Kınamayın. Kendinizmiş gibi okuyun

Eşinin yaptıklarının affedilebilir bir yanı yok, senin canına kıymaya kalkmış. Boşanmak için nedenin var aslında ama bence sen kendine itiraf edemiyorsun.
Yok ediyorum. Zaten boşanma isteği hep kafamda. Ama ozaman gidemeyen ben şimdi çocuklarım için en iyisini yapmak adına düşünüyorum. Allah yukarıda Affedemem diye düşünüyorum

Buna inandiniz mi gerçekten?

Okuyunca çok üzüldüm bende sizin gibi 7 yıllık evli iki evlat sahibiyim geçmişi unutup önünüze bakmalısınız bence bir anne olarak onları babasız bırakmak büyük bir vicdan azabı olur ilerde sizin için keşke ilk bunlar yaşandığında gitseydiniz şimdi gitmek akla mantığa sığar mi bilmem ama ben de bir anne olarak fikir söylemem gerekirse gitmez ve önümde duran güzelliklere bakardım en azından unutmaya çalışırdım gittiğinizde pişman olacağınıza durup hayatı yaşayın ve asla geçmişi düsünmeyin gitsenize pismanliklar olur ve inanın bu devirde kimseyede güven olmuyor ne anneye ne babaya....

Bi an ben yazdım sandım ellerinize yüreğinize sağlık.

Eşim bunu biliyor ve biliyorum bunu dile getirip gidecek olmamdan korkuyorda. Bilemiyorum çok aradayım ama mutlu anne mutlu çocuk. Elimden geldiğince yansıtmıyorum ama aşık bir annede yok mesafe belli ediyor kendini herzaman

Aslında en korktuğum şeyde birgün sizin dediğinize uyanmak.. Birgün herşeyin eskisi gibi olacağı düşünceside var.. Tedavi olmak düşüncesi çok mantıklı ama onunla manavi olarak birleşme düşüncesi çok kopuk geldi bana. Ama kalacaksam evet tedavi olmamız şart. Teşekkür ederim

Eşinizi karşınıza alıp konuşsanız,kırgınlıklarınızdan bahsetseniz içinizi dökseniz bir ihtimal rahatlama yaşayabilirsiniz yada profsyonel bir yardım alsanız... şu an gerçekten gitmeniz için bir neden yok

şeyi unutmuşsun bunca hır güre neden 2 çocuk hadi ilki oldu diyelim ikinci sana şiddet gören adamla sevişerek nasıl yaptın? gibi gibi yargılamalar Allah' ın yaratıpta berzahta beklettiği ruha beden verişini sorgulamak burnunu sokmak vs. neyse konuyu saptırmak istemiyorum. boşansanız da çocuklarınızla babaları arasındaki aşka siz mani olmamış olacaksınız zaten eşinizin geçmişteki tutumu olmuş olacak mesul değilsiniz.
ben eşimle sıradan bir tartışmayı bile günlerce aklımdan silemiyorum siz o boğulma anını nasıl unutabilirsiniz ki Allah yardımcınız olsun.

Hicbir şey için geç değil konu sahibi arkadaşım. Evet mecburiyetten bazı şeylere katlanmışsın. Sadece şiddet olsa düzeldi vs.. diyebilirdik. Ama seni boğmaya çalışmış. Evden hiç çıkmadığın için aranız iyidir. Bence çalışın. Siz cocukları babasından ayırmış olmayacaksiniz. İnanın ileride bu sorunlar çığ gibi büyür çocuklarınız etkilenir kendiniz için değilse bile çocuklarınız için lütfen ayrılın. Kadın sığınma evine gidersiniz gerekirse ama kimseye muhtaç olmazsınız

Zamanında şartlarınız el vermemiş gidememişsiniz.
Tavsiyem(doğru yada yanlış); şimdide gitmeyin ve tabiri caizse eşşek gibi kullanın madem artık gözünüzün içine bakıyor,zaafı var.
Para biriktirin en başta, sonra kreşe verdikten sonra işe başlayın keyfinize bakın vs. Acımayın onu hayatınız için finansör olarak görün.
Ta ki gideceğiniz güne kadar.

Çok teşekkür ederim. Maalesef öyle sözleri kaldıracak güçte olmadığım için ve burada çok fazla yapıldığı ile karşılaştığım için altını çize çize söylemek zorunda kaldım.. Zaten kişilerin bana söyleyeceği herşeyin daha fazlasını ben kendime söyledim, söylüyorum.. Allah sizinde yardımcınız olsun. Hemen hemen benziyoruz gerçekten ve nasıl bir durumda olduğunuzu kalbimden hissederek yazıyorum. Belimizi büken çaresizlikti yoksa bizde güçlü kadınlardık aslında. Yıllarca çalışıp aileme bakmış biriyim ben. Şimdi işe girsem çocuklarıma bakarım hiç gocunmam ama siz demek istediğimi çok iyi anlamışsınız. Bende şuan bekleyip şartların elverdiğine göre yaşayıp seneye kızım kreş yaşına gelince tam anlamı ile gitmeyi istiyorum ama ona değil çocuklarıma haksızlık edermiyim bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun

Allah yardımcınız olsun ne diyeyim Rabbim tez zamanda huzur mutluluk versin inşallah hakkınızda en hayırlı neyse onu nasip etsin...

Bunu diyen insanlar her gördüğü adamla akşamına yatağa atlayan kadınlara hayranlıkla yorumlar yapıyor. Sevişin sevişin diye pankart açıyor. Ama nikahlı kocamla iyi anımda sevişmeme kusulacak gibi bakıyor. O erkek ihtüyacı var ben kadınım benim de ihtiyacım var. Gidip başkasıyla yaşayamayacağıma göre her gün kavga etmediğim yılda bir iki kez büyük kavga ettiğim adamla sevişince ne oluyor. Kendilerine sorsanız ne olursa olsun yatağa küs girmedn derler bi de

Siz evden dışarı çıkmaya başlasanız, azıcık insan içine girseniz eşinizin eski günlerine dönmesi zor olmaz muhtemelen. Şimdi iki çocukla evin içine sıkışınca siz böyle gidiyorda bir omur böyle geçer mi ?

Sizi boğmaya çalışmış bir adamdan bahsediyoruz, üzerine tedavi falan da olmamış, müsait bir ortam da bu adam çok rahat eski haline dönebilir. Hayır illa kalacaksaniz, eşinizi tedavi olsun.

Tabiki anlıyor olmalı ama onun önünde olmadı hiçbirşey. Şahit olmadı. Genelde erken yatan bir çocuk oldu ve ağırdır uykusu ama sonrasında gelen tatsızlıklara, surat asıklıklarına şahit oldu. Çocuklarıyla arası çok çok iyi. Onların ağzından çıkacak kelimeye bakar. Yoksa inanın benim gönlümde onu savunacak tek bir kelime yok. Evi terk edişimizi anlayacak yaşta değildi anneanne ye gezmeye gidiyorduk ona göre

Allah yardımcın olsun umarim bidaha yaşatmaz ayni seyleri. Affetmeyi dene icinde eger başaramazsan daha fazla eziyet etme kendine

Çocuklarınız ufak ama mutlu değilseniz çocuk için devam ettirmeyin. Kimseye katlanmak zorunda değilsiniz. Ayrilirsaniz da bu iki çocukla ortada kalmak değil. Herkes ayrılabilir normal bi durum. Devam etmek isterseniz zaten 2 senedir ediyorsunuz yine edebilirsiniz. Yaşattıkları ağır travma. Acaba şizofreni olabilir mi? Durduk yere senin onunla ilişkin var demek büyük bi suçlama. Öfke kontrolü sorunu varmış gibi geldi bana. Destek almayi düşünmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…