kına muhabbeti :S

canım aynı dertten bende de var,benim kaynanamda bana haber vermeden düğün tarihini öne almış,çıldırdık annemi zor tutmuştum kavga etmesin die,hepsi aynı benim nişanlımda her şeyi,kendi yapıo,offff şu düğünümü kusursuz sorunsuz atlatabilsem...düğünden sora gözterecem artık kendimii...canım allah yardımcımız olsıun nediyimki...

öncelikle insan bu günlerin özel olmasını,herşeyin olmasını ister..kimse kimseyede birşey yapmak zorunda değil..evlenmeye karar verdiğinize göre,ailelere değil kendinize güvenerek kalkıştınız bu işlere....herşey harika olacak diye beklemeyin,öylede hayalkurmayın,hiçbir zaman hiçbirşey 4-4lük olmaz..o yüzden bu tarz durumlara takılıp kendinizi üzmeyin,güzelce geçirmeniz gereken günleri sıkıntı-strestle geçirmeyin..
kına malzemelerini kayınvalideniz almayı arzu etmiş,sizde açık açık söylemişsiniz birarada gidelim diye madem aldığını hala size haber vermemiş,arayıp anne yarın kına malzemelerini almaya çıkalım mı diyerek ağzını arayın..aldım derse ,istediklerimi nerden buldun annecim çok sağol,isteklerimi oldurduğun için teşekkür ederim dersiniz.surat asarak,can sıkarak,öfleyerek,püfleyerek değil konuşarak ve güler yüzle halledin..anlayana artık...

ah amin inşş bi atlatsak şu zor süreci

elimden geleni yapacağım allhımm bol bol sabır versin inşş şu dönemler hakkaten çok sıkıntılı ppuuuffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…