- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Yok ya. Şırnak Mardin daha beter bağlı . Hakkari hatta daha insancıl medeni bile denebilirNeden çok uç çok mu geleneklerine bağlılar bilmediğim için soruyorum
Siz kararlastirmadan kendi kafanıza istediğiniz tarihte kına yapıp adama emrivaki ailesine bile haber vermiyorsunuz.. sonra dalga geçer gibi ühüüŞimdi okudum ühü
Ailesinin düşüncesini bilmiyorum demek ne kadar kolay.. kendiniz çalar kendiniz oynarsınızBen ailesinin düşüncesini bilmiyorum açıkçası. Bu aralarında geçen bi konuşma mıydı yoksa benimki mi böyle yorumladı durumu bilemiyorum
Bazı yörelerde böyle. Hatta kız istemeye oğlanın gitmediği yerler var hahsjsj
Bak bunu hiç duymamıştımBazı yörelerde böyle. Hatta kız istemeye oğlanın gitmediği yerler var hahsjsj
Evet katıldım erkek ailesi olana da katıldım olmayanına daHayatınızda hiç kınaya katıldınız mı? Salonda yapılan kınaya iki taraftan da insanlar gelir ve damat da daha sonra salona girip oturur ve 1 2 oynar. Damadın ailesi olmadan kına mı olur bekarlığa veda mı yapıyor kız?
AA o kadar da değil gelmeselerdi beni vermezdimBazı yörelerde böyle. Hatta kız istemeye oğlanın gitmediği yerler var hahsjsj
Oğlanı tanıyorlar, aileler de önceden bi yoklamış oluyor zaten birbirini. Bizim Erzurumlu komşularda böyle olmuştu.AA o kadar da değil gelmeselerdi beni vermezdimkimle evlenecegiz yani
Ay yok ya insan tuzlu kahveyi nasıl verecekOğlanı tanıyorlar, aileler de önceden bi yoklamış oluyor zaten birbirini. Bizim Erzurumlu komşularda böyle olmuştu.
O iş o zaman kayınbabaya düşer ajjsjsjsAy yok ya insan tuzlu kahveyi nasıl verecek
Herkesle evlenebilirsin herkesle.AA o kadar da değil gelmeselerdi beni vermezdimkimle evlenecegiz yani
Benim eşimin ailesi de uzakta yaşıyor, kınamı kadınlar arasında, erkek tarafı olmadan yaptık çok da güzel oldu. Kına gecesi gelin ve çevresiyle eğlence için yapılan bir şey bence, damat tarafı olmasada olur.İyi geceler kızlar. 2 gün sonra nişanım var. O başka şehirde ben başka şehirde yaşıyorum.Biraz önce müstakbel nişanlımla telefonda konuşurken kına gecesi mevzusu açıldı. Ben hiçbir zaman damadın ya da herhangi bir erkeğin kınaya girmesi taraftarı olmadım. Bunun üzerine konuşurken “ben kınaya gelmeyeceğimki, sence burdan taa oraya gelinir mi bunun için” dedi hatta ailesi de gelmeyecekmiş. Kınaya gelmeyecekleri için nişana kalabalık geliyorlarmışmış. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Erkek tarafından kimse olmayacak? Sinirlendim en son kapattım telefonu. Anneme de bi şey söyleyemedim kime sorsam bilemedim. Bu normal mi? Bir akıl verin.
Hiç alakası yok gerçekten daha dün kuzenime Artvin'de gelin aldılar doğudan almış gibi aynı şen şakraklık onların derdi baikaKendi yöresinden kız alsalar bunları paşa paşa yapacaklardı. Şimdi bedava bulmuşlar kendi fikirlerince.
İstemiyorlar o belli de, istemediği kendi yöresi olsa onlara yediremezlerdi. Yabancı olunca bişey görmemiş sanıyorlar heralde.Hiç alakası yok gerçekten daha dün kuzenime Artvin'de gelin aldılar doğudan almış gibi aynı şen şakraklık onların derdi baika
Anaaa üç kere okudum anlayabilmek için . E babanne kayını seviyormuymus . Yalı çapkıni dizisi gibi olmuşHerkesle evlenebilirsin herkesle.Eşimin babannesini kaynına diye istemişler, sonra dedesi ce eee diye çıkmış.
Yok. Hatta kayına da bizim ebenin kardeşini almışlar.Anaaa üç kere okudum anlayabilmek için . E babanne kayını seviyormuymus . Yalı çapkıni dizisi gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?