• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınamadan sadece yardımcı olmanızı istiyorum.

çocuk yok sanırım
buna rağmen söylemiyorsa ve ayrılmıyorsa
demek ki eşini seviyor seninle oynuyor

hayır beni seviyor diyorsan , bi durup düşünmek lazım

inşallah cocuk yoktur

Annesi sana ne tepki verdi neler dedi ?

Adam sana birşey söylemedi mi?

Adamın evinde kavga tartışma birşey olmadi mi sana anlatmadı mı?

Seninle bu olanlara rağmen devam ediyorsa çokta ailesini takan bir tip değil. Dolayısıyla ailesinin zoruyla evlenecek biri de değil...
Bir an önce vazgeç , olan oldu bitti. Kendine yeni bir çizgi çek... yaşananlar doğru değil okurken çok üzüldüm

Ben bekarım ama evli birini sevdim ve çok sevdim.
Neden ,memlekette bekar adam mı kalmadı ?
Eşini sevmiyor ve ailesi istediği için evlenmiş eşiyle.
Yalan ! doğruysa bile neden boşanmıyor ? Ayrıca ailesine söz geçiremeyen adam tutar seni karısı yapar mı ? En fazla karısına kuma yapar ..
.3 yıldır birlikteydik ama ben hep benimle evlenmesini söyledim ve benden ailesine bahsetmesini istedim ama o hiç beni söylemedi.ben annesinin numarasını aldım ve annesini aradım onu sevdiğimi söyledim.Tabii evde kıyametler kopmuş.
Aileye böyle birşey nasıl anlatılır yahu ? Ben karımı aldatıyorum ,mu ,diyecek adam ?

kıyamet kopmayacakti da ne olacaktı ? Belli ki adamın yolunda giden bir evliliği vardı ve bu durum onlarda derin üzüntü yarattı .ben aldatılan kadının kayinvalidesi olsam seni yolardım .çok büyük hadsizlik !

Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Öyle veya böyle elalemin nikahlı kocasıyla 3 yıl ne işin vardı en güzel yıllarını gençliğini hiç uğruna harcamissin... Pırlantayken çamur etmişsin kendini. Buna mi layıksın yani sen? Yaşıtların telli duvaklı anlı şanlı gelin olurken sen elin nikahlı kocasının gönül eğlencesi olmussun. Karısını sevmediği de hikaye zaten ona emin ol seni oyaliyor sadece. Memlekette bekar adam mı kalmadı da 3 yıl bu herifi bekledin? Birazcık kendine saygın kaldıysa bu yanlıştan dönersin. Hala geç değil...

Ben apaçık kınıyorum.
Senin gibiler ve sevdiğin pislik gibi kişiliksiz herifler yer yüzünden kaybolup gitsin istiyorum.

Yardımcı olunmuş.

Bence hiç ihtiyacın yok kimsenin yardımına.
Yuva yıkma konusunda yeterli donanıma sahip görünüyorsun .
Ben nokta koydum sonuna sen küfür olarak oku.

Aynen katiliyorum umarim yasattiginizi yasarsiniz butun iyi dileklerim sizin ve sizin gibilerle.

Esragfirullah. Kimse sınanmadıgı acıyı günahı elbet bilemez ama konuşmaya gelince kolay konuşuyoruz maalesef bende dahil... Size en büyük tavsiyem tekrardan büyük bi tevbe ve yeni bi çevre .. Sizi tanımam etmem adınızı sanınızı bilmem. Sizin için arkadaş grubumdan dua istedim. Ben de edicem inşaallah tez zamanda yeni hayırlı bi hayat ve hidayet için...
Çok çok teşekkür ederim.Sizin gibiler de varmış.Allah bin kere razı olsun.

Canım her erkek sevgilisine karımı sevmiyorum der, demezse sen gidersin zaten elinden, çok erkekler gördük eşimden ayrılcam deyip ahkam kesen kolay değil. Gerçekten seni seviyorsa boşansın öyle gelsin sana, aksi halde görüşmeye devam edersen sen üzülürsün,o hayatına devam eder. Ona bel bağlama seviyorsa bekar olarak gelir seni bulur zaten

Hep dizileri izlerken böyle oluyor.
Erkekler bosanacagim bosanacagim diye dillerine dolamaz bosanir net.
Birde tutki boşandı seni hayatta eş diye almaz!!
Buraya dikkat evlenecek eğlenilecek diye bir tabir var hiç sevmiyorum çok aşağılayıcı ama erkeklere göre öyle, sen eğlenilecek kısımdasin. Fazlasını beklemeyin, erkek nefsi arzuları icin f*** istiyor evet ama ev çocuk ve kendi anne babası ve sosyal hayatı için hanımefendi arıyor

Klasik erkek yalanlari
Birebir şahit olduğum benzer bir durum geldi

Ailesi yüzünden evlenmis mis de?
Eee senin aklın yok mu derler adama

Tamam gönül bu belki cahilliğine geldi belki boş bulundun
Ama evli adamlardan uzak durun lütfen
Gencecik kızsın Allah elbet bir yerde yazar kaderini

Ben bekarım ama evli birini sevdim ve çok sevdim.Çünkü sevgiye ihtiyacım vardı sevilmeye ihtiyacım vardı.Eşini sevmiyor ve ailesi istediği için evlenmiş eşiyle.3 yıldır birlikteydik ama ben hep benimle evlenmesini söyledim ve benden ailesine bahsetmesini istedim ama o hiç beni söylemedi.ben annesinin numarasını aldım ve annesini aradım onu sevdiğimi söyledim.Tabii evde kıyametler kopmuş.Şimdi bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Kınamadan yorum yapınız çünkü kimse kimsenin neler yaşadığını bilmiyor.Bunlar sadece anlatabildiğim tarafları.
3 yıl da birşey mi ben yaklaşık 7 yıldır evli adamla çıkmaya devam eden, boşanma davasının sonuçlanmasını ve kendisiyle evlenmesini bekleyen bir aptal tanıyorum zaten yazıklar olsun ne diyim

Esragfirullah. Kimse sınanmadıgı acıyı günahı elbet bilemez ama konuşmaya gelince kolay konuşuyoruz maalesef bende dahil... Size en büyük tavsiyem tekrardan büyük bi tevbe ve yeni bi çevre .. Sizi tanımam etmem adınızı sanınızı bilmem. Sizin için arkadaş grubumdan dua istedim. Ben de edicem inşaallah tez zamanda yeni hayırlı bi hayat ve hidayet için...

Bana da dua edin ne olur

Kızlar akıllı olun erkeklerin yalanlsrina yalanlarına inanip oyuncak olmayın

Back