avatar resmindende merak ediyordum zaten,çok güzel olmuşsun canım çok beğendim.herkes gece elbisesi yada hep aynı tarz giyinir,seninki gerçekten değişik geldi gözüme.ayrıca belkide senin üzerinde olduğundandır değil midelikafaduldendelikafadulden.
kardeşiminkide bu tarz demişin ben merak ettim.bekliyorum dört gözle.
merhaba arkadaşlar.bende abimin eşinin kınalığını ve bindallısını ekliyorum.umarım yardımcı olur.
bu da bindallısı.kadife değil saten-ipek karışımı içi astarlı idi.bindallı ile giyeceği dore rengi ayakkabısını ve abimin kırmızı gömleğini evde unutmuşuz
çok güzelsiniz gerçekten, adetlerimizin hemen hemen hepsi birbirine benziyor zaten şuan bizim köydede gelin herkesden farklı olsun diye kadife giymeye başlamış yeni çıkmış bu adetde, eskisi benim giydiğim gibi ama şimdi kadife işli kıyafet giyiyorlar...
Hadi darısı başına umarım seninde resimlerini görürüz inşallah...
Önce ben başlayayım ben 3 kıyafet değiştirdim. Hepsini ekliyorum Umarım beğenirsiniz...a.s.
1.Kıyafetimi Halam hediye etti oyüzden 1 saat siyah elbiseyi giydim...
2.Kıyafetimi Kayınvalidem hediye etti 1 saat de mavi elbiseyi giydim...
3.Kıyafetim de kına yakılırken giydiğim kırmızı atlas, bizim köyümüzde bu kıyafet giyilir. nekadar İstanbul'da yaşasamda köyümüzün adetlerini devam ettirmek istedim
Kına yakılacağı vakit, kız tarafında tüm bekarlar da gelinle aynı giyer ve gelini onlardan ayıran tek fark beyaz yeleği ve beyaz kuşağı olur.
canım kıyafetlerin çok hoş ayrıca kına gecende değişik olmuş allahım hayırlı geçimlr versinn:Saruboceq:
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AMA BENİM DÜĞÜNÜM KÖYDE OLMAYACAĞI İÇİN SENİN GİBİ ÇEŞİT ÇEŞİT GİYMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÖNCE TUVALET SONRA İŞLEMELİ UZUN KINA ELBİSESİ DAHA SONRADA KUZENİMİN GİYDİĞİ GELİN BİNDALLISINI İNŞ. O GÜN Bİ GELSE fisfisfis
Belinay_merve ablanın kına kıyeftide çok şıkmış umarım senin kinide bular da görürüz...
semiha cım sende çok değişik olmuşsun çok hoş
buda benim kına elbisem
buda arnavut kına gecesi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?