Gebeliğe Hazırlık Kimyasaldan sonra yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın 😓

Canım o karışımı yapacaktım ama benim yumurtlamada hiç sıkıntım olmuyordu. Kist yapabilir diye vazgeçmiştim. Zaten bu ay doktor inofolic combi verdi yumurta kalitesini artırsın diye ama o da ne yaptı anlamadım yumurtlama olmadı bu nasıl kalite artışı :63:
Canım benimde sorun yoktu yumurtlamamda daha kaliteli olsun diye yiyordum ben. Adetin ikinci gününden başlıyordum 10. Güne kadar. Övü testi ile de takip ettiğim için ben kist yapar diye korkmadım. İkinci çizgi kırmızıya yakın olunca da bırakıyordum bazen. Ama sen bilirsin canım. Tabi ki destek her zaman veririz. Sende bir gün başkasına destek vereceksin buna İnan ✌🏻☺️😘

Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın 😓
Mrb canim
Bazen hormonlar yuzunden hava degisikligi yada yeme icme yuzunden adet gecekebiliyor
Benim adetim 15 gun gecti ustunden ama test yaptim yoktu tekrar kan verdim yoktu adet olmayi bekledim
Seninki eger gec dollenme olmasa gebelik olmayabilir ama bazen adet gecikebiliyor cnm

Canım benimde sorun yoktu yumurtlamamda daha kaliteli olsun diye yiyordum ben. Adetin ikinci gününden başlıyordum 10. Güne kadar. Övü testi ile de takip ettiğim için ben kist yapar diye korkmadım. İkinci çizgi kırmızıya yakın olunca da bırakıyordum bazen. Ama sen bilirsin canım. Tabi ki destek her zaman veririz. Sende bir gün başkasına destek vereceksin buna İnan ✌🏻😘
InsAllah canımm İnşAllah güzel anne 🤗
Peki doktor inofolic combi verdi yumurta gelişimi için. Bununla birlikte o karışımı yapsam acaba sıkıntı olur mu?

InsAllah canımm İnşAllah güzel anne 🤗
Peki doktor inofolic combi verdi yumurta gelişimi için. Bununla birlikte o karışımı yapsam acaba sıkıntı olur mu?
Canım o sanırım folik asit karışımı bir ilaç. Bir sorun oluşturur mu Bilemem bunu . Ben sadece folik asitle kullandım ama. ben ne olursa olsun hangi ilacı kullanırsam kullanayım yerdim sanırım. Sabah akşam değilde sadece sabah yerdim azaltarak. Ama yerdim. Ama sen bilirsin canım benim belki sana yaramaz ısrar edemem. Sen daha çok güzel bir anne olacaksın :KK19:

Canım o sanırım folik asit karışımı bir ilaç. Bir sorun oluşturur mu Bilemem bunu . Ben sadece folik asitle kullandım ama. ben ne olursa olsun hangi ilacı kullanırsam kullanayım yerdim sanırım. Sabah akşam değilde sadece sabah yerdim azaltarak. Ama yerdim. Ama sen bilirsin canım benim belki sana yaramaz ısrar edemem. Sen daha çok güzel bir anne olacaksın :KK19:
Teşekkür ederim kuzum reglim yaklaşıyor bu defa yapayım ben de🤗

Arkadaşlar kimyasal gebelik neden olur belirtileri nedir

Gttim soz verdigim gbi Eyüp sultana namazimi kildim sizlere bir bir dua ettim lokum dagittim rabbim kabul etsin ins🤲En kisa zamanda sizin haberlerinizi alalim ins
Allah kabul etsin namazini cnm
Cok mutlu oldum senin adina 😍

Sağlıksız sperm ve yumurta döllenir, sonra da kendini atar...
Grrcektn su anda aydinlandimmmm her zaman duymak istedgm aciklama ama.doktorlar sagliksiz gebelik diyip geciyor agziniza saglik onem vermiyorlar ama yillarca hamilr kalamayanlar icin bu cok onemli ❤

Back