor.:KK53:
Erkek kardeşim izler ama benimle:KK53: oda belgesel sevmez.

bir izliyorum iki izliyorum en son isyan ediyorum. bünye öyle alışmış ki bazen çok sonra farkediyorum tvde hala belgesel izlediğimi.:-)
belgesellerin konusu da genel olarak hep aynı oluyor.

bir yavru aslanı ki biz ona bundan sonra tomruk diyeceğiz küçüklüğünden ele alıp belgeselimize başlıyoruz.
tomruk anası ve kardeşleri savannahın geniş düzlüklerinde hoplayıp zıplayıp eyleşiyorlar.
arada anası 1-2 ceylan yakalıyor bunları saçını süpürge edip boyunca büyütüyor.
ve böylece tomruk için yuvadan uçma vakti geliyor çünkü tomruk artık yetişkin olma yolunda.
tomruk yürüyor yürüyor yürüyoooor ta ki yeni yuvasını gözüne kestirene kadar.
vuhhuuu bir sürü dişi var burada diyor tomruk yemekte bol suda var daha Allah tan bela mı istiyorum diyor.
evet istiyor tam burada yeleli kral kadraja giriyor buralar benim olum tırnaklarımla geldim buraya git başka yerde yemlen diyor.
ve savaş başlıyor. işte burada belgesel ikiye ayrılıyor.
1- tomruk yediği dayağın etkisiyle kıyın kıyın yelelinin bölgesinden uzaklaşıyor bu ona büyük ders oluyor ileride daha büyüyünce şansını denemeye karar veriyor.
2- tomruk yaşlı yeleliyi bir güzel benzetiyor artık hatunlarda bölgede onun oluyor yeleli bu kez kıyın kıyın uzaklaşıyor. işte bu çok dramatik oluyor o koca yeleli kral adeta yıkılıyor çöküyor bölgesini yeni sahibine teslim edip olay mahallinden uzaklaşıyor çokta yaşamıyor zaten.
ve savanahlarda yeni bir gün başlıyor.:KK48:

Bu dizinin Başrol oyuncusu kadın nasıl güzel öyle ya. Bakamaya doyamıyorum. Bütün kadın oyuncuları sollayacak bir güzelliği var.
Aynen sac rengi kendi saciymis diğer sayfalarda Küçükluk fotosu var.cok güzel bir kadın.

10. Bölüm fragmanı.

Saçma kopuk kopuk bir bölümdü.Ömer ilk başlarda aşırı ilgi gösterdi devamı gelmedi.Bir ordan bir burdan geçiş yapıldı sahnelere.Bu senaristle zor gider.Neriman`ın herkesi masaya topladığı sahne de felaketti.Diziyi aşağı çekiyor bu sahneler.Tamam esprili sahneler yazılsın ama bu kadar da uçmasınlar.

Saçma kopuk kopuk bir bölümdü.Ömer ilk başlarda aşırı ilgi gösterdi devamı gelmedi.Bir ordan bir burdan geçiş yapıldı sahnelere.Bu senaristle zor gider.Neriman`ın herkesi masaya topladığı sahne de felaketti.Diziyi aşağı çekiyor bu sahneler.Tamam esprili sahneler yazılsın ama bu kadar da uçmasınlar.
Yarın izlerim bunu reklamsiz olarak. Yasemin ne öğrendi?

Yarın izlerim bunu reklamsiz olarak. Yasemin ne öğrendi?
Ayakkabı mankeninin Defne olduğunu öğrendi.Lansman lansman dediler o da ortada yoktu.Ne saçma bir bölümdü.

lansman lansman dediler beklentiyi yükselttiler dağ fare doğurdu. o nasıl lansmandı Allah aşkına. korişe katılıyorum orada olmazmış paranız mı yok anacım yapaydınız ya şöyle şaşalı birşey. mekanın tuvaletiyle bahçesinden içeriye giremedik doğru düzgün. piiis yaseminin yaptığı işte bu kadar olur.

en büyük aşklar kavgayla başlar diyip isoyla yasemini devamlı takıştırıyorlar belli bir nedeni de yok haa. çok orjinal senaryo yani. dizi dünyasının aşklarının %95 i maşallah kavgayla başlıyor. biride gidip hoşuna giden birine yavrum baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli sana neler demeli ay seni çıtır çıtır yemeli diyip aşık olamıyor illa kavga edip aşık olacaklar. iso kahvaltılarda yürek yiyip gidiyor şoförlüğe herhalde. be adam kadın senin patronun bir afralar bir tafralar. normal şartlar altında yaseminin seni kovdurması lazım ama işte dizi olunca kovulmuyon iso kardeş.

ayyy defnenin mavi elbisesini sevmedim diye bir bölüm daha giydirdiler kıza iyi mi. en azından yasemini giydirmişler takdir ettim.

tuvaletin camına sıkışıp kalıp hande ateizine selam çaktılar herhalde.

yeni dizilerde acayip diyalog kısırlığı var. kimse kimseye derdini anlatamıyor öyle malak gibi birbirlerine bakıp yanlış anlamayı tercih ediyorlar. arkadaş kelimelere kıran mı girdi kullansanıza. evde biz kabız oluyoruz kızım şöyle şöyle desene diye. defne desene sinan bey ben sizin asistanınız niye olayım ben buraya farklı bir amaç için geldim diye. ne alaka yani defnenin sinanın asistanı olması. sinan karakteride gittikçe kıl bir karaktere dönüşüyor zaten.

serdarın isonun kahvesini alması da yüzsüzlükte bir dünya markası olduğunu gösterir.

ekmek arası en akıllıları cimcime.

asansörden koriş gibi inmek istiyorum bende :-)

Seviyorum dedim bu diziyi ama izlerken artık sinirlerim zıplamaya başlıyor.
Sinan'ı sevmemeye başladım mesela.
Bir gerçek var ki Barış Arduç çok yakışıklı bir adam ve de Elçin Sangu güzeller güzeli :KK200:

Senaryo saçmalamaya devam ediyor sinanı iyice sevimsizleştirmeye başladılar halbuki sinan öyle biri değildi keşke defneye aşkını uzaktan yaşasa kötü adam hallerine sokmasalar onu :/ isonun yasemine aşık olması da saçma gerçi belki yasemini yola sokar iso şimdiden ayar vermeye başladı :D Nerimana da artık gülemiyorum ilk başlarda sahneleri eğlenceli geliyordu ama çok abarttılar sahnelerini :/ ama yine de izliyorum diziyi oyunculuklar çok iyi özellikle Salih bademci elçin sangu birde korayı oynayan oyuncuyu çok beğeniyorum ama bu senaryoyla daha ne kadar izlerim bilemiyorum :KK64:

Back