Kına Gecesi ve Erkek Tarafı

Okurken Birisi boğazımı sıktı zannettim, Nişanlınızmış meğersem... Kadınlar Kına nişan düğün derdine Dalar benim bildiğim

Hiç mi hevesin yok kizz?Aa kına olmadan olur mu evinde de olsa ufak birşeyler yap.Ayrica onlar bohça getirdiyse altta kalma sende yap sonra laf olur.Esinle ilk kez yaşayacaksın böyle şeyleri biraz neşeli heyecanlı ol cok özensiz aman olsun bitsin geldin bana nedense

Kına ve düğünü aileler karşılıyorsa "biz düğün yapıyoruz, onlar kına masrafından kaçıyor" diye düşünmüş olabilirler. Nişanlınız kız kıza eğlence için bile o salonda ısrarcı olduğuna göre, dert kına değil, size o parayı ödetmek bence.

İstemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz. Ben de sevmiyorum kına ve yapmayı düşünmüyorum.
Zaten korona var. İnsanları sürekli toplamanın bir anlamı yok. Ben olsam düğüne bile gitmem şu dönemde. Hem düğün hem kına çok gereksiz.

Yani ben bunlarin hepsini yaptim da gerek var mıydı dersen bence yoktu. Sırf ilerde yaa keşke yapsaydım dememek için. Bir de annem ben kına yapmadım ne kinasi falan diyordu. Yok yiğeni yapmamış modernmis alyans bile takmıyormuş. Beni cok tahrik etti annemin inadına kına gecesi yaptim diyebilirim
Simdi bu korona da kimse gelmez elalem de ne derse desin bence Onlar in ne düşündüğü cok ta önemli değil aslında erkekler boyle organizasyonlara gerilirler genelde senin nişanlı sanırım biraz eğlenmeyi dansı falan seviyor. Bohca cok gereksiz bence.
Bana yaptılar ben istemedim ve mecbur kaldım onlar yapti diye o zamanda maddiyatim yoktu cok bisürü tantana ve gereksiz seyler. Kaynanam birsuru lif patik koymuş kullanan yok ama. O konuda da rahat ol bence.

Ay gereksiz gereksiz işler. Boşver. Onlar düğün yapıyor ya sizin nişanı ve kına gibi şeyleri salonda yapıp ciddi paralar dökmemeniz sorun olmuş. Masraftan kaçıyorlar algısı var. Yine de yapma. Eğlenmeyeceğin şeye neden para gömesin ki

Ben kina yapmadim kendi sehrimde de dugun yaptim. Kinayi arkadaslarim yakti bekarliga veda da. Bir iki kisi soyledi gibi oldu aa biz gorwneyecej miyiz diye ben oyle bir kina istemiyorum goremeyiverin demistim. Esimin ailesi de ilk sasirdi ama sonra hak verdi. Kina daha aglamali ben o duygusalligi istemedim bindalli be gelinlkk pespese giymek istemedim. Sizinde insanlar gelmeyecek diye hakli bi sebebiniz var. Tek aklima gelen ailenizin paradan kactigini dusunmeleri olabilir ya da ese dosta haber verdik gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…