Kına Kıyafetlerimizi de Görelim

teşekkür ederim canım meltoo'nun(kızkardeşim olur kendisi) kınakıyafetlerinide ekliycem bi ara verincekaydirigubbakcemile
bu kıyafetide kuzenimin kınası için almıştım daraltıp boydan aldırdım hem kadife işlemeli böyle yöresel, hemde çok modern gözüküyordu:sm_cool:

bu bindallı çok hoşuma gitti. kendi kınamda bunu kadifesini düşünebilirim

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AMA BENİM DÜĞÜNÜM KÖYDE OLMAYACAĞI İÇİN SENİN GİBİ ÇEŞİT ÇEŞİT GİYMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÖNCE TUVALET SONRA İŞLEMELİ UZUN KINA ELBİSESİ DAHA SONRADA KUZENİMİN GİYDİĞİ GELİN BİNDALLISINI İNŞ. O GÜN Bİ GELSE fisfisfis

canım kıyafetlerin çok hoş ayrıca kına gecende değişik olmuş allahım hayırlı geçimlr versinn:Saruboceq:

canım umarım herşey gönlündeki gibi olur, birde ozaman maddi durumlarda işin içine girince biraz isteklerimiz azalıyor ama isterim ki hayallaerinde ki herşey olur, buarada benimde köyde olmadı ben doğma büyüme İstanbul'luyum...

ImageShack - Image Hosting :: dsc03095.jpg

ImageShack - Image Hosting :: dsc03086.jpg

semiha cım sende çok değişik olmuşsun çok hoş

Belinay_merve ablanın kına kıyeftide çok şıkmış umarım senin kinide bular da görürüz...

teşekkür ederim niltol bende kınada özellikle kırmızıı çok severim...kırmızı bi abiye alıcaktım ama bunun kınayaa daha çok gidiceğini düşündüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…