- 4 Kasım 2023
- 26
- 5
- 8
- Konu Sahibi zambaklar34
-
AnlayamadimDiger konularda nasil bu fikri cikaran insan ilk defa bu tarz dusunmemistir
Anlayamadim
Benim için harcama yapmayıp küçük hesaplar peşine düşen adam artık kapının dış mandalıdır. Ay ne çirkin konuşmalarMerhaba.
Kina ve düğünü aynı gün yapmayı düşünüyoruz malum salonlar çok pahalı.
Nişanlım o zaman salon parasını yarı yarıya verelim dedi. Ben kabul etmedim çünkü ekstra masrafa girmiyorlar o salonu zaten tutacaklardı sonra tek gün yapalım 2 gün yorulmayalıma döndü olay banada mantıklı geldi. Ama salon parasının yarısını vermek istemiyorum çünkü zaten orası olacaktı. Bu konuyla ilgili kayınvalidem vs daha bişey demedi bu Nişanlımın aklından çıktı.
Sonrada o zaman salonu yarı yarıya verme kendi kaftanını beğen kendin al dedi. Bende kaptanımı zaten siz alacaksınız ben neden alıyorum dedim ya kaftanını al yada salonun yarısını ver dedi. Benim icin ekstra masrafa girmedikleri için sen çıkar peşindesin şuan dedim.
O zaman salon tut kina için ayrıca dedi. Bende 50 bin bi salona kına gecesi için vermek istemiyorum çünkü nişanı büyük yaptım ve Nisan masraflarını biz kiz tarafı olarak karşıladık. Salona o parayı veremem evimde yaparım o zaman dedim. Bu şekilde inada bindi olay. Kararsız kaldım ne yapmalıyım bi sekilde yapan varsa masrafları bolustunuzmu nasıl oldu fikirlerinizi bekliyorum.
Eşya paylaşımı muhabbetinden çatışmamız olmuştu anlaştık o konudaBunu akil eden insan her yerde tarzini belli eder diyorum ilk defa mi catistiniz?
Daha evlenmeden para konusunda bu kadar sen ben konuşmaları geçtiyse ben bir kez daha düşünürdüm açıkçası.Merhaba.
Nişanlım o zaman salon parasını yarı yarıya verelim dedi. Ben kabul etmedim çünkü ekstra masrafa girmiyorlar o salonu zaten tutacaklardı sonra tek gün yapalım 2 gün yorulmayalıma döndü olay banada mantıklı geldi. Ama salon parasının yarısını vermek istemiyorum çünkü zaten orası olacaktı. Bu konuyla ilgili kayınvalidem vs daha bişey demedi bu Nişanlımın aklından çıktı.
Sonrada o zaman salonu yarı yarıya verme kendi kaftanını beğen kendin al dedi. Bende kaptanımı zaten siz alacaksınız ben neden alıyorum dedim ya kaftanını al yada salonun yarısını ver dedi. Benim icin ekstra masrafa girmedikleri için sen çıkar peşindesin şuan dedim.
O zaman salon tut kina için ayrıca dedi. Bende 50 bin bi salona kına gecesi için vermek istemiyorum çünkü nişanı büyük yaptım ve Nisan masraflarını biz kiz tarafı olarak karşıladık. Salona o parayı veremem evimde yaparım o zaman dedim. Bu şekilde inada bindi olay. Kararsız kaldım ne yapmalıyım bi sekilde yapan varsa masrafları bolustunuzmu nasıl oldu fikirlerinizi bekliyorum.
Eşya paylaşımı muhabbetinden çatışmamız olmuştu anlaştık o konuda
Sen 50 bin vermek istemiyorsun ,gidere ortak olmak istemiyorsun eee o zaman kına yapma.Merhaba.
Durumu olmadığını bilsem veririm ki kendisi benim durumum olmadığını gayet iyi biliyor yeni işsiz kaldım is arayışı içerisindeyim. Durumu çok şükür yerinde. Benim kızdığım nokta Durumu fırsata çevirmeye çalışmasıKınayı kız tarafı yapar. Belki durumu yok. O para istiyor siz veremem diyorsunuz. Son 2 senede evlenen tün arkadaşlarım sadece nikah yaptı. Hepside çok mutlu. Bu devirde gem düğün hemde kına yapmak çok gereksiz geliyor. Ona verceğiniz parayla gidip güzel bir tatil yapın.
Hiç valla kaftanı sen alacaksın eee mekanı zaten tutacaktin vs vs diye kendimi yirtacagima evde annemle kardeşimle kına yakar geçerim.Yani şu lafları duyacağıma evde 15-20 kişiyle ya da ufak bir yerde az kişiyle kendim yaparım kınamı.
Siz daha çok gelirsiniz yeni konularla buraya
Bende böyle düşünüyorumHiç valla kaftanı sen alacaksın eee mekanı zaten tutacaktin vs vs diye kendimi yirtacagima evde annemle kardeşimle kına yakar geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?