G gulay_kibris Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 1 0 18 Nisan 2011 Konu Sahibi gulay_kibris #1 arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var?sizce bu şarkı olurmu?fazlamı ritmi hızlı? ne dersiniz?nişanlımla sevdiğimiz bir şarkı ama karar veremedim.kıraç-yıllar sonra
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var?sizce bu şarkı olurmu?fazlamı ritmi hızlı? ne dersiniz?nişanlımla sevdiğimiz bir şarkı ama karar veremedim.kıraç-yıllar sonra
S Sel_bebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2011 701 0 18 Nisan 2011 Konu Sahibi gulay_kibris #2 biraz hızlı olur gibi geldi bana cnm ya daha slow aşk dolu bi şey olabilir yıllar sonra daha kavuşamamış aşık havası veriyor sanki
biraz hızlı olur gibi geldi bana cnm ya daha slow aşk dolu bi şey olabilir yıllar sonra daha kavuşamamış aşık havası veriyor sanki
yaxgxmuradana Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2006 25 0 26 Nisan 2011 Konu Sahibi gulay_kibris #3 Sel_bebek .!.: biraz hızlı olur gibi geldi bana cnm ya daha slow aşk dolu bi şey olabilir yıllar sonra daha kavuşamamış aşık havası veriyor sanki Genişletmek için tıkla... bende katılıyorum arkadaşıma kavuşamamış aşık havası veriyor.Bizim ilk dans şarkımız belli "gülü susuz seni aşksız bırakmam" ...
Sel_bebek .!.: biraz hızlı olur gibi geldi bana cnm ya daha slow aşk dolu bi şey olabilir yıllar sonra daha kavuşamamış aşık havası veriyor sanki Genişletmek için tıkla... bende katılıyorum arkadaşıma kavuşamamış aşık havası veriyor.Bizim ilk dans şarkımız belli "gülü susuz seni aşksız bırakmam" ...
H happyzhr Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2010 186 0 3 Mayıs 2011 Konu Sahibi gulay_kibris #4 yağmuradana .!.: bende katılıyorum arkadaşıma kavuşamamış aşık havası veriyor.bizim ilk dans şarkımız belli "gülü susuz seni aşksız bırakmam" ... Genişletmek için tıkla... bende bu şarkıyı düşünüyorum ilk dans için cnm.. Giriş müziğine karar verdin mi peki?
yağmuradana .!.: bende katılıyorum arkadaşıma kavuşamamış aşık havası veriyor.bizim ilk dans şarkımız belli "gülü susuz seni aşksız bırakmam" ... Genişletmek için tıkla... bende bu şarkıyı düşünüyorum ilk dans için cnm.. Giriş müziğine karar verdin mi peki?