ben olsam arar sorardım anne x böyle dedi almışsın ne aldın merak ettım geleyım göreyim derdim
gider bakar beğenmezsemde söylerdim hanı beraber gidecektik sevmedim ben bunları değiştirelim ama şimdi 2 kere size zahmet olur annecim xle ben götürür değiştiririm derdim
değiştirelim mi dıye sormazdım bıle değiştiricem derdim düğün senın kımse ne karışır?
içimde kalacağına söylerdim
hem kötü nıyetlı olmadığını gösterirdin hemde arada iletişim olduğu için birbirinizi ihtimallere göre yargılamamış olurdunuz
konuşmalısın isteklerini düzgün ifadelerle söylemelisin yoksa senın adına mudahale eder sonuçta kaynana
Valla ben kina hic sevmem , o yuzden yapmadim. Kinaya gitsemde eglenemem, kadinlar resmen psikopata bagliyor bir agliyor bir guluyor sonra gelin adayinin ustune gidip aglatacaz fln demeler. Bir acikli bir sen sakrak sarkilar derken beni serseme ceviriyorlar. Ben kina fln sevmedigim icin canima minnet olurdu boyle kaynana ...Kina yerine ben bir yerde eglence vermistim.Zevk meselesi.
aslında bu kına töreni tam bir tez konusu
bu kadar tezat duyguların aynı anda yaşanması falan incelenmeye değer gerçekten
ya gelınler kayınvalıdeler iletişime geçsin
herkes usturuplu bır şekılde isteklerını bırbırıne iletsin
konuşmayı becerebilsek kımse kırılmayacak işler çok kolaylaşacak
ama 20 küsür yaşına gelip çocuk gibi konuşmadan etmeden sinir olmak olmuyor...
arkadaşın dediği de mantıklı annenle gidip bak beğenmezsen annem ben bunları beğenmedim iki iş olacak ama sizede malum ben beğenmedikten sonra bunları çeyizime alıp kızıma verecek halimde yok asla mırın kırın etmeden direkt olarak deyin tekrar alışverişe gidilecek diye
yada hiç gidip bakma nişanblına söyle kız tarafı olmadan aldığı şeyler neymiş bakimm getir de getirt sonrada beğenmedim de ver eline naparsan yap bunları de
cnm ben biraz sert uslupla yazdım sen daha yumuşak söylersin...hatta annene de o da destek olsun bu ne böyle küstah kendi evleniyor sanki
Valla ben böyle çıtkırıldım, böyle huysuz, memnuniyetsiz insanları görünce ağzının üstüne üstüne vurasım geliyor.
Kına malzemesi ya alt tarafı; hepsi kırmızı, hepsi boncuklu, pullu ve bana kalırsa hepsi de gereksiz.
Kadıncağız kendince incelik yapmış, gitmiş almış; yooook hanım kızımızın annesi eksik kalmış ya nasıl olur, olamaaaz.
Allah yardımcısı olsun o kaynananın diyorum daha da birşey demiyorum.[/QUOT
benim kınam olduğuna göre gidip alışveriş yapmak ona kalmamış bukadar yardımcı olmak istiyorsa oğluna bir dünya borçla düğün yapıoz gitsin onları halletsin işin incik boncuk kısmını da bana bıraksınn!!!!
Valla ben böyle çıtkırıldım, böyle huysuz, memnuniyetsiz insanları görünce ağzının üstüne üstüne vurasım geliyor.
Kına malzemesi ya alt tarafı; hepsi kırmızı, hepsi boncuklu, pullu ve bana kalırsa hepsi de gereksiz.
Kadıncağız kendince incelik yapmış, gitmiş almış; yooook hanım kızımızın annesi eksik kalmış ya nasıl olur, olamaaaz.
Allah yardımcısı olsun o kaynananın diyorum daha da birşey demiyorum.
nefret edecek bir şey tabi ki değil ama şunu da düşünün; kendi görmek kendi almak ister...
hani ne bileyim benim kınam olacak olsa ben benim fikrim alınsın da isterim, illa sürpriz yapmak isteyen olursa başka türlü de yapabilir yani, seçilenlerin 200tlsini ben ödeyeceğim der misal...
ben konu sahibine hak verdim, hak verdim derken tabi ki ortalığı velveleye vermemesi gerekiyor ama gidip bi gör, beğenirsen ne ala 'düşünmüşsün almışsın annecim ama bir dahaki sefere fikrimi alırsan çok sevinirim biliyorsun her bi adıma özeniyorum, alışverişine bile' dersin...
beğenmezsen de yine aynı kibarlıkta 'annecim düşünmüş almışsın sağol ama benim pek içime sinmedi, ben değiştireceğim bunları... sen zahmet etme ben nişanlımla gider değiştiririm' dersin olur biter...
bizim erkek arkadaşımla istediğimiz de herşeyi kendimiz mesela ki kumaş alıp ben dikeceğim bir çok şeyi değişik olsun kendi istediğim gibi olsun diye... bu yüzden gidip alınsa ben de rahatsız olurdum sanırım kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum da...
ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun müdahale hoş olmayabiliyor... bazı bayanlarımızın fazla anlayışla karşıladığını düşünüyorum hani ayıplayanlar falan olmuş tabi ki kendi fikriniz ama bana da bu kayınvalide iyilik değil düşüncesizlik etmiş gibi geldi... niyetini konu sahibi arkadaşım daha iyi bilir, tanıyor ne de olsa, ona göre davranıp halledersin...
siz bu şekilde insanları küçümseyerek konuşamazsınız!!!!!!!! bu forumda bu şekilde insanların bu kadar aşağılandığını hiç görmemiştim sayenizde forum seviyesi düşdü resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?