• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına gecesi+düğün

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar 10 temmuzda düğünüm olucak kendi memleketimde.eşimin memleketinde de nikah+ yemek olucak. uzak olduğumuz için kına düğün karışık olsun dedik. ben gelinlikle çıkıp son saatte kına için bindallı giymeyi düşünüorum. benim düşündüğüm gibi yapan var mı? nasıl olucak duvağımı kolay çıkarabilirmiyim aklımda bir sürü soru var: yapanlar yardım edebilir mi?

canım benim kuzenlerim fln hep öyle yaptılar ben kına yapmadım
ama onlar bindallı giymediler sadece duvagın üzerine kırmızı örtü örtüldü yarım saatte kına fln yakıldı bence sende böyle yapabilirsin gelinligini giyip cıkarma bosuna duvagını cıkarmana gelince sac modeline baglı kolay cıkıp cıkmayacagı

canım bindallının üzerinde duvak kalabilir çok kötü olmuyo benim arkadaşlarım böle yaptılar ve sanırım benimde öle olacak

evet kızlar gelinliği çıkarmadan da olur ama ya kına olursa gelinliğim delikafadulden
onu ben de düşündüm duvak çıkarmadan bindallı giymeyi ama komik olmasın sonra
ya da duvağı rahat çıkarabilceğim şekilde yapsın kuaför dimi sölemek lazım
ne bileyim kızlar korkuyom karışıklık telaş olur die.

you_know bişi sorucam sen gelin çiçeğini nerde yaptırdın. benim gelinliğim dikilmeye başlandı ama çiçek çeşitlerini daha görmedim. kötüye yaptırayım diorum

canım benim gelinligimin yanındada çiçek veriolardı ama iğrençççççççsempatiksalakcinni
ben mersinde bir çiçekcide yaptırdım ama sende herhangi bir çiçekciye gidip söyleyebilirsin maddesi straformus ben canlı kır çiçekleri istedim ama çabuk solar dediler ondan böyle aldım ama iyiki almısım cokta begendim

canım benim gelinligimin yanındada çiçek veriolardı ama iğrençççççççsempatiksalakcinni
ben mersinde bir çiçekcide yaptırdım ama sende herhangi bir çiçekciye gidip söyleyebilirsin maddesi straformus ben canlı kır çiçekleri istedim ama çabuk solar dediler ondan böyle aldım ama iyiki almısım cokta begendim

teşekkürler canım ne kadar tuttu peki

kızlar 10 temmuzda düğünüm olucak kendi memleketimde.eşimin memleketinde de nikah+ yemek olucak. uzak olduğumuz için kına düğün karışık olsun dedik. ben gelinlikle çıkıp son saatte kına için bindallı giymeyi düşünüorum. benim düşündüğüm gibi yapan var mı? nasıl olucak duvağımı kolay çıkarabilirmiyim aklımda bir sürü soru var: yapanlar yardım edebilir mi?

kuzeniminde aynı oldu. gelinliği duvağı çıkarıp bindallıyı giyd, kına öyle yakıldı

duvağı silikonla yapıştırmıyorlar ya saça illa ki çıkar:lepi: misafirlerde azıcık beklerler
kaydirigubbakcemile2

benim kuzenimde kınasında gelinlik giyindi duvağını çıkartmadan kına yakılırken bindallı giyindi öyle abes bi durum olmuyor;)

teşekkürler kızlar hepinize. hep aklımda soruydu bu. uzaklık olunca böle oluyor artık işler.Sağlık olsun

you_know 40 lira ama hatıra kaldı dimi yani. ii bence koyarsın bi köşeye

Back