• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınamadan sadece yardımcı olmanızı istiyorum.

Bu adamın anlattıgı gıt kadınla konus belkı cok mutlu belkı kocasını sevıyo adam belkı sıze sıkıyo bu acıdan dusunun bıde gıdıp telefon acmıssınız. Mutsuzsa bosansaydı sonra baska bırını bulurdu. Senınle evlenıp cocuk yapıp baska bı kadınada mutsuzum bosanamıyorum dese ne yapardın. Empatıyı kendı ıcınde kur. Bencılsın

Yapma kardeşim Allah için yapma. Kendine güven ve sahip çık. Şu an çok sevdigini düşünüyorsun belki ama bence öyle bi sevgi yok ortada sadece şeytanın oyunu başka birşey degil. Gerçekten sevsen kıyamazsın o adama. Gerçek sevgi yıkarak olmaz, gerçek sevgiyi kimsenin yuvasını yıkarak kazanamazsın. Eger öyle bi girişimin olursa emin ol eninde sonunda bu sana mutsuzluk verecek. Sanıyor musun onca ah ortada iken dünyada rahat edeceksin hadi dünyayı geçtim ahiretini de yıkacaksın. Bence dur ve aklı selim düşün. O adamı sevdigini düşünüyorsun muhtemelen ama bu aşılamayacak birşey degil sen yeterki karar ver kendi hayatını kurmaya helal bi yaşama Allah elbet yardım edecek ve o sevgi sandıgın gönlündeki haram ilişki zamanla yok olacak. Kim helali istemişte Allah yardım etmemiş düşün hele... Ayrıca o adamın seni gerçekten sevidigne hiçbir zaman emin olamayacaksın çünkü onun bi yuvası var ve sen aradan çekildikçe eşiyle daha mutlu olabileceğine inanıyorum. Adamı gerçekten seviyorum diyorsan ne kendi dünyanı ne adamın hayatını ne de birçok insanın hayatını yok etme. Sonu mutsuzluk hüzün acı getirecek oyunlara kalkışma. Belki sen o kadının yerine kendini koyamayabilirsin ama ileride senin ne yaşayacağını Allah bilir. Bence bi tevbe herşeyi düzeltmeye ilk adım...

Yapma kardeşim Allah için yapma. Kendine güven ve sahip çık. Şu an çok sevdigini düşünüyorsun belki ama bence öyle bi sevgi yok ortada sadece şeytanın oyunu başka birşey degil. Gerçekten sevsen kıyamazsın o adama. Gerçek sevgi yıkarak olmaz, gerçek sevgiyi kimsenin yuvasını yıkarak kazanamazsın. Eger öyle bi girişimin olursa emin ol eninde sonunda bu sana mutsuzluk verecek. Sanıyor musun onca ah ortada iken dünyada rahat edeceksin hadi dünyayı geçtim ahiretini de yıkacaksın. Bence dur ve aklı selim düşün. O adamı sevdigini düşünüyorsun muhtemelen ama bu aşılamayacak birşey degil sen yeterki karar ver kendi hayatını kurmaya helal bi yaşama Allah elbet yardım edecek ve o sevgi sandıgın gönlündeki haram ilişki zamanla yok olacak. Kim helali istemişte Allah yardım etmemiş düşün hele... Ayrıca o adamın seni gerçekten sevidigne hiçbir zaman emin olamayacaksın çünkü onun bi yuvası var ve sen aradan çekildikçe eşiyle daha mutlu olabileceğine inanıyorum. Adamı gerçekten seviyorum diyorsan ne kendi dünyanı ne adamın hayatını ne de birçok insanın hayatını yok etme. Sonu mutsuzluk hüzün acı getirecek oyunlara kalkışma. Belki sen o kadının yerine kendini koyamayabilirsin ama ileride senin ne yaşayacağını Allah bilir. Bence bi tevbe herşeyi düzeltmeye ilk adım...
Katiliyorum sonuna kadar

Ben bekarım ama evli birini sevdim ve çok sevdim.Çünkü sevgiye ihtiyacım vardı sevilmeye ihtiyacım vardı.Eşini sevmiyor ve ailesi istediği için evlenmiş eşiyle.3 yıldır birlikteydik ama ben hep benimle evlenmesini söyledim ve benden ailesine bahsetmesini istedim ama o hiç beni söylemedi.ben annesinin numarasını aldım ve annesini aradım onu sevdiğimi söyledim.Tabii evde kıyametler kopmuş.Şimdi bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Kınamadan yorum yapınız çünkü kimse kimsenin neler yaşadığını bilmiyor.Bunlar sadece anlatabildiğim tarafları.
Evli adamdan koca olmaz.Bence yolunuza bakın bekar biriyle evlenin.Kendinizi kullandırtmayın.

Ayrılmak istemiyorum.

Bir yuvamız olsun istiyorum
O adamla bir yuva olmaz.illerde gecen yıllarına üzülmemek için yol yakınken vaz gecin.karısına böyle yapanın ilerde size de aynısını yapmayacagını bilemezsiniz.En azından gururunuz kalsın.koskoca türkiyede daha iyisini ve bekarını bulabileceginize inanıyorum.

Bak ben de bazen acı veren zor olaylar yaşıyorum ve sanki hiç bitmeyecek gitmeyecek gibi geliyor. Sanki dünya durdu da herşey bitti gibi olaylar olmuyor mu oluyor belki herkesin başına geliyo. Olayın içinde iken insanın gözü bazen körelmiş oluyo, ümitsizliğe düşüyor ama bir şekilde geçiyor ve aradan zaman geçtikten sonra ya nasıl öyle düşünmüşüm nasıl kendimi perişan etmişim, nasıl bunları yapmışım gibi pişmanlıklarım da oluyo. Senin durumun da bunun gibi şu an olayın içindesin ve dışarıdan bakan bi insanım gözüyle bakamıyorsun şuan. Mutsuzsun belki ve hep öyle olacak gibi geliyo ama öyle degil işte sen kendine yeni bi düzen kurmaya karar verirsen belki başta zorlanırsın haliyle dogal birşey herkes zorlanır ama geçer emin ol geçer . Ve birgün iyiki kendime yeni bi hayat kurmuşum diyeceksin aksi taktirde o adamın peşinden gidersen ne adamın ailesi ne karısı ve olaya dahli olan herkes yakanı bırakmayacak Allahın da gazabını çekeceksin üstüne. O adamla mutluyum sanacaksun ama mutlu olmayacaksın hep bi yerden patlak verecek hep bi ah çıkacak karşına ve sonunda degerini kadınlık gururunu yitirmiş bi kadın olarak kendine bakacaksın. Allah bilir ya yaşattığını bile yaşayabilirsin.. Sen kendine deger ve samimi bi tevbe ile yeni bi yaşama adım at sadece... Bu Zor degil sadece zor sanıyorsun sadece adım at gerisi gelecektir...

Hangi erkek "ben karımı seviyorum ama seninle de birlikte olmak istiyorum, değişiklik arıyorum " der? Ya da hangi kadın bu sekilde gelen erkekle zaman geçirir? Karısını sevmeyen ve seni çok seven bir adam emin ol gider boşanir. Akrabaymis vs hikaye onlar. Lütfen kanmayın artık böyle adamlara. .. Size de yazık, evde sevildiğini düşünen kadına da...

Konu sahibi bak herkes hata yapar hemde ne hatalar biz insanız Rabbimiz de demiyor mu siz günah işlemeseydiniz sizi helak eder yerinize günah işeyip tevbe eden kişiler yaratırdım diye işte o misal sen de bi hataya düşmüşsün hem de büyük bi hataya ama bak hala bi çıkış yolun var hiçbirşey için geç degil bak sana Rabbimden bi davette var. Demişsin ya sevgiye ihtiyacım var diye öyle bi zamandayız ki kimin ihtiyacı yok ki o sevgiye emin ol benim de sevgiye çok ihtiyacım var hem de çok ama biliyorum ki evli bi adam karısını sevsin sevmesin o sevgiyi bana vermez aksine o sevgiyi haram eder bana. Sana verdi sandıgın o sevgi fitil fitil elbet burundan gelir zamanı gelince tabi sevgi veirirse orası da muamma. İnsanlar çünkü yıllarca evli kaldıgı eşini tanıyamıyor tıpkı şu an adamın karısını senle aldatıp da karısının bundan haberi olmadıgı gibi.. Senin yaşadıklarını bilmyorum belki agır acı mutsuz şeyler yaşadın bilemem ama sen acını başkasının acısı ile kapatamazsın. Mutlu olmak için başkasını mutsuz etme yoksa başkaları da mutlu olmak için seni mutsuz eder belkide ediyor bile haberin yok. Ve ben güçsüzüm mutluluğa sevgiye ihtiyacım var diye insanlara sarılmaya devam ettikçe insanlara güvendikçe hep güvenin de mutluluğun da boşa çıkacak. Bildigim tek ve kesin bir şey var sen böyle devam edersen bu olayın sonunda sadece acı çekeceksin.

Adam sana yeterince deger verseydi zaten o evliligi surduremezdi. Erkeklerin karimi sevmiyorum filan demesine inanmiyorum.

hala bu yalan geçiyor mu diyecektim ki senin gibi kekliklerin yediğini görünce demekten vazgeçtim.. iyi ki aramışsın annesini, şimdi annesi oğluşuyla konuşur, o da karısını tek celsede boşayıp gözyaşları içinde koşarak sana gelir.. bu hep böyle olmuştur, yoksa seninle dalga geçip gönül eğlendirip bir tarafa atacak hali yok ya..

hala bu yalan geçiyor mu diyecektim ki senin gibi kekliklerin yediğini görünce demekten vazgeçtim.. iyi ki aramışsın annesini, şimdi annesi oğluşuyla konuşur, o da karısını tek celsede boşayıp gözyaşları içinde koşarak sana gelir.. bu hep böyle olmuştur, yoksa seninle dalga geçip gönül eğlendirip bir tarafa atacak hali yok ya..
ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım.alay mı ediyorsunuz?

ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım.alay mı ediyorsunuz?

yoo gayet ciddiyim, şimdi jet hızıyla karısını boşayıp seni alır kesin diyorum.. annesiyle konuşmuşsun neticede boru mu? bu saflıkla hayatta işin çok zor çok, allah ailene yardım etsin..

Ben bekarım ama evli birini sevdim ve çok sevdim.Çünkü sevgiye ihtiyacım vardı sevilmeye ihtiyacım vardı.Eşini sevmiyor ve ailesi istediği için evlenmiş eşiyle.3 yıldır birlikteydik ama ben hep benimle evlenmesini söyledim ve benden ailesine bahsetmesini istedim ama o hiç beni söylemedi.ben annesinin numarasını aldım ve annesini aradım onu sevdiğimi söyledim.Tabii evde kıyametler kopmuş.Şimdi bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Kınamadan yorum yapınız çünkü kimse kimsenin neler yaşadığını bilmiyor.Bunlar sadece anlatabildiğim tarafları.
Kusura bakmayin ama kinamamak elde degil. Diyelim ki asik oldunuz ve onun esini birakip sizinle evlenecegine kandiniz. 3 sene sonra nasil hala buna inanip bu kadar ahlaksiz bir sey yasayabiliyorsunuz? Aklim almiyor?
Bence kendinize gelin ve bu iliskiyi bitirin. Erkeklerin "bosanamiyorum cünkü..." yalanlarina hala inaniyorsunuz ya. Yazik.
Sunu da unutmayin, yaptiginiz hic birsey yaninizda kalmaz. Gün gelir yaptiginizin pismanligi ile yasamak zounda kalirsiniz!

Kıramadım ama;
Adamın aile zoruyla evlenmesi ne bilindik bi klişe!
Beklentiyle girmeden önce duruş sergileseydin.Şimdi işi Arap saçına döndürdün.Anlıyorum sevgi,duygu ama adam zaten sevmediğini,mutlu olmadığı yerde kalıyorsa sıkıntı.

Hepte aynı hikaye nasıl inanıyorsunuz?

Ailem yüzünden evlendim demek boşanmayacağım 2. Kadınsın demek.

Sevilme ihtiyacınızı evli olmayan erkeklerde aramaya ne dersiniz?

Olmaz değil mi?

Seviyorum dediğiniz adamda iş yok tıpkı sizde de iş olmadığı gibi.

Aferin deyip madalya takalım. Ok.

Bak ben de bazen acı veren zor olaylar yaşıyorum ve sanki hiç bitmeyecek gitmeyecek gibi geliyor. Sanki dünya durdu da herşey bitti gibi olaylar olmuyor mu oluyor belki herkesin başına geliyo. Olayın içinde iken insanın gözü bazen körelmiş oluyo, ümitsizliğe düşüyor ama bir şekilde geçiyor ve aradan zaman geçtikten sonra ya nasıl öyle düşünmüşüm nasıl kendimi perişan etmişim, nasıl bunları yapmışım gibi pişmanlıklarım da oluyo. Senin durumun da bunun gibi şu an olayın içindesin ve dışarıdan bakan bi insanım gözüyle bakamıyorsun şuan. Mutsuzsun belki ve hep öyle olacak gibi geliyo ama öyle degil işte sen kendine yeni bi düzen kurmaya karar verirsen belki başta zorlanırsın haliyle dogal birşey herkes zorlanır ama geçer emin ol geçer . Ve birgün iyiki kendime yeni bi hayat kurmuşum diyeceksin aksi taktirde o adamın peşinden gidersen ne adamın ailesi ne karısı ve olaya dahli olan herkes yakanı bırakmayacak Allahın da gazabını çekeceksin üstüne. O adamla mutluyum sanacaksun ama mutlu olmayacaksın hep bi yerden patlak verecek hep bi ah çıkacak karşına ve sonunda degerini kadınlık gururunu yitirmiş bi kadın olarak kendine bakacaksın. Allah bilir ya yaşattığını bile yaşayabilirsin.. Sen kendine deger ve samimi bi tevbe ile yeni bi yaşama adım at sadece... Bu Zor degil sadece zor sanıyorsun sadece adım at gerisi gelecektir...
Çok teşekkür ederim.güzelce yönlendirip güzel bir üslupla söylediğiniz için.

Çok teşekkür ederim.güzelce yönlendirip güzel bir üslupla söylediğiniz için.
Esragfirullah. Kimse sınanmadıgı acıyı günahı elbet bilemez ama konuşmaya gelince kolay konuşuyoruz maalesef bende dahil... Size en büyük tavsiyem tekrardan büyük bi tevbe ve yeni bi çevre .. Sizi tanımam etmem adınızı sanınızı bilmem. Sizin için arkadaş grubumdan dua istedim. Ben de edicem inşaallah tez zamanda yeni hayırlı bi hayat ve hidayet için...

Back