Aminn insaAllah ayy bu sozler ayni annemin sözleriiiii ayniii inanamıyorum şuan gerçekten annemin kayıp ikizini bulmuş gibi hissettim kendimi. Ben çok sert çıktım her seferinde evi bile terk etmisligim var bu süreçlerde aynısını bana da dedi acıma acınacak hale gelirsin felan onları kendi ailemden nasıl üstün tutarmisim nasıl annemin sözünün üstüne söz söyletirmisim felan geçiyor hepsi merak etme ama sen yipraniyorsun bu yüzden biraz daha sakin ve rahat kalmaya çalış nisanlina asla annenin açığını verme ama anlamasını da sağla bir şekilde zor bir durum insaAllah akıl sağlığını kaybetmeden kolayca güzellikle evlenirsinAhahsh Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah yapacak bir şey yok vallahi yine anneme anlatmaya çalışacağım umarım gerçekten anlar yoksa onunla ters falan düşmek istemiyorum iki üç hafta konuşmuyor benimle çünkü bu da zoruma gidiyor bana hep şey diyor sen onu ve ailesini düşünüyorsun kimseye acıma sonra acınacak hale gelirsin gibisinden evet onu anlıyorum tabiki ama düşündüğümden değil ki ben borç harç ile yuva kurmak istemiyorum ilakki olacaktır ama yine de gereksiz masrafı sevmiyorum sadece anlatmaya çalışınca da kötü oluyorum