kina gecesi

nerede yasıyorsunuz anlamadım kı kınayı kız yapar cerezı erkek alır , ailen kendıne yoluncak tavuk arıyo bellıkı damat değil!!!

canım ben sana anlatayım, senin oğlan damat oluyor diye millet içip s.çıp kusacak. olay bundan ibaret. benim gözümde ankara'da erkek kınası budur.

ay gerçekten içkili olacak dedi.önce kızı çıkartırlarmış kına yakılırmış sonra erkek gelirmiş ona da kına yakılırmış.çığırtkanlar olacak gibi bir şey dedi annesi (bazen şivesinden dolayı tam anlamıom onu) garip bir şeyler olacak hatta nişanlım ona istersen sen gelme diyor sinirleniyorum o zaman sen de düğüne gelme diye.ayy gitmesem mi hiç sevmem öyle ortamları of :/

ay gerçekten içkili olacak dedi.önce kızı çıkartırlarmış kına yakılırmış sonra erkek gelirmiş ona da kına yakılırmış.çığırtkanlar olacak gibi bir şey dedi annesi (bazen şivesinden dolayı tam anlamıom onu) garip bir şeyler olacak hatta nişanlım ona istersen sen gelme diyor sinirleniyorum o zaman sen de düğüne gelme diye.ayy gitmesem mi hiç sevmem öyle ortamları of :/

nereli nişanlın? saat kaçta başlayacak?

bizde kız kınası ayrı erkek kınası ayrı olur
kınadaki yemek masraflar kıza ait
kuruyemiş kıyafet damat tarafına
erkek tarafıda kına yapar bizde
sonra kız tarafına kına yakmaya gelirler
ama bizim kınamız eşimle beraber oldu
masraflar ortaktı

ankara elmadag kına güzel olur
belki erkekler muhabbet bile kurarlar benden söylemesi

ben kendim kına istemedim ama erkek tarafında olan ortak gibi olucak.annemler para teklif etmedi ordaki masrafları onlar karşılayacak.ayıp mı olur ki.biz istanbulda yıldız hisarda nişan yaptık hani masrafımız oldu ama şimdi emin olamadım :)

erken gider görünürsün. ezandan sonraya kalma, çok pis sarhoş olurlar. zaten kayınvaliden seni eve çıkarır.

ya çok sağol nişanlıma soruyorum nasıl olcak diye kızıyo bana gelme diye.küçümsüyorum sanıyo ama bilmiyorum yani hayatımda en fazla 2 3 düğüne gitmişim nerden bilicem ankara adetlerini.teşekkür ederim yorumunuz için <3

ben kendim kına istemedim ama erkek tarafında olan ortak gibi olucak.annemler para teklif etmedi ordaki masrafları onlar karşılayacak.ayıp mı olur ki.biz istanbulda yıldız hisarda nişan yaptık hani masrafımız oldu ama şimdi emin olamadım :)

kınayı onlar istemiş. bırak karşılasınlar. elalemin içki parasını ödemek zorunda değilsin.

genelde elmadaglıların maddi anlamda sıkıntıları olmaz
birbirlerine baglılardır o anlamda maddi manevi sorun yaşamazlar
ayıpmı olur bence ailenle eşinin arasındaki samimiyete baglı
elmadaglılarmı yoksa sadece ordamı oturuyorlar

ya çok sağol nişanlıma soruyorum nasıl olcak diye kızıyo bana gelme diye.küçümsüyorum sanıyo ama bilmiyorum yani hayatımda en fazla 2 3 düğüne gitmişim nerden bilicem ankara adetlerini.teşekkür ederim yorumunuz için <3

ne demek :)
sevgilimin asker eğlencesinde görmüştüm ben çok yakından.
öğle ezanında mevlüt okutuldu, sonrasında yemek verildi. yemekten sonra akşam ezanına kadar halay falan müzik yani. ezana yakın kınası yakıldı. sonra kadınlar eve çıktı, erkekler müzikli şekilde içmeye başladı. tek başına inme oraya ezandan sonra. geceyarısını geçer bitmesi. sabah nişanlın çok aptal olacak uyarayım. araya 1 gün koyun bence. anca ayılır.

genelde elmadaglıların maddi anlamda sıkıntıları olmaz
birbirlerine baglılardır o anlamda maddi manevi sorun yaşamazlar
ayıpmı olur bence ailenle eşinin arasındaki samimiyete baglı
elmadaglılarmı yoksa sadece ordamı oturuyorlar

elmadağlılar.nasıl bir bağ aman allahım dıdısının dıdısı bile akraba.ben de nikaha 60 davetiye yazdım akraba diye :)))onlar düğüne 1000 davetiye bastırıyorlar :) bizim kimsemiz yok onların yanında vallahi :) sanki biz ortak olalım desek yanlış anlarlar para teklif edio gibi ama zaten kıyafetimi falan zaten nişanlımla ortak hallediyoruz 3ün 5 in hesabı olmuo.inş onlarda benim gibi düşünüyorlardır :))) çok teşekkür ederim yorumlarınız için <3

elmadağlılar.nasıl bir bağ aman allahım dıdısının dıdısı bile akraba.ben de nikaha 60 davetiye yazdım akraba diye :)))onlar düğüne 1000 davetiye bastırıyorlar :) bizim kimsemiz yok onların yanında vallahi :) sanki biz ortak olalım desek yanlış anlarlar para teklif edio gibi ama zaten kıyafetimi falan zaten nişanlımla ortak hallediyoruz 3ün 5 in hesabı olmuo.inş onlarda benim gibi düşünüyorlardır :))) çok teşekkür ederim yorumlarınız için <3

öyleler bi arkadaş sünnet kınası yaptı
150 çeyrek 20 000 para topladı:KK45:
çok kimseyide çagırmadım dedi onlarda elmadaglılar
ama içerler gece
kadınlar çabuk dagılır onlar sabaha kadar içip alem yaparlar
kendinize kalacak yer ayarlayın eşinden bişey bekleme o gün

Erkek kınası nedir ya ilk defa duydum, erkeğe kına... Benim bildiğim bir adet erkeğe askere giderken kına yakılır... Evlenirken ilk defa duydum.

Erkek kınası nedir ya ilk defa duydum, erkeğe kına... Benim bildiğim bir adet erkeğe askere giderken kına yakılır... Evlenirken ilk defa duydum.

ben de hala aklım almıo sorup duruyorum.hatta nişanda erkek tarafında olurmuş onlar yaparmış.yok artık dedim nişanı biz yaptık.bir de düğün gecesi sabah ezanında camide damat lokum dağıtırmış bu adetlerine çok güldüm.az önce seviştim şimdi lokum dağıtıom gibi hahahahaha :KK70: bir garip adetler :KK70:

ben de hala aklım almıo sorup duruyorum.hatta nişanda erkek tarafında olurmuş onlar yaparmış.yok artık dedim nişanı biz yaptık.bir de düğün gecesi sabah ezanında camide damat lokum dağıtırmış bu adetlerine çok güldüm.az önce seviştim şimdi lokum dağıtıom gibi hahahahaha :KK70: bir garip adetler :KK70:

sen bunların tohatlı olmadığına emin misin?

sen bunların tohatlı olmadığına emin misin?

gün geçmiyor ki anadolu da bir garip adet çıkmasın al birini vur ötekine :KK70: birbirlerinden göregör yapıyorlar dimekki :KK70: ama lokum önemli diyorum eğer bu kapı önü kınasını yapıyorsan o lokumu dağıtacaksın :KK70:

gün geçmiyor ki anadolu da bir garip adet çıkmasın al birini vur ötekine :KK70: birbirlerinden göregör yapıyorlar dimekki :KK70: ama lokum önemli diyorum eğer bu kapı önü kınasını yapıyorsan o lokumu dağıtacaksın :KK70:

kalksın dağıtsın banane :KK14:

Peki kızlar erkek ve kız ayrı şehirlerde ve kız tarafı da ayrıca düğün yapmak isterse bunu kim yapar?

X