- 31 Temmuz 2011
- 2.955
- 8.987
-
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Ben kinin vücut bulmuş haliyim ama anlattıklarının bana ufak şeyler geldi en ufak şeyde adam silerseniz tabii yanınızda kimse kalmazKızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Onlar pozitif ve uyumlu değil,herkesi idare etmek.Bende sizin gibiyim haksızlığa gelemeyip çat çat söylediğim için sevilmiyorum heralde.Tabiki çıkarmıyorum hayatımdan ama mesafe koyuyorum kinci bi insanda değilim açıkçası.Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Ben çok kin tutarım.Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Evet tabi ki hepsi “bence”kendi gözümden yorumlayabilirim sadece ama empatik olmadığımı sanmayın düğünüm pandemiden önceydi zaten gelmeyen bu arkadaşım tatile ablasına gitmiş ve öğretmen iki ay tatili var ,benim düğün tarihimi de biliyordu kısaca tercih etmedi aylar öncesinden sözleştiğimiz halde yani üniversitede her gün takıldığın evlerine gidip kaldığın sonrasında hep konuştuğun arkadaşın gelmeyince ben mi prenses alınganlığı yapmış oldum . Kuzenime gelirsek tatildeydi on gün boyunca zor bi dönemde değildi yani ben günlerce hastanede yattım ve lohusa kafası rüzgar esse ağlıyor insan bi ses bi destek bekliyor bi hayırlı olsun denmesini. Bunlar benim özel anlarım tabi ki kimseyi bağlamaz ama ben bu tip durumlarda ararım ya da yazarım durumum varsa bi çiçek yollarım işin maddiyatında değilim karşımdakine benim için değerlisin demektir bu. Bunlar insan hayatının en özel zamanlarıdır en yakınlarım dediğin kişiler bu günlerde yanımda değilse nasıl kırılmaz insan ben de bunu anlamıyorum. Bu prenseslik değildir , zaten karşımdakinin normal şartlar altındayken böyle davranmasına kırılıyorum kin güdüp bir şey yaptığım da yok ama siz bunu bile şımarıklık gibi adletmişsiniz.Bana sorsanız ben de dünyaları hakediyorum bence ama “bence”
Siz kimseye yanlış yapmadığınızı, kimseyi incitmediğinizi, kimseye bir eksiğiniz kusurunuz olmadığını mı zannediyorsunuz?
Sizin zor gününüzde yanınızda olmayan insanların da zor gününde olabileceği hiç mi aklınıza gelmedi?
Sizi tanıyan her insanın şu hayattaki amacı size kusursuz davranmak dünyayı etrafınızda döndürmek olduğunu sanıyorsunuz ama çooook yanılıyorsunuz
Birinin size yanlışı eksiği kusuru olması demek o insanın kötü insan olduğu demek değilki
Daha çok sevilmek için birşey yapılmaz ki karşındaki seni daha çok sevmek isterse sever sende daha çok sevilecek birşey görmezse de asgari düzeyde sever ama bu da o insanı kötü yapmaz
Evet hep beklenti içinde olmak yorucudur fakat benim için bazı özel zamanlar değeri hakediyor ya da telafi edilmeli. Ben kendim öyle davranacağım içime karşımdaki de gözetsin isterim ama herkesin hassasiyet ibresi farklı yerde o yüzden kırıldığımla kalıyorum silmesem de eski samimiyet sohbet olmuyor ve bu da varken yok gibi oluyor aslındaKonu sahibi bu yorumum spesifik olarak size değil ama gerçekten sizin gibi insanlar beni çok yoruyor ve beni böyle anlamsız gerekçelerle hayatlarından çıkarırlarsa pek üzülemiyorum. Kabul edelim ki dünya hiçbirimizin etrafında dönmüyor. Yok düğünüme gelemedi yok geç aradı diye oturup kimse için dertlenip küsemem. Kimseden her özel günümde yanımda olsunlar gibi bir beklentim yok. (Ailem ve eşim hariç.) Kimse de bana böyle sebeplerle küssün istemem. Birinin düğününe gidiyorsam içimden geldiği için gidiyorumdur, o da illa bana gelsin diye beklemem. Herkes de bana aynı mantıkla yaklaşsın isterim. Bu yüzden no beklenti, no kin; yes mutluluk, yes huzur.
Arkadaşım keyfi olarak ablasına tatile gitti mutlaka gelirim de diyordu ve bekliyordum bu sebeple. Kuzenime hamile olduğumu söylediğimde bi yabancı gibi davrandı kibarca tebrik etti sadece sokaktan biri gibi sonrasında da hiç aramadı zaten yani o anki sevincimi bile paylaşmamıştı zaten doğumdan sonra da ben kardeşine yazınca o haber vermiş AA haberi yoktu onun tatilde o diye on gün geçmişt doğumdan yani aile içinde hiç mi konuşulmadı eminim ki duymuştur ya on günde bu devirde neyse işte hep ben mi aramalıyım alttan mı almalıyım sizce öncesinde her hafta arıyordum ama baktım ben aramazsam aranmıyorum bıraktım o işleri deHayatıma aldığım insanlara kin duymam. Aramadı mi ararim sorarim niye beni aramıyor, düğününe gelemeyen arkadaşının belki bir sıkıntısı vardi düğün arefende seni mutsuz etmek istemedi. Hayat gerçekten herkes için zor. Sizi uzun zaman aramayan kuzeninizi demek ki sizde uzun zaman aramamissiniz. Sizin hamile olmanız sizi haklı çıkarmaz nasil ki nedeniniz var onunda nedeni olabilir ki enerjinizi bu tarz şeylere yönlendirmek yerine hayatı sevin. Kimse sizin hayatınızı elinizden calmamis, kimse kötülüğünüze dokunmadiysa gerek yok kine, sevgisizlige diye düşünüyorum. Gerisi size zarar
Ben akrep burcuyum ve kinci değilimAkrep burcu musunuz
Ben kovayım, ama o anlattığınız ben değilimkovalar yapici kinsiz ve unutkan olurbenim evdeki kova oyle