- 10 Mart 2010
- 2.056
- 2.234
- 398
- Konu Sahibi zambaklar34
-
Düğün salonunu bilmem de bu adamla evlenme ! Kaççç...Merhaba.
Kina ve düğünü aynı gün yapmayı düşünüyoruz malum salonlar çok pahalı.
Nişanlım o zaman salon parasını yarı yarıya verelim dedi. Ben kabul etmedim çünkü ekstra masrafa girmiyorlar o salonu zaten tutacaklardı sonra tek gün yapalım 2 gün yorulmayalıma döndü olay banada mantıklı geldi. Ama salon parasının yarısını vermek istemiyorum çünkü zaten orası olacaktı. Bu konuyla ilgili kayınvalidem vs daha bişey demedi bu Nişanlımın aklından çıktı.
Sonrada o zaman salonu yarı yarıya verme kendi kaftanını beğen kendin al dedi. Bende kaptanımı zaten siz alacaksınız ben neden alıyorum dedim ya kaftanını al yada salonun yarısını ver dedi. Benim icin ekstra masrafa girmedikleri için sen çıkar peşindesin şuan dedim.
O zaman salon tut kina için ayrıca dedi. Bende 50 bin bi salona kına gecesi için vermek istemiyorum çünkü nişanı büyük yaptım ve Nisan masraflarını biz kiz tarafı olarak karşıladık. Salona o parayı veremem evimde yaparım o zaman dedim. Bu şekilde inada bindi olay. Kararsız kaldım ne yapmalıyım bi sekilde yapan varsa masrafları bolustunuzmu nasıl oldu fikirlerinizi bekliyorum.
İlle evlenmek zorunda misin bu saçma adamla ...Durumu olmadığını bilsem veririm ki kendisi benim durumum olmadığını gayet iyi biliyor yeni işsiz kaldım is arayışı içerisindeyim. Durumu çok şükür yerinde. Benim kızdığım nokta Durumu fırsata çevirmeye çalışması
Olay her yönüyle çok çirkin. Onların ısrarla sizden paraya ortak olmanızı istemesi ne kadar kötüyse sizin de aynı lsrarla ben para vermek istemiyorum demeniz kötü. Tam birbiriniz bulmuşsunuz iki taraf
Ben çalışmıyorum Nişanlım güzel bir işte çalışıyor ben iş arayışı içindeyim. 29 yasindayiz. Düğünden sonra borclari kapatmak için ailesi düğünde takılan takıları alacakmış. Yani kendisi borcsuz olacak ama düğüne kadar benim kina için vs yapacağım borç bana kalacak yani ben ödeyeceğim o şuan borçla yapsana gelen takiyla karşılaşacaklar. Ben kendisine herseyimizi ortak yapalım borcumuzdur ortak ödeyelim vermeyelim ailene takimizi dedim olmaz öyle dedi bu durumda kendimde kaldıramayacağım yükün altına girmek istemiyorum. Kim bilir ne zaman iş bulucam. Babam vefat etti. Annem hem ev gecindirip hem bana destek çıkamazMüstakbel eşiniz ve sizin yaşınız nedir acaba?
İki taraf da çalışıyor mu?
Düğüne ve kınaya harcanan para her türlü sizin ortak hanenizden çıkıyor çünkü. Ama düğünden önce ama düğünden sonra. Sizdeki ya da ondaki parayı harcamak gibi düşünülmemesi lazım.
Biz her kalemde bu gerekli mi yapalım mı yapmayalım mı olarak ortak karar verdik.
Bizim burada kına evi var ben ora ile anlaşmıştım. kaftan kıyafet her şey dahildi konsepte dansçı kızlarımız dahi vardı. Kendim ödemiştim. ama diğer masraflarda o anki mali durumumuza bir birimize destek çıkmıştık çünkü nişan düğün arasında 3 aydan az vardı bizim.
Yanlış anladınız sanırım fikir nisanlimdan çıktı kv den degilKinayi kücük bir kafe tarzi yerde yap tut orayi en yakınların olsun sadece ve kesınlikle de kaftanını aldır. Evet herşey pahalı ama oğlunu evlendiriyo hiç bi düğün borcsuz olmaz imkansız. Ozaman kuru nikah yapın ? Saçmalık yani cimri bişey senin kv.. oğlunu evlendriyosa kenara atacaktı özellikle de eşin olcak damat aklını kullanacaktı anasına vermeyip biriktircekti calışıp. Aşırı masrafa girseniz şimdi bütün borcu siizn üstünüze de yıkarlar ay düğün günü altınları sakla gözün gibi bak bu sacına yapışır alır çünkü terbiyesiz kadın ayrıca bişi dicem neden bu konular senle konuşuluyor neden anneni babanı karşına alıp konuşmuyor edepsiz hayatsız kv acaba ?
Kayınvalide mi evleniyor? Koca koca insanlar bir salonda oynacak diye yaşlı başlı kadın niye borca girsin?Kinayi kücük bir kafe tarzi yerde yap tut orayi en yakınların olsun sadece ve kesınlikle de kaftanını aldır. Evet herşey pahalı ama oğlunu evlendiriyo hiç bi düğün borcsuz olmaz imkansız. Ozaman kuru nikah yapın ? Saçmalık yani cimri bişey senin kv.. oğlunu evlendriyosa kenara atacaktı özellikle de eşin olcak damat aklını kullanacaktı anasına vermeyip biriktircekti calışıp. Aşırı masrafa girseniz şimdi bütün borcu siizn üstünüze de yıkarlar ay düğün günü altınları sakla gözün gibi bak bu sacına yapışır alır çünkü terbiyesiz kadın ayrıca bişi dicem neden bu konular senle konuşuluyor neden anneni babanı karşına alıp konuşmuyor edepsiz hayatsız kv acaba ?
Düğünde takılan takılar kadınındır. Siz isterseniz verirsiniz bu ayrı ama ben borçla düğün yapayım takılarla ödeyeyim senin borcunu sen öde diyorsa tek bir şey söyleyebilirimBen çalışmıyorum Nişanlım güzel bir işte çalışıyor ben iş arayışı içindeyim. 29 yasindayiz. Düğünden sonra borclari kapatmak için ailesi düğünde takılan takıları alacakmış. Yani kendisi borcsuz olacak ama düğüne kadar benim kina için vs yapacağım borç bana kalacak yani ben ödeyeceğim o şuan borçla yapsana gelen takiyla karşılaşacaklar. Ben kendisine herseyimizi ortak yapalım borcumuzdur ortak ödeyelim vermeyelim ailene takimizi dedim olmaz öyle dedi bu durumda kendimde kaldıramayacağım yükün altına girmek istemiyorum. Kim bilir ne zaman iş bulucam. Babam vefat etti. Annem hem ev gecindirip hem bana destek çıkamaz
Hemen ayrıl.ne ladar değişik hesaplar peşindesiniz. Siz ona kakalmaya oda size kakalamaya çalışıyorMerhaba.
Nişanlım o zaman salon parasını yarı yarıya verelim dedi. Ben kabul etmedim çünkü ekstra masrafa girmiyorlar o salonu zaten tutacaklardı sonra tek gün yapalım 2 gün yorulmayalıma döndü olay banada mantıklı geldi. Ama salon parasının yarısını vermek istemiyorum çünkü zaten orası olacaktı. Bu konuyla ilgili kayınvalidem vs daha bişey demedi bu Nişanlımın aklından çıktı.
Sonrada o zaman salonu yarı yarıya verme kendi kaftanını beğen kendin al dedi. Bende kaptanımı zaten siz alacaksınız ben neden alıyorum dedim ya kaftanını al yada salonun yarısını ver dedi. Benim icin ekstra masrafa girmedikleri için sen çıkar peşindesin şuan dedim.
O zaman salon tut kina için ayrıca dedi. Bende 50 bin bi salona kına gecesi için vermek istemiyorum çünkü nişanı büyük yaptım ve Nisan masraflarını biz kiz tarafı olarak karşıladık. Salona o parayı veremem evimde yaparım o zaman dedim. Bu şekilde inada bindi olay. Kararsız kaldım ne yapmalıyım bi sekilde yapan varsa masrafları bolustunuzmu nasıl oldu fikirlerinizi bekliyorum.
Evlenerek hata edersiniz.Ben çalışmıyorum Nişanlım güzel bir işte çalışıyor ben iş arayışı içindeyim. 29 yasindayiz. Düğünden sonra borclari kapatmak için ailesi düğünde takılan takıları alacakmış. Yani kendisi borcsuz olacak ama düğüne kadar benim kina için vs yapacağım borç bana kalacak yani ben ödeyeceğim o şuan borçla yapsana gelen takiyla karşılaşacaklar. Ben kendisine herseyimizi ortak yapalım borcumuzdur ortak ödeyelim vermeyelim ailene takimizi dedim olmaz öyle dedi bu durumda kendimde kaldıramayacağım yükün altına girmek istemiyorum. Kim bilir ne zaman iş bulucam. Babam vefat etti. Annem hem ev gecindirip hem bana destek çıkamaz
Koşarak kaç.. Allah şimdiden yüzüne bakmış neden uzatiyorsun ki..Ben çalışmıyorum Nişanlım güzel bir işte çalışıyor ben iş arayışı içindeyim. 29 yasindayiz. Düğünden sonra borclari kapatmak için ailesi düğünde takılan takıları alacakmış. Yani kendisi borcsuz olacak ama düğüne kadar benim kina için vs yapacağım borç bana kalacak yani ben ödeyeceğim o şuan borçla yapsana gelen takiyla karşılaşacaklar. Ben kendisine herseyimizi ortak yapalım borcumuzdur ortak ödeyelim vermeyelim ailene takimizi dedim olmaz öyle dedi bu durumda kendimde kaldıramayacağım yükün altına girmek istemiyorum. Kim bilir ne zaman iş bulucam. Babam vefat etti. Annem hem ev gecindirip hem bana destek çıkamaz
Oooo hemen ayril hemen. Ben nisan, kina kiza aittir dedim ama takilarda gelinindir. Ne guzel yaaa kaynana size takilanlarla borc kapatacak. Neden vazgecmiyorsunuz bu insanlarla aile olmaktan. Simdiden net sekilde takilari alacaklarini soylemisler. Bunu basindan bilsem eve bir tabak bile almazdim hepsini onlar alsin, madem takilara konacaklar. Offfg su insanlarin nesli ne zaman tukenecek yaaa cidden yil 2025 ve hala bu insanlar var. Üreyerek cogaliyorlar, yarin oburgun bizim cocuklarimizda bunlara karisacak diye cok korkuyorumBen çalışmıyorum Nişanlım güzel bir işte çalışıyor ben iş arayışı içindeyim. 29 yasindayiz. Düğünden sonra borclari kapatmak için ailesi düğünde takılan takıları alacakmış. Yani kendisi borcsuz olacak ama düğüne kadar benim kina için vs yapacağım borç bana kalacak yani ben ödeyeceğim o şuan borçla yapsana gelen takiyla karşılaşacaklar. Ben kendisine herseyimizi ortak yapalım borcumuzdur ortak ödeyelim vermeyelim ailene takimizi dedim olmaz öyle dedi bu durumda kendimde kaldıramayacağım yükün altına girmek istemiyorum. Kim bilir ne zaman iş bulucam. Babam vefat etti. Annem hem ev gecindirip hem bana destek çıkamaz
Ben çalışmıyorum Nişanlım güzel bir işte çalışıyor ben iş arayışı içindeyim. 29 yasindayiz. Düğünden sonra borclari kapatmak için ailesi düğünde takılan takıları alacakmış. Yani kendisi borcsuz olacak ama düğüne kadar benim kina için vs yapacağım borç bana kalacak yani ben ödeyeceğim o şuan borçla yapsana gelen takiyla karşılaşacaklar. Ben kendisine herseyimizi ortak yapalım borcumuzdur ortak ödeyelim vermeyelim ailene takimizi dedim olmaz öyle dedi bu durumda kendimde kaldıramayacağım yükün altına girmek istemiyorum. Kim bilir ne zaman iş bulucam. Babam vefat etti. Annem hem ev gecindirip hem bana destek çıkamaz
Oğlanın adı Ömer. Belimi sıktı kemer.Merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?