Kına düğün hakkında okur musunuz

Aminn insaAllah ayy bu sozler ayni annemin sözleriiiii ayniii inanamıyorum şuan gerçekten annemin kayıp ikizini bulmuş gibi hissettim kendimi. Ben çok sert çıktım her seferinde evi bile terk etmisligim var bu süreçlerde aynısını bana da dedi acıma acınacak hale gelirsin felan onları kendi ailemden nasıl üstün tutarmisim nasıl annemin sözünün üstüne söz söyletirmisim felan geçiyor hepsi merak etme ama sen yipraniyorsun bu yüzden biraz daha sakin ve rahat kalmaya çalış nisanlina asla annenin açığını verme ama anlamasını da sağla bir şekilde zor bir durum insaAllah akıl sağlığını kaybetmeden kolayca güzellikle evlenirsin

Allah razı olsun senden gerçekten öyle beni birinin anlaması çok özel :) normalde de nişanlımla istediğimiz şeyler hakkında konuşuruz ama hiç ailemle olan şeylerimi yansıtmam ailemi kötü göstermek istemem ama annem bazen ters davranışlar sərgileyince ne yapacağımı bilmiyorum sadece susuyorum sen haklısın diyorum şuan bizim iyi günlerimiz vallahi düğün kına zamanı yaklaştı mı işte o zaman kendini gösterecek o zaman da Allah bana yardım etsin )

Kına tarafı kıza ait. Anneniz neden bu kadar inat ediyor? Bu evliliği istemiyor mu ?
Hayır tabiki istiyor şimdi şöyle bir şey başlık parası denen o illet şey var ya hani annemler bunu istemedi dedi sadece ev olsun tek şart olarak ama şuan annem gelmiş diyor ki onu vermedikleri için kınayı da onlar yapmak zorundalar neymiş efendim əllərini taşın altına koysunlarmış ah ah bu sadece özet Rabbim büyüktür neyse

Aynen iyi yapıyorsun kötü bilmesin ama senin de onun yanında olduğunu bilsin zaten illa ki ilerleyen süreçlerde herseyin farkına varıyor. Merak etme geçiyor hersey evlenince daha kolay oluyor biraz sabır sadece, Annelerimiz zor insanlar ama olsun yine de sabırlı olmamız lazım, insaAllah hersey çok güzel olur senin için

Siz çalışıyor musunuz?

Annenizin fikri de yanlis, kimseye acima falan ne demek. Simdiden karsi taraf dusmaninizmis gibi dolduruyor sizi. Hic saglikli degil. Nisanlinizin annesi bizde adet degil biz yapmayiz deyip isi bozmaya kalksa o elaleme kizi nisan atti dedirtecek ondan cekinmiyor mu peki?

Baslik parasi derken, daha neler. Yil 2025 magarada mi yasiyorsunuz anlamadim. Annenize once bunu anlatin bence

Aminn çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…