- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.395
- 373
ben olsam arar sorardım anne x böyle dedi almışsın ne aldın merak ettım geleyım göreyim derdim
gider bakar beğenmezsemde söylerdim hanı beraber gidecektik sevmedim ben bunları değiştirelim ama şimdi 2 kere size zahmet olur annecim xle ben götürür değiştiririm derdim
değiştirelim mi dıye sormazdım bıle değiştiricem derdim düğün senın kımse ne karışır?
içimde kalacağına söylerdim
hem kötü nıyetlı olmadığını gösterirdin hemde arada iletişim olduğu için birbirinizi ihtimallere göre yargılamamış olurdunuz
konuşmalısın isteklerini düzgün ifadelerle söylemelisin yoksa senın adına mudahale eder sonuçta kaynana
arkadaşın dediği de mantıklı annenle gidip bak beğenmezsen annem ben bunları beğenmedim iki iş olacak ama sizede malum ben beğenmedikten sonra bunları çeyizime alıp kızıma verecek halimde yok asla mırın kırın etmeden direkt olarak deyin tekrar alışverişe gidilecek diye
yada hiç gidip bakma nişanblına söyle kız tarafı olmadan aldığı şeyler neymiş bakimm getir de getirt sonrada beğenmedim de ver eline naparsan yap bunları de
cnm ben biraz sert uslupla yazdım sen daha yumuşak söylersin... hatta annene de o da destek olsun bu ne böyle küstah kendi evleniyor sanki
Son düzenleme: