ay kızlarrr, hep böyle mi geçecek bu nişanlılık evresi ay hele şu aralar her gün yeni bir problemle uyanıyorum, inanın laf anlatmaktan bıktım tükendim herşeyimizi nişanlım ve ben birlikte yapıyoruz ama nedense kayınvalidem nikah şekerlerimizi alıp süpriz yapmak istemiş tamam buraya kdaar sorun yok, siparişini vermiş falan ki ben fikrimin alınmasını isterdim hadi verilmiş neyse dedim, sonra ertesi günü onlara gittim " anne kınalıkları benim annemde gelsin hep beraber gidip alalım" dedim tamam dedi allahım bugün gitmiş kına malzemelerini almış benim annem ve ben o ıvır zıvırın bile hayalini kurarken o gitmiş kına keselerim kına sepetim kına tepsim hepsini almış şimdi ben ne yapayım? insan bi fikrimi sorar hadi geçtim ayıp ama ya benim kınam bu yanii, ayrıca anneme ne diyeceğim şimdi kadın hayal kuruyor tek kzızıyım özeniyor bi çok şeye. bindallı alıcaz işte bi de abiye istiyorum demiştim. abiyeye ne gerek varmış koca kadın dioki hayatımda ilk kez böle şey duyuyorum kınada abiye mi giyilir? ee ne giylir dedim? nişanlık giyilir diyor.. bindallıyı da kiralamalıymışız kına malzemelrim bindallım falan hepsi max 500 olur dedim ayakkabım falan 500 çokmuş, gitmiş 200 lirasını da harcamış zaten kınadır kesedir die nişanlımda dedi ben takviye yaparım sen al beğendiğini,onun da durumunu biliyorum çocuk parçalanmak üzere artık ona da kızamıyorum ama, bir geliniyim gücüme gidiyor böyle olması, nşanlıma diyorum ben gidip kendim alayım hayır olmaz diyor, yani kayınvalidem ne alırsa ben onunla yetinmeye mahkum muyum? yemin ederim kadına karşı şimdiden öyle bir nefret oturdu ki anlatamam