Gebeliğe Hazırlık Kimyasaldan sonra yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 42 diyorlar ama sayılar önemsiz. Biz kalben inanacağız nasıl ki Hz. Meryem bir evlatla müjdelendi ben de hep onu düşünerek okuyorum dua niyetine
bnde Allahım zekeriya peygambere nasıp ettgn gbi bana da nasıp et dimiştim hp öyle diklelerm varki :) mesela yarın kalbi duyarsam eyup sultana gtcem sukur namazı kılcam orda lokum dagtcam inş rabbim sana da en kısa zmanda nasıp etsin bana da kalp duymamı nasp etsın ıns

Amin canım amiin
Sana yarın Eyüp Sultan yolu göründü desene

söz teyzesi söz yeterki pıtırcık oraya gtmemize izin versin inş nasip olur ıns

Hiç dert etme canım elbet Birgün bu duyguyu sende tadacaksın.benim bir tanıdığımın 17 sene olmadı 5. Tüp bebekte tuttu. Allah ol deyince oluyor. Sen sağlıklıysan elbet bekletmeden olacaktır. Benimde gebe kalmadan önce yumurtlamam kafayı yemişti inş seninde gebelik belirtileridir. Canım ben yumurta kalitaleşsin diye bal çörek otu ve tarçın karışımı yaptım. Bence mucizevi birşey. Bana yaradı ama her bünyeye olur mu bilmiyorum. İstersen bir dene.

biz sennle kusuz teyzesi sen unuttun bizi msj atmıstım onlarıda görmedin

Canım o karışımı yapacaktım ama benim yumurtlamada hiç sıkıntım olmuyordu. Kist yapabilir diye vazgeçmiştim. Zaten bu ay doktor inofolic combi verdi yumurta kalitesini artırsın diye ama o da ne yaptı anlamadım yumurtlama olmadı bu nasıl kalite artışı

Allah razı olsun arada destek verin, umut olun bizlere ve lütfen dualarınızda unutmayın My everything Drkdrk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…