kızlar hepiminiz maşallah çok güzel olmuşsunuz kısmetse bende 2 ay sonra sizin gibi bende giycem kına kıyafetlerimi ama sizlere bişey sormak istiyorum merak ettim kına da giydiğiniz kıyafetlerinizi siz mi aldınız? yoksa erkek tarafımı ?
niltol şalvarlarınız değişikmiş, teyzemin eşide saraydan ama onların köyünde böyle şeyler görmedim hiç herşeyinde gözüm kalıyor zaten şakkıdı kına kutularının adresinide bekliyorum.
İŞTE BUDAA KINA YAKILIRKEN GİYDİĞİM KAFTANIMM
tatlım çok şık olmuşsun bence giyilebilir yeni almana gerek yok çünkü ışıl ışıl bir kıyafet, tabi eğer istersen kına yakılırken giymek için bindallı tarzı alır veya tanıdıklardan bulabilirsin.
Niltolcum 1.siyah elbisende 2. mavi elbisende çok şıkmış sana da çok yakışmışÖnce ben başlayayım ben 3 kıyafet değiştirdim. Hepsini ekliyorum Umarım beğenirsiniz...a.s.
1.Kıyafetimi Halam hediye etti oyüzden 1 saat siyah elbiseyi giydim...
2.Kıyafetimi Kayınvalidem hediye etti 1 saat de mavi elbiseyi giydim...
3.Kıyafetim de kına yakılırken giydiğim kırmızı atlas, bizim köyümüzde bu kıyafet giyilir. nekadar İstanbul'da yaşasamda köyümüzün adetlerini devam ettirmek istedim
Kına yakılacağı vakit, kız tarafında tüm bekarlar da gelinle aynı giyer ve gelini onlardan ayıran tek fark beyaz yeleği ve beyaz kuşağı olur.
Niltolcum 1.siyah elbisende 2. mavi elbisende çok şıkmış sana da çok yakışmışatlasların dikkatimi çekti göçmen adetlerinden biri bizde de giyilir hatta kına gecesinde gelin tüm genç kızların koluna mendil bağlar kınaya gelen kayınvalide adayları oğluna bu yöntemle kız seçermiş tabi bu eskidenmiş ama biz hala sürdürmekteyiz, hatta teyzemin kızının kınasında giymiştik bulabilirsem resimleri bende koyacam a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?