Kınamdan ve düğünümden bir kaç kare :)

ALLAH mesut etsin maşallahh çok güzel olmuşsun gelinliğine ve kına elbisene bayıldım benn

çok güzel olmuşun canım
gelinliğin nasıl işlemeli öyle
çok güzelmiş
ömür boyu mutluluklar.

çok güzel olmuşsun maaşallah yaa gelinliğin ççok güzel ama kına kıyafetin ayrı bi güzel yaa ben öyle kapalı kıyafetler bulamıyorumm diktirdin mi acabaaa.s.

coook teşekkürlerr kızlarr kaydirigubbakcemile5 , tüm dileyenlere nasib etsin Rabbimmm.. :Saruboceq:

çok güzel olmuşsun maaşallah yaa gelinliğin ççok güzel ama kına kıyafetin ayrı bi güzel yaa ben öyle kapalı kıyafetler bulamıyorumm diktirdin mi acabaaa.s.
diktirmedim neslicim, hazzır aldım, askılı aslında o üzerinde bolero var yerimseniben

allah nazarlardan korusun,pek tatlı pek zarifsin,çokda güzelsin:asigim: .ağız datın bozulmasın,dilerim aynı gülüçükler yüzünden eksilmesin canım.:1hug:

allah nazarlardan korusun,pek tatlı pek zarifsin,çokda güzelsin:asigim: .ağız datın bozulmasın,dilerim aynı gülüçükler yüzünden eksilmesin canım.:1hug:

ay ayy bal damlıyo ağzınızdan kaydirigubbakcemile3 cok teşekkür ederim, Allah sizin de yüzünüzü ömür boyu güldürsünn a.s.

canım resimler çok güzel allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
ilk defa bi tesettür gelinliği beğendim gelinlik harika
ha yanlış anlaşılmasın tesettür gelinliklere ilgim var ondan şimdiye kadar işte bu dediğim bi gelinlik olmamıştı çoook yakışmış.. ben kapalı değilim ama ilerde inş...
mutluluklar canım

cok sevindim, cok teşekkür ederim canım :1hug: darısı başınaaa diyorum ozaman hihoyyyt

maaşallah çok güzelsin
mutluluğun daim olur inşallah canım
gülmek sana yakışıyor a.s.

yarennkara, karamsar_h, Seyhn, süpürgelicadı, yeteer, dilekay, aycaaaa :içelim:
cok teşekkür ederim kızlarr hepinizeeeee, Allah tüm bekar kk bayanlarına nasib etsin hayırlısıylaa a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…