Evet daha önce de bir konuda beni vicdansızlıkla ve yaşadığım sıkıntınların hayal ürünü olması ile suçlamıştınız
Konuya gelecek olursam zalimin yanında olmadım hiçbir zaman. Onları bir kenara koyalım önce. Kiracısında mağduriyet oluşturan insanları savunmam hiçbir zaman ama bir evde hakettiğini almalı diye düşünüyorum. Eskiden dökülmüş beton olduğu için nasıl değerleniyor lafına istinaden söyledim dediklerinizi.
Bende evimi kiraya vereceğim. İnsan kıyamıyor sıfır ev. Birsürü aile sırada bekliyor tutmak için çünkü daire sayısı çok azaldı. Öderken gerçekten zorlandığımızda oldu çünkü. Bu sebeple çok indirim yapmak istetene vermemeyi düşünüyorum ama vende fiyatta uçarsam karşıdaki de tutmaz zaten. Sitedeki daire fiyatları belli zaten
Yazdığım msjları en başından okumayıp böyle yorumlar yapmayın rica ediyorum ya. Konunun ortasından girip herhangi bir yorumu görüp taşlamaya çalışıyorsunuz.
Arkadaş ev değerlerinin artmaması fikrinde. Neymiş beton eski betonmuş, ucuzken dökülmüş
Böyle komik bir mantık. Ee ev değerlenmeyen birşey olsa kim ev alacak da kiraya verecek? Kiralık daire olmayınca ev sahibi olabilecek mi herkes?
Ayrıca her ev sahibi kiracısının gırtlağına çökmüyor ki? Neden böyle bir anlayışınız var ben gerçekten anlam veremiyorum. Aydan aya kira ödemesinden başka ev sahibiniz sizden birşey istiyorsa eyvallah fakat gırtlağınıza nasıl çökmüş durumda gözümde canlandıramadım. Kiradan hariç birşeyler mi istiyor? O zaman bu kadar nefret ediyorsanız ev alın kendinize.