Kına Gecesi ve Erkek Tarafı

Düğünü ertelemek gibi bir seçenek düşünmüyor musunuz? önceki konunuzda bahsettiğiniz durumlar hala gecerliyse bence en makul olanı bu olur gibi.

Yaa öyle adet varsa ne güzel. Benim bildigim ve duydugum hep görümce ve kaynanayla gidiliyor. Yani ben belki fantazi iç çamasiri alıcam di mi Bir de bence damada yapildigi gibi yapılmalı para verilmeli herkes istedigini alsın burda damada da öyle yapilmiyor. Damada da tülbent koyuluyor. Boxer konuluyor. Hem de tutku marka Yani öyle gidip alisveris yaptırmıyorlar ic camasirinda. Kadınlara da hic yapıldığın duymadım.Esnaftan paketle atlet iclik falan alıyorlar erkeklere fikir olarak benim saçma bulmadığım tek adet ama uygulamada sıkıntı. Bir de mesela kadina soruyorlar bedenin ne diye kadın söylüyor kayın aile gidip en beyazından en sadesinden iç çamasiri alıyor. Ayıp karsilaniyor öyle dantelli renkli falan. Hatta söyle diyeyim benim eve getirme cesaretini bulabildiğim ilk siyah sütyenim 19 yasimdaykendi annem hala der ayıp diye.

Son düzenleme:
Ben de yakınlarıma düğüne gidemeyeceğimi söylüyorum. Bu yaz kimsenin düğününe gitmem. Terli terli temas falan hiç risk almaya gerek yok.

Ben kınamı evde yapmıştım kız arkadaşlarımla. Erkeklerin aa evleneceğiz müstakbel eşime kına yakılacak diye heveslendikleri falan yok..

bizde sadece gelinim kendine aldigi camasirlar bohca sandigina koyulmaz onu kendisine direk veririz cunku ailenin yakinlari teyzeler falan bi bakalim falan derler genelde kizin kendine aldigi tanga donu jartiyeri ortaya acmayalim mantigi onlari hemen verirler
gerisi bohcalanir
damada yapilacak kiz tarafina kalmis ama mesela ben onada esimi kendim goturdum boxer kullaniyormus boxer aldik trasaki asi parfumu deodoranti terligi saati onada herseyini kendim sectirdim.
tutku don ne ya
gelinligin altina tutku donmu giysin kiz veya damadin dakatliginim altinda dikisleri belli olan seher yildizi donmu olsun
boyle seyler yapilacaksada bu sekilde yapilmali bence.
verirsin kizina ogluna yapacagim bohcanin parasini herkes kendi ne kullaniyorsa onu alir
kaynananin cekistire cekistire hah bu tam diye geline damada don almasi cok sacma

Nişanlın ne yaşıyor şu an çok merak ediyorum. Hem ailesi sus pus, elini cebine atmıyor, zaten borç harç yapacaksınız her şeyi; hem de üç gün üç gece düğün yapmaya çalışıyor.

Bir de korona var. En önemlisi bu.

Düğünü ertelemek gibi bir seçenek düşünmüyor musunuz? önceki konunuzda bahsettiğiniz durumlar hala gecerliyse bence en makul olanı bu olur gibi.

bazı değişiklikler oldu. Ailesi düğün için destek olmaya karar verdiler nasıl olduysa. benim ailem de zaten destek oluyordu. Düğün sonrasına pek sıkıntı kalmayacak böylece.

ailesi atağa geçtiler nasıl olduysa. Babası tv ve koltuk takımımızı aldı. Yemek odası için de seçip beğenin alacağım dedi. Altınlar için de annesinin birikmiş altınları varmış onları verecekler. Neden bir anda böyle oldu bilmiyorum. Nişanlıma sorduğumda zaten başından beri destek olacaklarını söylüyorlardı ama ben istemiyorum falan diyor.

O da ayrı bir olay zaten. Düğünden sonra kuruşu kuruşuna geri almazlarsa iyi. Yine de yarınlar yokmuşcasına çok uçmayın.

Üstü tüylü pembe, kırmızı yahut beyaz saten kaplama topuklu terliği unutmuşsun.

Normal bi dönemde olsa onlarda heves etmiş bu iki aileyi ilgilendiren durum ikinizinde ortak fikri olsun baştan nasıl başlarsa öyle gider derdim ama çok çok yakın birisi olmasa bende düğününe gitmem şu dönemde. Nişanlınız madem aklında kalmış gibi davetlilerinizin az çok bi bakın 200 kişiden 30 civarı anca gelecekmiş napalım gibi bi sayı ile fikir sorup ortak karar verin bence düğün atasında saçma ve ufak tefek şeylerden sorun çıkıp en güzel zamanlar stresle geçiyor ve evliliğin ilk dönemlerinede yansıyor. Bohçayı bizde yapmamıştık ama iki taraf ortak kararıydı yine aile içine ufak tefek hediyelerle küçük bi bohça yapmıştık

Illa kina istiyorsa dugun bittikten sonra yakin kemencede getirin en son zaten yakin akraba kaliyor salonda ayri ayri olmasi su ortamda greksiz..

Aynı gün kına düğün yapmak da mantıklı geldi. Nişanlımla bu şekilde konuşacağım. Zaten müzikli eğlenceli bir şey de istemiyordum. Malum halay çubukları falan ama tam olarak içeriği nasıl dolduracağımızı düşünüyorduk. Kına da aynı gün olursa daha iyi olabilir aslında. Ama onun da zorlukları vardır tabi. Kıyafet değiştirme falan. Biraz bunu düşüneceğim. Teşekkür ederim fikir veren herkese

Illa kina istiyorsa dugun bittikten sonra yakin kemencede getirin en son zaten yakin akraba kaliyor salonda ayri ayri olmasi su ortamda greksiz..

ya bu fikir çok hoşuma gitti. Ama sanırım o biraz ailesine karşı kına yapmamı istiyor. Öyle hissettim. O yüzden düğün salonunun ücretine ortak olurum belki. Böylece kemençe de getirebilirim.

İsteksizlik iki taraflı olmalı bu konularda benim fikrim o yönde . Düğün nişan söz kına hepsini iki tarafına göre olmalı

Bu dediğiniz doğru ama ilk mesajınızda bir kadın nasıl isteksiz olur onu sorgulamış gibiydiniz. Ondan yazdım.
Hayır benim demek istediğim erkek istemese cimri denir de kadın da erkekte istiyor sonuçta iki kişilik sen istemesen de karşı taraf isteyebilir ki bu da cok normal . Benim demek istediğim ben istemiyorum demekle olmuyor sonuçta aileninde hayalleri oluyor çocuğumuz evlenecek diye her şey isteyebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…