• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecem için dikdirdiğim Mor Abiye mi satıyorum

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Alya Butik İmzalı kına gecemde giydiğim mor abiyemi bir daha giyemeceğim için satmak istiyorum. ilgilenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. $Screen shot 2014-07-03 at 12.44.09.webp$Screen shot 2014-07-03 at 12.44.09.webp

Beden ve fiyat öğrenebilirmiyim ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üstü payet olduğu için esnek 36-38 beden arasıyım. üzerimdeki haliylede resim atarım.
250 lira ama almak isteyene pazarlık payı bırakırım

ablamın kına gecesi için gözüme kestirdim elbiseyi.ama daha 5 ay var,çok çabuk kilo alıp veriyorum ve hamile kalma ihtimalim var.eğer değişmezsem ve hala satılmazsa 4 ay sonra elbisenize talibim :KK53::KK53:

büyük ihtimal satılmaz :D şuan kaç kilosunuz ben elbiseyi 57 kiloyken giydim. boyum 170 isterseniz kısaltabilirsiniz :) üstü payetli olduğu için esnek rahat yani :)

büyük ihtimal satılmaz :KK70: şuan kaç kilosunuz ben elbiseyi 57 kiloyken giydim. boyum 170 isterseniz kısaltabilirsiniz :) üstü payetli olduğu için esnek rahat yani :)
158 boy,60 kiloyum ama son 6 aydır 53-65 arası gidip geliyorum..55 e düşersem olur diye gözüme kestirdim.bakalım kısmetime artık o_O
bir de sanırım istanbuldasınız,eğer satılmazsa deneyip alırım diye düşünüyorum :KK51:

Back