Gebeliğe Hazırlık Kimyasaldan sonra yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Grrcektn su anda aydinlandimmmm her zaman duymak istedgm aciklama ama.doktorlar sagliksiz gebelik diyip geciyor agziniza saglik onem vermiyorlar ama yillarca hamilr kalamayanlar icin bu cok onemli ❤
Tabiki canım aslında kimyasal gebelik çokta kötü birşey değil. En azından hamile kalabildiğini biliyorsun ve sağlıksız gebelik ilerlemiyor hamd olsun...

Tabiki canım aslında kimyasal gebelik çokta kötü birşey değil. En azından hamile kalabildiğini biliyorsun ve sağlıksız gebelik ilerlemiyor hamd olsun...
Bnm degerim 680 ti birden dustu kanamam oldu
Doktora dedim kimyasalmi yok dedi kimyasal olsa degerin o kadar yuksek olmaz sadece sagliksiz gebeliktir dedi

Bnm degerim 680 ti birden dustu kanamam oldu
Doktora dedim kimyasalmi yok dedi kimyasal olsa degerin o kadar yuksek olmaz sadece sagliksiz gebeliktir dedi
Aynen doğru söylemiş kimyasal en fazla 50 lere falan çıkıp kanamayla düşüyor. Demekki siz normal düşük yapmışsınız. Sağlıklı gebeliğin kendini atması çok güzel bence.

Aynen doğru söylemiş kimyasal en fazla 50 lere falan çıkıp kanamayla düşüyor. Demekki siz normal düşük yapmışsınız. Sağlıklı gebeliğin kendini atması çok güzel bence.
Evet neyseki kurtaja gerek kalmadi
Ilk gebeligimde kurtaj oldum mahv oldum resmen 2 aya kadar adet oldum
Ama bu seferki 8 gun surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…