- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.426
Yaa öyle adet varsa ne güzel. Benim bildigim ve duydugum hep görümce ve kaynanayla gidiliyor. Yani ben belki fantazi iç çamasiri alıcam di mibizde nisan alisverisine goturulur oyle lcw ye falan sokulmaz mesela gelin
yani boyle yerlere sokmaya utanirlar gelin alisverisinde
saati makyaj esyasi parfumu camasiri kombin kiyafetleri komple alinir ve kaynana gorumce gitmez rahat etsin diye
sectikleri koyulir bohcaya ekstradanda 3 5 lif tulbent patik falan koyulur
damada parayi verirler gerisi onlara kalmiş.
ama sizim dediginiz gibi kaynanayla gidilen alisveris cok sacma oluyor
esim tarafi benle gelmişti nereye soktularsa oraya girip ordan biseyler secmek zorunda kaldim secemedim de zaten
bir gecelik takimi ve setimi secip ciktim
adet sacma sapan ama buyuklerle yapilmasi daha sacma sapan dediginiz gibi
bizde sadece gelinim kendine aldigi camasirlar bohca sandigina koyulmaz onu kendisine direk veririz cunku ailenin yakinlari teyzeler falan bi bakalim falan derler genelde kizin kendine aldigi tanga donu jartiyeri ortaya acmayalim mantigi onlari hemen verirlerYaa öyle adet varsa ne güzel. Benim bildigim ve duydugum hep görümce ve kaynanayla gidiliyor. Yani ben belki fantazi iç çamasiri alıcam di miBir de bence damada yapildigi gibi yapılmalı para verilmeli herkes istedigini alsın burda damada da öyle yapilmiyor. Damada da tülbent koyuluyor. Boxer konuluyor. Hem de tutku marka Yani öyle gidip alisveris yaptırmıyorlar ic camasirinda. Kadınlara da hic yapıldığın duymadım.Esnaftan paketle atlet iclik falan alıyorlar erkeklere fikir olarak benim saçma bulmadığım tek adet ama uygulamada sıkıntı. Bir de mesela kadina soruyorlar bedenin ne diye kadın söylüyor kayın aile gidip en beyazından en sadesinden iç çamasiri alıyor. Ayıp karsilaniyor öyle dantelli renkli falan. Hatta söyle diyeyim benim eve getirme cesaretini bulabildiğim ilk siyah sütyenim 19 yasimdaykendi annem hala der ayıp diye.
Düğünü ertelemek gibi bir seçenek düşünmüyor musunuz? önceki konunuzda bahsettiğiniz durumlar hala gecerliyse bence en makul olanı bu olur gibi.
Nişanlın ne yaşıyor şu an çok merak ediyorum. Hem ailesi sus pus, elini cebine atmıyor, zaten borç harç yapacaksınız her şeyi; hem de üç gün üç gece düğün yapmaya çalışıyor.
Bir de korona var. En önemlisi bu.
O da ayrı bir olay zaten. Düğünden sonra kuruşu kuruşuna geri almazlarsa iyi. Yine de yarınlar yokmuşcasına çok uçmayın.ailesi atağa geçtiler nasıl olduysa. Babası tv ve koltuk takımımızı aldı. Yemek odası için de seçip beğenin alacağım dedi. Altınlar için de annesinin birikmiş altınları varmış onları verecekler. Neden bir anda böyle oldu bilmiyorum. Nişanlıma sorduğumda zaten başından beri destek olacaklarını söylüyorlardı ama ben istemiyorum falan diyor.
Üstü tüylü pembe, kırmızı yahut beyaz saten kaplama topuklu terliği unutmuşsun.Bohça bana da cok saçma geliyor. Mantik olarak güzel ama uygulama da saçma sapan çirlin iç çamasirlari koyuyorlar. O alinan kiyafetler de gene moda dışı. Gelin de kaynanasina ben siyah dantellu giyiyorum , gecelik istiyorum diyemiyor sonucta. Lcw dan giyinmiyorum denmiyor. Kapalilar icin de basörtüler falan sal değil tülbent oluyor. Takan yok. Sırf adettendir yaptık diye dantel koyuyorlar dantel kullanan yok, en iyisini yapmissiniz konu sahibi ne bohcasiymis. Virüs gecince de arkadaslarinizla gelin hamamina falan gider eğlenirsiniz. Ya da kizkiza bekarliga veda yaparsiniz kınadan bin kat güzel olur.
Yün yelek...Üstü tüylü pembe, kırmızı yahut beyaz saten kaplama topuklu terliği unutmuşsun.
Güleyim de başıma gelsin mi desem bilemedim :)Evet o da hiç sevmiyor. Hele insan içinde oynamak falan asla onluk değil. En yakın arkadaşlarının düğünlerinde hep dışarlarda içmişo yüzden ben istemiyorum deyince sevinçten fakir doyuracaktı neredeyse
Güneş perdesi gibi, dümdüz dikilmiş zevksiz saten beyaz sabahlık.Yün yelek...
Illa kina istiyorsa dugun bittikten sonra yakin kemencede getirin en son zaten yakin akraba kaliyor salonda ayri ayri olmasi su ortamda greksiz..
Sabahlik mi o da ne ? Olsa olsa pijamadır oGüneş perdesi gibi, dümdüz dikilmiş zevksiz saten beyaz sabahlık.
İsteksizlik iki taraflı olmalı bu konularda benim fikrim o yönde . Düğün nişan söz kına hepsini iki tarafına göre olmalıNesine anlam veremediniz? Bende istemiyordum ve yapmadım. Millet iki halay çeksin diye yıllarca borç ödeyemem. Her kadın bindalllı, kına, ağır saç ve makyaj sevmek zorunda değil. Düğün konusunda tabi damadın fikri alınmalı. Onunda düğünü. Ama kına gecesinde ne oluyor ona?
İsteksizlik iki taraflı olmalı bu konularda benim fikrim o yönde . Düğün nişan söz kına hepsini iki tarafına göre olmalı
Hayır benim demek istediğim erkek istemese cimri denir de kadın da erkekte istiyor sonuçta iki kişilik sen istemesen de karşı taraf isteyebilir ki bu da cok normal . Benim demek istediğim ben istemiyorum demekle olmuyor sonuçta aileninde hayalleri oluyor çocuğumuz evlenecek diye her şey isteyebiliyorlarBu dediğiniz doğru ama ilk mesajınızda bir kadın nasıl isteksiz olur onu sorgulamış gibiydiniz. Ondan yazdım.