- 7 Aralık 2022
- 78
- 99
- 28
-
- Konu Sahibi saricicek2
ben yapmadım canım hiç de pişman olmadım niye olasın ki hevesi yoksa zaten. Düğün olucakmış zaten aynısı. çok istersen orda da bir kına yakılır.Benim eşim zaten kına sevmezdi yakmadım hiç.Ekimde nasipse düğünüm var. Ama ailemin ve benim maddi durumumuzdan dolayı kına gecesi yapmayı düşünmedim. Ama zaman yaklaştıkça sonradan pişman olur muyum biraz kendimi zorlayıp küçükte olsa bişeyler yapsa mıydım diye düşünceler geçiyor aklımdan. Kına yapmayan sonrasında pişman olan var mı?
Borca girmeye gerek yok. Cok istiyorsan aile içinde bir tepsi kına yap TV'den de müzik oynayın eğlenin.Ekimde nasipse düğünüm var. Ama ailemin ve benim maddi durumumuzdan dolayı kına gecesi yapmayı düşünmedim. Ama zaman yaklaştıkça sonradan pişman olur muyum biraz kendimi zorlayıp küçükte olsa bişeyler yapsa mıydım diye düşünceler geçiyor aklımdan. Kına yapmayan sonrasında pişman olan var mı?
Kapı önü çok gürültü oluyor. Çevreye ciddi rahatsızlık veriliyor. Bence bahçe ya da küçük cafe&parti evi gibi yerler daha uygun.Kuzum gene bence ufak bir şey yap. Bir okul bahcesi olur, kapı önü olur… ki zaten kına kıyafetleri, kına çerezleri, sacın, makyajın erkek tarafına aittir. Bir ork tutabilirsin. Ya da hoparlör ile halledebilirsin telefonla açıp… kapı onunde de yapsan, okulda da yapsan mahallenin muhtarına gidiyorsun sandalye masa istiyorsun ödünç alıyorsun… sana tefler ve mendiller kalıyor
bence pişman olursunuz ilerde.Ekimde nasipse düğünüm var. Ama ailemin ve benim maddi durumumuzdan dolayı kına gecesi yapmayı düşünmedim. Ama zaman yaklaştıkça sonradan pişman olur muyum biraz kendimi zorlayıp küçükte olsa bişeyler yapsa mıydım diye düşünceler geçiyor aklımdan. Kına yapmayan sonrasında pişman olan var mı?
@bibli hanım çok haklısınız. Yıl kaç olmuş yok sokak düğünü yok konvoy. Bilhassa çingene mahallesi gibi yerlerden gelen gürültü sabaha kadar sürüyorKapı önü çok gürültü oluyor. Çevreye ciddi rahatsızlık veriliyor. Bence bahçe ya da küçük cafe&parti evi gibi yerler daha uygun.
Evde yapın,olmaz mıEkimde nasipse düğünüm var. Ama ailemin ve benim maddi durumumuzdan dolayı kına gecesi yapmayı düşünmedim. Ama zaman yaklaştıkça sonradan pişman olur muyum biraz kendimi zorlayıp küçükte olsa bişeyler yapsa mıydım diye düşünceler geçiyor aklımdan. Kına yapmayan sonrasında pişman olan var mı?
Evde kendi aranızda para gerektirmeyen bir şekilde yapabilirsin en yakınlarınla bence hem aklında da kalmış olmazEkimde nasipse düğünüm var. Ama ailemin ve benim maddi durumumuzdan dolayı kına gecesi yapmayı düşünmedim. Ama zaman yaklaştıkça sonradan pişman olur muyum biraz kendimi zorlayıp küçükte olsa bişeyler yapsa mıydım diye düşünceler geçiyor aklımdan. Kına yapmayan sonrasında pişman olan var mı?
Aşkım eskiden salonda kına yoktu millet evinde arkadaşı teyzesi halası ile yapıyordu kınayı. Çok içinde kalacaksa çağır üç beş arkadaş evde yapıverin aç YouTubedan da iki şarkı bitti gittiEkimde nasipse düğünüm var. Ama ailemin ve benim maddi durumumuzdan dolayı kına gecesi yapmayı düşünmedim. Ama zaman yaklaştıkça sonradan pişman olur muyum biraz kendimi zorlayıp küçükte olsa bişeyler yapsa mıydım diye düşünceler geçiyor aklımdan. Kına yapmayan sonrasında pişman olan var mı?
Çok doğrusunuz hanımefendi gereksiz masrafBen yapmadım, pişman değilim. Ama ben maddi imkansızlıktan değil istemediğim için yapmadım. Siz isteyip de maddi olarak zorlayacak diye yapamıyorsanız, uygun yollu bir şeyler düşünebilirsiniz. Sanki pişman olursunuz gibi geldi.
Aradığım yorum. Daha geçen hafta haberlerde gördüm, sadece evleniyor olduğu için kendinde bu hakkı gören çift ve yakınları otoyol kapamış davul zurna oynuyor. Arkada ambulans bekliyor... Belki ertesi gün sınavı olan biri var, belki cidden hasta olan var ya da yası olan var. Bu sokakta davul zurnanın ve konvoyun azalarak değil bir anda bitmesi gerekiyor artık. Direk gelişmemişlik göstergesi.@bibli hanım çok haklısınız. Yıl kaç olmuş yok sokak düğünü yok konvoy. Bilhassa çingene mahallesi gibi yerlerden gelen gürültü sabaha kadar sürüyor