Bak ben de bazen acı veren zor olaylar yaşıyorum ve sanki hiç bitmeyecek gitmeyecek gibi geliyor. Sanki dünya durdu da herşey bitti gibi olaylar olmuyor mu oluyor belki herkesin başına geliyo. Olayın içinde iken insanın gözü bazen körelmiş oluyo, ümitsizliğe düşüyor ama bir şekilde geçiyor ve aradan zaman geçtikten sonra ya nasıl öyle düşünmüşüm nasıl kendimi perişan etmişim, nasıl bunları yapmışım gibi pişmanlıklarım da oluyo. Senin durumun da bunun gibi şu an olayın içindesin ve dışarıdan bakan bi insanım gözüyle bakamıyorsun şuan. Mutsuzsun belki ve hep öyle olacak gibi geliyo ama öyle degil işte sen kendine yeni bi düzen kurmaya karar verirsen belki başta zorlanırsın haliyle dogal birşey herkes zorlanır ama geçer emin ol geçer . Ve birgün iyiki kendime yeni bi hayat kurmuşum diyeceksin aksi taktirde o adamın peşinden gidersen ne adamın ailesi ne karısı ve olaya dahli olan herkes yakanı bırakmayacak Allahın da gazabını çekeceksin üstüne. O adamla mutluyum sanacaksun ama mutlu olmayacaksın hep bi yerden patlak verecek hep bi ah çıkacak karşına ve sonunda degerini kadınlık gururunu yitirmiş bi kadın olarak kendine bakacaksın. Allah bilir ya yaşattığını bile yaşayabilirsin.. Sen kendine deger ve samimi bi tevbe ile yeni bi yaşama adım at sadece... Bu Zor degil sadece zor sanıyorsun sadece adım at gerisi gelecektir...