- 16 Ağustos 2016
- 3.566
- 8.821
Eşiniz de sizin gibi saçma mı buluyordu düğün vb şeyleri?Bohça yapmadım, nişan alışverişi yapmadım,kına yapmadım. Hepsinde ısrar etti kv umursamadım. Düğün yerine ,nikah +yakınlarla yemek planladım. Darbe oldu nikah yapıldı,yemek iptal oldu. Ben de hiç sevmem ,çokta güzel oldu ,hiç içimde de kalmadı. 4 yıl oldu ,geçmişe dönsem yine aynısını yaparım. İçinizde yoksa tüm bu adetler çok saçma sapan geliyor insana
Damat için bir kına gecesi yapın bu kadar kına delisi adam duymadım.
BİR KADIN BİR KADINA ANCAK BUNU YAPABİLİR. KUSURLU MAL???Ben elalem için değil kendim için yaparim ne yaparsam.
O yüzden çok da umrumda olmazdı, iptal ederdim.
Elalem neden kötü düşünsün ki bohça istemedin, kına yapmadın diye? Kusurlu mal olduğunu, kendini onlara yamamak için hiç bir şey istemediğini mi dusunecekler??? Eğer böyle bir endişen varsa merak etme. Senin hakkında kötü düşünmek isteyen zaten kötü düşünür. Nedeni yoksa da neden bulur.
O yüzden paşa gönlünü dinle.
Ayrıca tabii ki kimse gelmez kinaya. Akil var mantık var, ben kimsenin düğününe bile gitmeyeceğim tüm yaz. Siz gider misiniz hem kinaya hem düğüne? İptal edin gitsin.
Sevdiğiniz arkadaşlarla bir yerde/duruma göre terasta evde falan toplanir kendi aranizda eğlenir, yalandan yakarsınız kına.
Konu sahibi "kına istemesem ailesi yanlış anlar mı, zaten bohça da istemedim, hakkımda kötü konuşurlar mi" diye endişe etmiş.BİR KADIN BİR KADINA ANCAK BUNU YAPABİLİR. KUSURLU MAL???
Konu sahibine dediğinizi söylemedim ki. Bir kadının bir kadına kusurlu mal ifadesini yakıstırmasına inanamıyorum. Siz böyle derseniz erkekler neler yapmaz. Size göre kusurlu mal nedir. Sex yasamıs bir kadın mı yoksa mal derken bir esyadan mı bahsediyorsunuzKonu sahibi "kına istemesem ailesi yanlış anlar mı, zaten bohça da istemedim, hakkımda kötü konuşurlar mi" diye endişe etmiş.
Benim de cevabım "eğer kusurlu mal da kendini yamamaya çalışıyor, derler diye endiseleniyorsaniz merak etmeyin. Hakkinizda kötü düşünmek isteyen zaten düşünecektir, takılacak yer olmasa bile kendi bir şeyler bulacaktir. O yüzden sallayın milletin fikrini paşa gönlünüz ne isterse onu yapın" dedim.
Buradan konu sahibine kusurlu mal dediğimi nereden cikarttiniz cidden anlayamadim
Evet o da hiç sevmiyor. Hele insan içinde oynamak falan asla onluk değil. En yakın arkadaşlarının düğünlerinde hep dışarlarda içmişEşiniz de sizin gibi saçma mı buluyordu düğün vb şeyleri?
Ben de demiştim ki zaten kınayı kemençe ve yakın akrabalarım için istiyordum.
bizde nisan alisverisine goturulur oyle lcw ye falan sokulmaz mesela gelinBohça bana da cok saçma geliyor. Mantik olarak güzel ama uygulama da saçma sapan çirlin iç çamasirlari koyuyorlar. O alinan kiyafetler de gene moda dışı. Gelin de kaynanasina ben siyah dantellu giyiyorum , gecelik istiyorum diyemiyor sonucta. Lcw dan giyinmiyorum denmiyor. Kapalilar icin de basörtüler falan sal değil tülbent oluyor. Takan yok. Sırf adettendir yaptık diye dantel koyuyorlar dantel kullanan yok, en iyisini yapmissiniz konu sahibi ne bohcasiymis. Virüs gecince de arkadaslarinizla gelin hamamina falan gider eğlenirsiniz. Ya da kizkiza bekarliga veda yaparsiniz kınadan bin kat güzel olur.