- 28 Eylül 2015
- 5.366
- 15.139
- 248
- Konu Sahibi birdeliyim
-
Neden ,memlekette bekar adam mı kalmadı ?Ben bekarım ama evli birini sevdim ve çok sevdim.
Yalan ! doğruysa bile neden boşanmıyor ? Ayrıca ailesine söz geçiremeyen adam tutar seni karısı yapar mı ? En fazla karısına kuma yapar ..Eşini sevmiyor ve ailesi istediği için evlenmiş eşiyle.
Aileye böyle birşey nasıl anlatılır yahu ? Ben karımı aldatıyorum ,mu ,diyecek adam ?.3 yıldır birlikteydik ama ben hep benimle evlenmesini söyledim ve benden ailesine bahsetmesini istedim ama o hiç beni söylemedi.ben annesinin numarasını aldım ve annesini aradım onu sevdiğimi söyledim.Tabii evde kıyametler kopmuş.
Ben apaçık kınıyorum.
Senin gibiler ve sevdiğin pislik gibi kişiliksiz herifler yer yüzünden kaybolup gitsin istiyorum.
Yardımcı olunmuş.
Bence hiç ihtiyacın yok kimsenin yardımına.
Yuva yıkma konusunda yeterli donanıma sahip görünüyorsun .
Ben nokta koydum sonuna sen küfür olarak oku.
akrabası olduğu için boşayamıyorsa neden birliktesin halaÖyle ama akrabası olduğu için boşayamıyormuş.
Çok çok teşekkür ederim.Sizin gibiler de varmış.Allah bin kere razı olsun.Esragfirullah. Kimse sınanmadıgı acıyı günahı elbet bilemez ama konuşmaya gelince kolay konuşuyoruz maalesef bende dahil... Size en büyük tavsiyem tekrardan büyük bi tevbe ve yeni bi çevre .. Sizi tanımam etmem adınızı sanınızı bilmem. Sizin için arkadaş grubumdan dua istedim. Ben de edicem inşaallah tez zamanda yeni hayırlı bi hayat ve hidayet için...
Birlikte değilim artık.akrabası olduğu için boşayamıyorsa neden birliktesin hala
helal olsun sana. sakın böyle kimselerden. hep riyakar oluyorlar. yalandır Allah bilir söyledikleride. bekle bak karşına temz biri çıkar.Birlikte değilim artık.
Çok teşekkür ederim.helal olsun sana. sakın böyle kimselerden. hep riyakar oluyorlar. yalandır Allah bilir söyledikleride. bekle bak karşına temz biri çıkar.
naptın canım varmı bir gelişmeÇok teşekkür ederim.
3 yıl da birşey mi ben yaklaşık 7 yıldır evli adamla çıkmaya devam eden, boşanma davasının sonuçlanmasını ve kendisiyle evlenmesini bekleyen bir aptal tanıyorum zaten yazıklar olsun ne diyimBen bekarım ama evli birini sevdim ve çok sevdim.Çünkü sevgiye ihtiyacım vardı sevilmeye ihtiyacım vardı.Eşini sevmiyor ve ailesi istediği için evlenmiş eşiyle.3 yıldır birlikteydik ama ben hep benimle evlenmesini söyledim ve benden ailesine bahsetmesini istedim ama o hiç beni söylemedi.ben annesinin numarasını aldım ve annesini aradım onu sevdiğimi söyledim.Tabii evde kıyametler kopmuş.Şimdi bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Kınamadan yorum yapınız çünkü kimse kimsenin neler yaşadığını bilmiyor.Bunlar sadece anlatabildiğim tarafları.
Esragfirullah. Kimse sınanmadıgı acıyı günahı elbet bilemez ama konuşmaya gelince kolay konuşuyoruz maalesef bende dahil... Size en büyük tavsiyem tekrardan büyük bi tevbe ve yeni bi çevre .. Sizi tanımam etmem adınızı sanınızı bilmem. Sizin için arkadaş grubumdan dua istedim. Ben de edicem inşaallah tez zamanda yeni hayırlı bi hayat ve hidayet için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?