- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Umarim hep öyle kalırkovalar yapici kinsiz ve unutkan olurbenim evdeki kova oyle
belkide belli etmiyordur huyunuUmarim hep öyle kalır
Kumaşı yetersizlere denk gelmez
Gerçi her şekilde hal eder
Evet ceycey. Herkesin bir hayatı var. Evet insan ister en güzel gününde arkadaşları, sevdikleri olsun ama sıradışı bir dönemden geçtik.ben bu baharda düğünlere gitmeye başladım pandemi sonrası.pandemi de kuzenimin bile düğününe gitmedim ki en sevdiğim akrabamdır.öyle basit şeylerle kırılanlara da tahammülüm yoktur.insanın hayat enerjisini sömürürler haksız mıyım?
atacagi adim hic belli olmuyor dogru diyorsunHerşey olabilir
Senin de yükselen kova naberrratacagi adim hic belli olmuyor dogru diyorsun
ama ben aslan gibi aslan degilimSenin de yükselen kova naberrr
Güneşte aslan❤
Aslanlara ekstra ekstraaa bayılıyorum bu arada allahimmm havaniz durusunuz bile boşa değil ❤
Hayatıma aldığım insanlara kin duymam. Aramadı mi ararim sorarim niye beni aramıyor, düğününe gelemeyen arkadaşının belki bir sıkıntısı vardi düğün arefende seni mutsuz etmek istemedi. Hayat gerçekten herkes için zor. Sizi uzun zaman aramayan kuzeninizi demek ki sizde uzun zaman aramamissiniz. Sizin hamile olmanız sizi haklı çıkarmaz nasil ki nedeniniz var onunda nedeni olabilir ki enerjinizi bu tarz şeylere yönlendirmek yerine hayatı sevin. Kimse sizin hayatınızı elinizden calmamis, kimse kötülüğünüze dokunmadiysa gerek yok kine, sevgisizlige diye düşünüyorum. Gerisi size zararKızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Bana sorsanız ben de dünyaları hakediyorum bence ama “bence”Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Sahsen ben de sizin gibiydim,asiri kati sinirlarim vardi fakat zamanla vazgectim. Cunku beni uzdukleri icin siliyordum ama sildigim icin yine uzuluyordum. Hem kimsenin dunyasi benim etrafimda donmuyor bunu kabullendim. Daha ilimli daha sicakkanli pozitif olunca karsimdakilerin yaklasimi da oyle olmaya basladi. Misal arkadasim dugune gelmedi mi direkt sildigimde o da huyumu bildiginden nasilsa dinlemez bile deyip geri duruyordu. Oysaki su anki halimle dugunume gelmese niye gelmedin diye sormam bile eminim ki muhim bir gerekcesi vardir. Siz de bunu kabullenin kimsenin dunyasi sizden ibaret degil ve dunya hayati bu seylerle ugrasmaknicin malesef cok kisaKızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte