Kınamdan ve düğünümden bir kaç kare :)

çok beğendim kapalı olmama rağmen tesettür gelinliği için çok güzel bir seçim aynı şeklde nişanlığınızda gerçekten hayran kaldım... Allah mesut etsin Allh nazardan saklasın...

tatlım ne güzel olmuşsun sen böyle rabbim mutlulugunu daim etsin inşallahhh

canım çok güzel olmuşsun.hele o gelinlik... süper

Çok teşekkür ederim kızlarrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ALLAH ım mutlu mesut etsin inşallah gelinliğin çok güzel çok beğendimopuyorumnanaktan​

en güzel günler, tüm güzellikler sizlerin olsun inşallah. Bir yastıkta kocayın : şirin emir_bebek: leriniz olsun.opuyorumnanaktan

oyy ooyyy tel kadayıfımmm benim ne güzel bir gelin olmuşşş maşallahhh o güzel yüzüne baktıkça bakası gelir insanın dadlummmm

kınalıkta şeker gibi pamuk şekeri gibi olmuşsun güzel suratlımm benimmm

ömür boyu mutluluklar dilerim bitanesiiii

hic Kes belki inanmayacaksın ama bugün çok garip birşey oldu. az önce anneme geldim, bekar bir kız kardeşim var "abla gel bir nişanlık buldum ama kim olduğunu nerden bulduğumu bilmiyorum, çok hoşuma gitti" dedi. baktım "bu bizim HicKes" dedim. açtım sayfanı okuyacak şimdi. KK yı karıştırırken bulmuş, o üye değil şu an, onun yerine ben ileteyim dedim. çok tatlı olmuşsunkaydirigubbakcemile5

canım cok tatlı cıkmıssın canım gelinlignde kına kıyafetinde cok güselll Allah bir ömür mutlu etsin İnşaallah saglıkla huzurlaa

Gelinliğin çok güzel canım,özellikle büstiyer kısmı yani üst kısmı çok hoşuma gitti.inşallah çok mutlu olursunuz canım!yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…