kınama başına gelir derler...aman ya deme yaşa ve gör

astrall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
5
39
3
41
üniversitede okurken daha hiç evlenmemişim biri yanımda bir olay anlatıyordu birinin nikahına gittiğinden bahsediyordu,bahsettiği kişi 3 kez evlenmişti .Kaçıncı nikahına gittin dedim öyle içten güldüm ki. 2 defa evlendim ve 2 sindende boşandım.
2.evliliğimi yaptığım zaman üniversiteden bir arkadaş eşime mesaj attı astrall evli değil miydi nasıl onunla evlendin dedi,Veeee şu an o mesajı eşime atan kız 2. eşinden boşandı .Bilmem anlatabildim mi?
Kimse kınarken kendi başına geleceğini düşünmüyor ama hayat önüne çıkarıyor. Birde bu pencereden bak diyor :0

Benim de zaman zaman asla dediğim şeylerin başıma gelmişliği olmuştur..

Sırf bu yüzden olmasını istediğim şeyler için asla olmaz demeye bile başladım diyebilirim:KK70:

Boşanmanın nesini kınadınız ki?
"Kınadım basima geldi" düşünceniz halen bu zihniyetten kurtulamadiginizi gosteriyor.
gençlik işte dalga geçmek biraz kınamak gibidir yuh ya 3 kere evlenilir mi gibisinden sizinde peşin hüküm verme probleminiz var sanırım :) insanlar hakkında peşin hüküm vermeyi de bıraktım bu arada

Ben bunu kendi hayatımda o kadar fazla yaşadım ki.. ne zaman büyük konuştum asla yapmam dedim, paşa paşa yaptım o dediğimi. Gerçekten çok haklısınız. Hayat işte.

Aynen canım bende asla kv ile aynı evde yaşamam dedim. Şu anda birlikte oturuyoruz. Asla fakir biriyle evlenmem dedim eşim evlendikten sonra iflas etti. Asla çocuk doğurmam dedim. Nur topu gibi 1.5 yaşında bi kızım var :ukala:

Sonuç olarak asla kelimesini hayatımdan çıkarmış bulunuyorum. :cool:
nur topu gibi 1,5 yaşında kız mı yok artık kınayımda başıma gelsin :)

Aynen canım bende asla kv ile aynı evde yaşamam dedim. Şu anda birlikte oturuyoruz. Asla fakir biriyle evlenmem dedim eşim evlendikten sonra iflas etti. Asla çocuk doğurmam dedim. Nur topu gibi 1.5 yaşında bi kızım var :ukala:

Sonuç olarak asla kelimesini hayatımdan çıkarmış bulunuyorum. :cool:

Ahahah
Asla demekten degildir yaw bu kadari
Gece bulasik suyu falan mi attin naptin :D

gençlik işte dalga geçmek biraz kınamak gibidir yuh ya 3 kere evlenilir mi gibisinden sizinde peşin hüküm verme probleminiz var sanırım :) insanlar hakkında peşin hüküm vermeyi de bıraktım bu arada
:)) öyle mi?
Bilâkis insana dair hiçbir şey şaşırtmaz beni.
Yazdiklariniz apaçık gösteriyor oysa.
"Kınadım, oldu" Hayatın akışına dair doğal bir durumu böyle tanımlamıyorsanız, o durum halen içten içe "kinanacaklar" arasındadır sizin icin.
Oysa evlenmek haksa boşanmak da haktır, deyip geçmelisiniz kendi huzurunuz ve mutluluğunuz icin.
Burada "ders çıkarın" temalı konu açmak bundan siyrilamadiginizi gösterir.
Geçmiş geçmiştir, karahindibalar gibi ufleyin gitsin, omuzlarınız hafiflesin.

:)) öyle mi?
Bilâkis insana dair hiçbir şey şaşırtmaz beni.
Yazdiklariniz apaçık gösteriyor oysa.
"Kınadım, oldu" Hayatın akışına dair doğal bir durumu böyle tanımlamıyorsanız, o durum halen içten içe "kinanacaklar" arasındadır sizin icin.
Oysa evlenmek haksa boşanmak da haktır, deyip geçmelisiniz kendi huzurunuz ve mutluluğunuz icin.
Burada "ders çıkarın" temalı konu açmak bundan siyrilamadiginizi gösterir.
Geçmiş geçmiştir, karahindibalar gibi ufleyin gitsin, omuzlarınız hafiflesin.
aklıma geldi hep ders aldığım durumdur kendi düşüncesizliğime vermişimdir o günkü tepkimi yapmamalıydım
ama başıma aynıları gelmese muhtemelen unuturdum.
bu yüzden paylaşmak istedim yoksa tüm hayatım bunu düşünerek geçirmiyorum
bilmem anlatabiliyor muyum? anlatabiliyor muyum :)

Ahahah
Asla demekten degildir yaw bu kadari
Gece bulasik suyu falan mi attin naptin :KK70:
Bilmiyorum ki bacım :olamaz: neye asla desem başıma geliyor. Korkuyorum vallahi. En son görümcemin kaşlarına ne biçim asla durmam ben olsam dedim ( kaşları yarım üçgen kaş gibi) anam bi baktım kızım doğdu kaşları yarım. :rolleyes:

Tövbeliyim artık.

Şimdi Üniversitede iken bi arkadaşınız evli bir adamla birlikte olsaydı siz de örneğin onu kınasaydınız. Şimdi evli bir adamla mı olacaktınız. Çünkü bazı seçimler kişinin sadece kendisini ilgilendirir. Ama boşanmak iki kişiyle yapılan bir eylem. Yani suç sadece sizde değil. Belki de insan kınadığı şeylere dikkat etmeli. Sizin dışınızda gelişecek durumlara değil.

aklıma geldi hep ders aldığım durumdur kendi düşüncesizliğime vermişimdir o günkü tepkimi yapmamalıydım
ama başıma aynıları gelmese muhtemelen unuturdum.
bu yüzden paylaşmak istedim yoksa tüm hayatım bunu düşünerek geçirmiyorum
bilmem anlatabiliyor muyum? anlatabiliyor muyum :)
Elbette anlatabiliyorsunuz. :))
Aynı noktaları yakalayamamış olmamiz sadece benim anlayissizligimdir. :))
Iyi bir gece, mutlu bir ömür dilerim.

Back
X