- 23 Ekim 2020
- 673
- 788
-
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Değilim.ama olabilmeyi çok isterdimKızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
İnsanları bu kadar önemsemiyorum, arkadaşlarıma karşı beklenti de taşımıyorum, yazdığınız türden şeyleri asla umursamam. Hastalıkta, doğumda,ölümde yanımda olması gereken eşim ve ailemdir, dostlarda olursa minnettar olurum ancak, olmazlarsa iplemem. Çok yakın dostum iki tanedir onlarla kardeş modundayız zaten arkadaş olarak değerlendirmem. Tek sevmediğim huyum var ki canımı yakanı kökünden silerim, birini hayatımdan çıkarmışsam bir daha asla dönemez ama öyle intikam falan bana göre değilKızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Kin tutmak ya da tutmamak kişinin kendi elinde değil.Mizaç meselesi.Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Düğün vs için kin tutmam.Fakat acaip gururluyumdur konuşmayacağım bir konu olduysa o kişi ile aramda bir daha konuşamam gurur yaparım bunu kendime yediremem.Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Sizi görmeyen insanları sizinde gormemeniz normal. Ama yine de kin güçlü bir duygu kin gutmek yerine gormezden gelin. Zararı kendinize vermeyin. Aramiyorlarsa aramamaniz, yaninizda olmadılarsa yanlarında olmamanız cok doğal.Arkadaşım keyfi olarak ablasına tatile gitti mutlaka gelirim de diyordu ve bekliyordum bu sebeple. Kuzenime hamile olduğumu söylediğimde bi yabancı gibi davrandı kibarca tebrik etti sadece sokaktan biri gibi sonrasında da hiç aramadı zaten yani o anki sevincimi bile paylaşmamıştı zaten doğumdan sonra da ben kardeşine yazınca o haber vermiş AA haberi yoktu onun tatilde o diye on gün geçmişt doğumdan yani aile içinde hiç mi konuşulmadı eminim ki duymuştur ya on günde bu devirde neyse işte hep ben mi aramalıyım alttan mı almalıyım sizce öncesinde her hafta arıyordum ama baktım ben aramazsam aranmıyorum bıraktım o işleri de
Kincisindir de farkında değilsindirBen akrep burcuyum ve kinci değilim
PekiKinci biriyim lâkin sizin gibi o şuna gelmedi bu zamanda aramadı şeklinde bir kinim yok. Sizinki alınganlığı besleyerek kinlenmek. İnsanlar sizi pış pışlamak sürekli hoş etmek zorunda değil. Belki bilmediğiniz bir sıkıntısı var, belki maddi durumu yok, belki psikolojik olarak çok zor bir süreçten geçiyor? Asıl onlar size kinlenmeli ilgi görmeyince allanıp pullandığınız için.
Değilim. Ben kinci değilimmmKincisindir de farkında değilsindir
Ay bi arkadaşımda bana küsmüştü.Doğumu zor geçmiş falan doğuma gittiğinden falan haberm bile yok.Neden yok arıyorum doğum gününü kutlamak için buz dolabı gibi konuşuyo sonra yine benim aramamı bekliyo.Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
ayyy çok yorucu valla kim aramış kim aramamış hiç umrumda olmaz. beklentiye girerseniz sürekli üzülürsünüz. sana karşı kötüler denk gelmiyor herkesin çevresindeki insanlar böyle ama kimi takıyor kimi takmıyor işteKızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Burada cool insanlar dolu canım öğrenmiş oldunAy herkes ne kadar umursamazmış meğeryani bi özel günde aramak sormak zor olmamalı bunu beklemek de fazla gelmemeli ya sizler ilişkilerinizi böyle küçük jestlerden uzak mı yürütüyorsunuz çok şaşırdım kimse dağları delsin beni pohpohlasın demedim hatırlnmak emek verilmek güzeldir hiç mi değer vermiyorsunuz anlamadım ki bu tip durumlar ilişkileri de güçlendirir insana kendini iyi hissettirir ama herkes cool bi yaklaşım benimsemiş anladığım kadarıyla