• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınamadan sadece yardımcı olmanızı istiyorum.

birdeliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
116
23
28
31
Ben bekarım ama evli birini sevdim ve çok sevdim.Çünkü sevgiye ihtiyacım vardı sevilmeye ihtiyacım vardı.Eşini sevmiyor ve ailesi istediği için evlenmiş eşiyle.3 yıldır birlikteydik ama ben hep benimle evlenmesini söyledim ve benden ailesine bahsetmesini istedim ama o hiç beni söylemedi.ben annesinin numarasını aldım ve annesini aradım onu sevdiğimi söyledim.Tabii evde kıyametler kopmuş.Şimdi bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Kınamadan yorum yapınız çünkü kimse kimsenin neler yaşadığını bilmiyor.Bunlar sadece anlatabildiğim tarafları.

Ayrılmak istemiyorum.
Esini sevip de aldatani gormedik daha hepsi de zorla evlenmistir esini sevmiyodur filan...

Neye yardimci olalim anlamadim dogrusu ayrilacaksin baska bi yolu var mi sence?
Bir yuvamız olsun istiyorum

Annesini aramam çok mu kötüydü yanlış mı yaptım bu durumda?

Evet kınamıyorum da ee kardeşim niye annesini arayıp seviyorum uleynn diyorsun ....zaten aile, akraba olduğundan boşanmasını istemiyor sen mum dikiyorsun!

Görüşmeyi kesmelisin o evli coluklu çocuklu ....yanlış yoldasin ne zaman bosanirsa o zaman evlenirsin .

Bi bitmediniz ..
Adam hergun karısının koynunda ..
ertesi gün ben bunu sevmiyorumm diye sana malav okuyor .
Sendee ahh canımm zorla evli napsın diye kendini kandırıyorsun.
İlerde çocuklarıda olur çünküüü ailesi zorla evlendirdiği gibi zorla yatağa soktular :deli:

Azcık gurur .. Azcık kendine saygı ...

Kınama için değil sadece kendine değer ver kendine metres olmayı yakıştırıyor musun?yada adam gece karısıyla yatıyor bunu nasıl kaldırabiliyorsun?Bırak çek git annesini aramakla evlenelim diye baskı yaparak kendini basitleştirirsin.Bitir git eğer adam ayrılacaksa seni seviyorsa ayrılınca seni bulur ama sakın sen yuva yıkan olma.

Yuva yıkanın yuvası olmaz...ilerisini dusunmelisin.diyelim istedigin oldu evlendinz .cocuklariniz olacak ve onlara bu sekilde ornek olamazsiniz..kendinizi diger kadinin yerine koyun hersey bu kadar kolay olmamali birazcik merhamet li olun salim kafayla dusunun

Ben apaçık kınıyorum.
Senin gibiler ve sevdiğin pislik gibi kişiliksiz herifler yer yüzünden kaybolup gitsin istiyorum.

Yardımcı olunmuş.

Bence hiç ihtiyacın yok kimsenin yardımına.
Yuva yıkma konusunda yeterli donanıma sahip görünüyorsun .
Ben nokta koydum sonuna sen küfür olarak oku.

Sen de inandın mı 3 sene yani bu kadar körleşme olan sana olur

Sevmiyorsa boşanacak kardeşim. Yok öyle hem karnım doysun hem pastam dursun. Siz de seviyorsanız ortalığı karıştırmadan kendi isteğiyle boşanmasını bekleyeceksiniz. Seviyorum diyene her şey mübah mı yani?

Sizdeki cesarette adam evli anneyi arıyorsunuz yani nasil aklım almıyor.Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi doğru olanı yapın.

Back