- 11 Nisan 2008
- 1.753
- 1.668
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Yok zaten kendi oturmaz orası yalan yani ,onu biliyoruz aynen de,hani mahkemelik olsak orada ben kiradayim,evime tasincam vs deyip tahliye davası acicak.o yüzden 1 senede sonuclanrmis haklı olduğu için(resmiyette haklı, yoksa tabiki deil) o tahliye davasında adam kazanınca tüm masrafları vs hepsini ben ödeyeceğim he sonradan ben evi takip edip kim oturdu omu oturdu adama.dava açayım vs uğraşamam gerçekten o kadar boş bir vaktim yok.Simdiki ev sahipleri oyle der hep ben oturcam nerden bilcen benimkide önce ben oturcam dedi ben bu eve taşinmadan önce ev sahibi oturuyordu madem öyle niye ciktin cocuk oyuncagimi bu yahu 1 yil olmuş cikin eşimde kabul etmedi ev fiyatlari artinca birde gördü herkez evini 10.000 bine verdi onun evi 5.000 bin .bakalim bizim davamiz ne olucak inadina cikmiyorum .
Sizinki kiradaysa ben çıkartabilir davayı kazanır diye biliyorum,bizim danistigimiz avukat o şekilde söyledi,ama başka evi varsa oraya girmişse o ayrı. Siz ne diye dava açtınız ? Yani resmiyette dava konusu nedir? ( Ne olduğu tabiki bellide ,kiracı olarak dava açıyorsunuz ya hukuken davanın konusu nedir,ne diye geçiyor)