- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 35
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Kalbimi kirani Allaha havale ediyorum.içimde kin tutup kendime yük edemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben de ota b.ka kusenlere tahammül edemiyorum.ben bu baharda düğünlere gitmeye başladım pandemi sonrası.pandemi de kuzenimin bile düğününe gitmedim ki en sevdiğim akrabamdır.öyle basit şeylerle kırılanlara da tahammülüm yoktur.insanın hayat enerjisini sömürürler haksız mıyım?
Valla ben de ota b.ka kusenlere tahammül edemiyorum.ben bu baharda düğünlere gitmeye başladım pandemi sonrası.pandemi de kuzenimin bile düğününe gitmedim ki en sevdiğim akrabamdır.öyle basit şeylerle kırılanlara da tahammülüm yoktur.insanın hayat enerjisini sömürürler haksız mıyım?
Ota boka demişsiniz ama yakınım dediğim kişi ne yapacak zaten canıma kastederse mi küseyim yaniValla ben de ota b.ka kusenlere tahammül edemiyorum.
Evet bir de bu kişiler size vefasız der hiç sekmez kendileri her türlü umursamazlığı yapar aramaz sormaz siz arayınca da oo vefasız nasıl aklına geldik deriyiliklere nankörlük göstrenlere benim onlara göstermis oldugum sabir sevgi saygi samimiyetime ilgi alakami hak etmediklerini gösterdiler zamanla bunlar en yakinlarim vs iyi günlerinde beni arayip sormamalari beni her halükarda yalniz birakmalari kin demeyeyimde o kisiler benim icin ha var ha yok umurumda olmuyor bende umursamiyorum aramiyor sormuyorum ve utanmadan beni vefasizlikla sucluyorlar peslerinden eskisi gibi kosmuyorum sevgi saygi göstermiyorum diye zamanla onlarin yaptiklarinin aynisi olmasada baya bi mesafe koyuyorum bu bana cok iyi geliyor beni üzenlere firsat vermiyorum
Abartmadiniz mi?Ota boka demişsiniz ama yakınım dediğim kişi ne yapacak zaten canıma kastederse mi küseyim yani
Hayır tabi ki bile isteye gelmedi diye bozuldum diğeri de bile isteye aramadı yani kısacası değer vermediler bunlar kırılmak için yeterli sebepler benceDüğününüze gelmeyen insanın sağlam bir mazereti olsa da küser misiniz? Vara yoka küser misiniz mesela?
Ben bir miktar kinciyim. Her şeye kin tutmam ama canım gerçekten yandıysa, onurum zedelendiyse onu unutmam. Kişiyi silemiyorsam bile mesafe koyarım. Buzdolabından hallice bir tavrım olur.
Siz de çok hafife almışsınız ikisi de aynı hesapAbartmadiniz mi?
aynen hep yasadigim seyler onlarda öyle bir tutum varki utanma hissi filan yok yansimiyor yüzlerineEvet bir de bu kişiler size vefasız der hiç sekmez kendileri her türlü umursamazlığı yapar aramaz sormaz siz arayınca da oo vefasız nasıl aklına geldik der
Eskiden değildim. Çok kaybettim bu yüzden. Belli bir kırılma noktasından sonra kincilik başladı ben de. Zor günümde yanımda olmayan kim varsa görüşmüyorum şuan. İyi günümde herkes buradaydı, yanımdaydı ama.Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Saydıgınız nedenlerden ötürü kin tutmam ama önemli konularda yapılanı iyi de olsa kötüde olsa unutmam.Kızlar size yapılan yanlışları ihmalleri vs unutuyor musunuz O kişilerle eskisi gibi olabiliyor musunuz , ben asla olamıyorum insan sile sile kimse kalmayacak çevremde ama birinden gördüğüm yanlışı sindiremiyorum. Mesela üniden en yakın arkadaşım düğünüme gelmedi diye onu hayatımdan çıkardım, zorlu bi doğumdan sonra kardeş dediğim kuzenim 10 gün sonra aradı o da ben kardeşine sitem edince haberi olmuş doğumdan , bişi demedim ama kırıldım ilgi alaka beklerdim o süreçte , zor günümde yanımda olmayan insanlara mesafe koydum ama hep mi bana kötüler denk geliyor hakettiğim ilgiyi göremeyip onları kaybetmek de istemezdim fakat kırılıyorum ve kendi değerimi korumak için o kişiye tepki gösteriyorum bu şekilde. Sizler nasıl davranıyorsunuz, herkese herşeye rağmen pozitif ve uyumlu olanlar daha çok seviliyor gibi ama öyle de olamıyorum işte
Ay herkes ne kadar umursamazmış meğer yani bi özel günde aramak sormak zor olmamalı bunu beklemek de fazla gelmemeli ya sizler ilişkilerinizi böyle küçük jestlerden uzak mı yürütüyorsunuz çok şaşırdım kimse dağları delsin beni pohpohlasın demedim hatırlnmak emek verilmek güzeldir hiç mi değer vermiyorsunuz anlamadım ki bu tip durumlar ilişkileri de güçlendirir insana kendini iyi hissettirir ama herkes cool bi yaklaşım benimsemiş anladığım kadarıyla