Gebeliğe Hazırlık Kimyasaldan sonra yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim Hic uzulme inaniyorum ki insallah senden guzel bi haber aliriz canini hic sıkma allah buyuk

Canim Hic uzulme inaniyorum ki insallah senden guzel bi haber aliriz canini hic sıkma allah buyuk
Ladddyyy Ah canım insanın elinde değil kii en azından bir umudum oluyordu. Negatif çıkınca yeni ay için umut ediyorduk. Şimdi yumurtlama görememek çok kötü

Ladddyyy Ah canım insanın elinde değil kii en azından bir umudum oluyordu. Negatif çıkınca yeni ay için umut ediyorduk. Şimdi yumurtlama görememek çok kötü
Biliyorum canim beklemek cok zor insallah hic ummadigin anda en yakin zamanda mutlu bi haber alirsin cnm

Bende 1 yillik 5 aylik evliyim cnm
Ilk hamileligim 11 ci ayda oldu benle ayni anda evlenen herkez hamile kaldi seni cok iyi anlıyorum

Bende 1 yillik 5 aylik evliyim cnm
Ilk hamileligim 11 ci ayda oldu benle ayni anda evlenen herkez hamile kaldi seni cok iyi anlıyorum
Yaşım da var canım eş dost soruyor zaten onu geçtim de insan istemez mi evinde bir melek yuva asıl o zaman yuva oluyor

Yaşım da var canım eş dost soruyor zaten onu geçtim de insan istemez mi evinde bir melek yuva asıl o zaman yuva oluyor
ay sen bnm içimi acıttın kız inanki okdr cok dua ediyorumki rabbim en kısa zamanda nasıp etsın bnde pko vardı ona ragmen oldu be cnm daha kalbi duymadık ama bu raddeye getiren Allahıma sonsuz sukurler olsun

ay sen bnm içimi acıttın kız inanki okdr cok dua ediyorumki rabbim en kısa zamanda nasıp etsın bnde pko vardı ona ragmen oldu be cnm daha kalbi duymadık ama bu raddeye getiren Allahıma sonsuz sukurler olsun
Allah razı olsun canım. İçini ferah tut değerler dedin stres yaptın güzelce yükseldi. Kese dedin stres yaptın onu da gördün. Allah'ın izniyle kalbi de duyacaksın biraz daha sabır annesi

kimyasal oldugum ay hamile oldugum için eşime bebek tulumu almıstım supriz üzerinde babasının mınık kuzusu yazıyodu e bebekten almıstım 2 gun sonra kımyasal oldugunu ögrendim yıklmıstım ama 38 gun sonra tekrar hamile kaldıgımı öğrendim ve e bebege tekrar grip babannesine süprız için girmemi nasip etti Allah sende inan ve cok dua oku nolur bn meryem suresi salatı tefrıciye tövbe tesbihleri çektim hep inş. ssonumuzda guzel olur ama hep dualarımdasın buna inan

Ben de Meryem suresi okuyorum her akşam. Hep hayırlısı diye dua ediyorum canım ama her şey normal çıkıp sebepsiz yere olmayınca insanın canı sıkılıyor haliyle. Eşimin değerleri yükselse en azından daha bir umudum olur.
Çok şükür ki çok bekletmemiş Rabbim seni de hemen ardından gelmiş müjde

valla Allah ol derse oluyo inanki biyerden sonra degerler falan faso fıso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…