- 23 Aralık 2020
- 328
- 103
-
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Bende geçici kinlik var. Ama aslolan size değer verildiği oranda karşımızdakine değer vermeliyiz, ne eksik ne fazla. Fazla değer verirsen genelde seni önemsemez ve ikinci planda olursun.Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Evet bunu Akrepler yaparAkrep burcu musunuz
Bu kin değil ki, kırılganlık.Kinciyim ama kimseyi silmek ya da kısasa kısas yapmak gibi bir huyum yoktur. Kendi içimde kırılır dökülür sonra kendimi tedavi eder karşı tarafla da arama mesafe koyarım. Benimki bana zarar kısaca
Bende bi insanı hayatımdan çıkardığımda bir daha geriye dönüşü olmuyor. Olmadığı içinde kimseyi kolay kolay hayatımdan çıkaramıyorum o kararı kolay kolay alamıyorum çünkü biliyorum eğer buna karar verirsem geri dönüşü olmaz benim için ama mesela düğünüme gelmedi diye de hayatımdan çıkarmam yani affedilemeyecek kadar büyük bi şey olmalı yoksa hayatında insan kalmaz.Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Belki de bilemiyorum yani içten içe aşırı kızıyorum kendimi kuruyorum kuruyorum bazen diyaloğu kesiyorum ama lanet olsun içimdeki insan sevgisineBu kin değil ki, kırılganlık.
Kin tutmak insanın içinde ağırlık olur bir süre sonra, kin tutmak yerine mesafe koymakta fayda var bence…Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte