o zaman açık açık karışmasını istemediğini söyle
Bu kadar kücücük seyi büyütüp sorun yapmayin.
Yani kinalik malzemeleri dediginiz nedir ki zaten hepsi birbirine benziyor, kücük ayrintilar farkli.
Gelinliginizi, evinizi, esyanizi, bindallinizi almamisya.
Aldigi bir tepsi, bir seker, kina falan filan yani.
Bu kadar kücük seyler icin iciniz nefretle doluyorsa yazik.
dolmasının sebebi de şu; ben ona demiştim alma anne birlikte gidelim dedim hatta durup bi saat nasıl şeyler istediğimi anlatmıştım, bu rağmen inat yapar gibi oldu biraz
sormadın mı anne hanı bırlıkte gıdecektık dıye?
Ufak seyler ama simdiden sinirini ciz yoksa ilerde cok daha buyuk sorunlar yasarsin.
Çok abartmıyosunuz:S Kayınvalideniz almıyor olsa buraya hiçbirşeye el atmıyor derdiniz.Kadıncağız gücü yettiğince yapıyor bişeyler,sevdiğinizle evleniyor olmanın hazzıyla böyle küçük detayları gözünüzün görmemesi lazım,kusur aramayın,memnuniyetli olmaya çalışın her zaman,görün o zaman herşey daha iyi olacak:)
bazı şeyler kontrolümden çıkınca gözüm dönüyor :44:
sormadım çnkü henüz beni arayıp haber vermedi, aldım falan diye nişanlım söyledi bana almış diye. ne bileyim bir de böyle limit konulması da saçma, orta gelirli insanlarız gidip evde olucak kına için 600 lşralık elbise almayacağım elbet yanii, beni önemsemiyor gibi seziyorum hatta beni ve ailemiama şuan ne için dua ediyorum allahtan beyaz eşyalar mobilyalar ev o bu şu hepsnii nşanlım ve ben ahllediyoruz yoksa hakkaten yanmıştım yanişi resmen yanmıştım herşeyi zevkine göre gider alırdı :44:
bazı şeyler kontrolümden çıkınca gözüm dönüyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?