- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Canim Hic uzulme inaniyorum ki insallah senden guzel bi haber aliriz canini hic sıkma allah buyukO kadar haklısın ki nasıl isterdim kimyasal da olsa bir kez hamile kalabilmeyi...
Bu ay hsg çekildim ben de. Normalde 28 olan döngümde 14-16 pik görürdüm mutlaka. Bugün 20. gün ve en ufak koyulaşma dahi yokGüya yumurta kalitesini artırır diye inofolic combi vermişti doktor. Bir ayın hiç olması o kadar berbat bir duygu ki anlatamam
Ladddyyy Ah canım insanın elinde değil kiiCanim Hic uzulme inaniyorum ki insallah senden guzel bi haber aliriz canini hic sıkma allah buyuk
Biliyorum canim beklemek cok zor insallah hic ummadigin anda en yakin zamanda mutlu bi haber alirsin cnmLadddyyy Ah canım insanın elinde değil kiien azından bir umudum oluyordu. Negatif çıkınca yeni ay için umut ediyorduk. Şimdi yumurtlama görememek çok kötü
Kac yillik evlisin cnmLadddyyy Ah canım insanın elinde değil kiien azından bir umudum oluyordu. Negatif çıkınca yeni ay için umut ediyorduk. Şimdi yumurtlama görememek çok kötü
Amin canım ikimiz de İnşAllahBiliyorum canim beklemek cok zor insallah hic ummadigin anda en yakin zamanda mutlu bi haber alirsin cnm
1 yıllıkKac yillik evlisin cnm
Yaşım da var canım eş dost soruyor zaten onu geçtim de insan istemez mi evinde bir melek yuva asıl o zaman yuva oluyorBende 1 yillik 5 aylik evliyim cnm
Ilk hamileligim 11 ci ayda oldu benle ayni anda evlenen herkez hamile kaldi seni cok iyi anlıyorum
ay sen bnm içimi acıttın kız inanki okdr cok dua ediyorumkiYaşım da var canım eş dost soruyor zaten onu geçtim de insan istemez mi evinde bir melek yuva asıl o zaman yuva oluyor
Allah razı olsun canım. İçini ferah tut değerler dedin stres yaptın güzelce yükseldi. Kese dedin stres yaptın onu da gördün. Allah'ın izniyle kalbi de duyacaksın biraz daha sabır annesiay sen bnm içimi acıttın kız inanki okdr cok dua ediyorumkirabbim en kısa zamanda nasıp etsın bnde pko vardı ona ragmen oldu be cnm daha kalbi duymadık ama bu raddeye getiren Allahıma sonsuz sukurler olsun
Ben de Meryem suresi okuyorum her akşam. Hep hayırlısı diye dua ediyorum canım ama her şey normal çıkıp sebepsiz yere olmayınca insanın canı sıkılıyor haliyle. Eşimin değerleri yükselse en azından daha bir umudum olur.kimyasal oldugum ay hamile oldugum için eşime bebek tulumu almıstım supriz üzerinde babasının mınık kuzusu yazıyodu e bebekten almıstım 2 gun sonra kımyasal oldugunu ögrendim yıklmıstım ama 38 gun sonra tekrar hamile kaldıgımı öğrendim ve e bebege tekrar grip babannesine süprız için girmemi nasip etti Allah sende inan ve cok dua oku nolur bn meryem suresi salatı tefrıciye tövbe tesbihleri çektim hep inş. ssonumuzda guzel olur ama hep dualarımdasın buna inan
Canim benim yasim 20 dir ama millet herkez soyluyor bisey varmi deli oluyorumYaşım da var canım eş dost soruyor zaten onu geçtim de insan istemez mi evinde bir melek yuva asıl o zaman yuva oluyor
Neden bu kadar anlayışsızlar nedenn??? Hiç çekinmek yok alenen sesli sesli soruyorlar herkesin içindeCanim benim yasim 20 dir ama millet herkez soyluyor bisey varmi deli oluyorum
Bide hic bebegim yok duşugum var
Canım 16. cüzün içinde yanlış hatırlamıyorsam 6 sayfa kadarKizlar meryem suresinin hepsinimi okuyonuz yoksa sure suremi
Evet valla ne zaman akravalar gitsem teker tekerNeden bu kadar anlayışsızlar nedenn??? Hiç çekinmek yok alenen sesli sesli soruyorlar herkesin içinde
valla Allah ol derse oluyo inanki biyerden sonra degerler falan faso fısoBen de Meryem suresi okuyorum her akşam. Hep hayırlısı diye dua ediyorum canım ama her şey normal çıkıp sebepsiz yere olmayınca insanın canı sıkılıyor haliyle. Eşimin değerleri yükselse en azından daha bir umudum olur.
Çok şükür ki çok bekletmemiş Rabbim seni de hemen ardından gelmiş müjde
Bende meryem suresinin hepsini okuyom 7 sefer okudim ama adetim 13 gun kaldi 41 kerwmi okumam lazimCanım 16. cüzün içinde yanlış hatırlamıyorsam 6 sayfa kadar
Allah görüyor. Bu çok zor bir imtihan. Herkese akıl vermiş vicdan vermiş Rabbim kullansın diye. Bu kadar düşüncesizliği Rabbime havale ediyorum gerçektenEvet valla ne zaman akravalar gitsem teker teker
Gercekten cok sıkıldim bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?